Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 lip 2012, 23:36
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 03 lip 2012, 23:41
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 11 lip 2012, 19:25
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 11 lip 2012, 19:32
W sumie nie wiem czy trafię, ale Suits całkiem spoko. Tematyka prawnicza, ciekawy dosyć. Oprócz tego to teraz zaczął się bardzo fajnie nowy serial HBO -> Newsroom. Dopiero 3 odcinki, ale każdy po godzinie. Mnie wciągaBerele Lewartow pisze:Chłopaki, jakiś serial przy którym można spokojnie zjesc obiad/kolacje. Co polecacie?
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 11 lip 2012, 19:50
Również polecam. Jakiś czas temu skończyłem oglądać pierwszy sezon i jestem pod wrażeniem.Dr.Football1 pisze:Skonczylem wlasnie pierwszy sezon "Person of Interest" - genialny serial,najprawdopodobniej najlepszy sensacyjny jaki widzialem. Z niecierpliwoscia czekam na kontynuacje.
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 11 lip 2012, 19:56
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 lip 2012, 22:47
Wrócić warto, ale moim zdaniem to jest niewykorzystany potencjał. Ciężko się zaangażować emocjonalnie. Trochę sam się oszukałem, bo liczyłem na więcej scen w stylu rozmowy z radnym Matą, która miała miejsce w pilocie. Przez to dla mnie przez większość sezonu wieje nudą, większość robiona jest pod finał, który jest dosyć standardowy jak oglądało się Breaking Bad czy Damages. Duże rozproszenie męczących wątków. I moim zdaniem brak ciekawych postaci drugoplanowych, poza żoną. Nie wiem czy to wina mdłych aktorów, czy za bardzo skupiono się na układaniu klocków fabularnych.Berele Lewartow pisze: Oglądał ktos może Boss, widziałem kiedys pierwsze 2 odcinki, warto wrócić i zobaczyć do końca?
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 12 lip 2012, 0:24
No dokładnie do obiadu/kolacjiBerele Lewartow pisze:Siutsów coś widziałem, sympatyczny serial, który można sobie spokojnie odpuścić.
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 12 lip 2012, 11:57
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 12 lip 2012, 12:12
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 lip 2012, 12:26
tvripSnipp_ pisze:Witam,
czy mógłby mi ktoś podrzucić linki do drugiego sezonu Game of Thrones? Wymagania: bez lektora (!), nie torrenty i format avi.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 12 lip 2012, 13:16
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 12 lip 2012, 14:31
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 12 lip 2012, 14:50
Jest "Legend of the Seeker", sam nie widziałem, ale mam znajomych którzy chwalili. Po za tym to chyba bieda w tej kwestiisickstick pisze:Sorry że od razu tu pytam bez wcześniejszego przepenetrowania gógli, ale tak jest wygodniej. Znacie może jakieś seriale w klimacie fantasy oprócz Gry o Tron i Wiedźmina ?
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 12 lip 2012, 15:03
BadBoy
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio