Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 lut 2010, 21:51
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 10 lut 2010, 22:47
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 10 lut 2010, 22:51
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 lut 2010, 22:53
Magnum pisze:Druga połowa zdecydowanie lepiej, trochę udało się szczęśliwie dowieźć ten wynik, jakby sędzia zobaczył rękę Fabregasa to byłaby pierwsza czerwień w sezonie dla Arsenalu, a tak to będzie gderanie że Arsenal oszukuje, no ale cóż
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 10 lut 2010, 22:58
Ty masz racje.Cris7 pisze:Nie Arsenal oszukuje, tylko Webb był ślepy. Bo ręka była ewidentna, którą powinien gwizdnąć. Drugą sprawą jest czy karny czy wolny. Myślę, że wolny, bo ręka nie była w polu karnym. Nie do końca jestem pewien tych przepisów, bo mi Rosłoń namieszał w głowie. Na logikę powinno być brane pod uwagę gdzie znajduje się ręka zawodnika, a nie czy nogi stykają się z linią. To nie koszykówka.
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 lut 2010, 22:58
wolny był podyktowany za wejście na plecy Kuyta chwilę później chyba.Tak tak, po rzucie wolnym z dupy, bo Gerrard symulował
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 lut 2010, 23:00
Ten wolny w końcówce był podyktowany za faul na Dirku, nie Stevenie.guru pisze:Tak tak, po rzucie wolnym z dupy, bo Gerrard symulował.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 lut 2010, 23:01
Ale wczesniej byl dajw Gerro, gra powinna byc przerwana.Daaaamian pisze:
Ten wolny w końcówce był podyktowany po faulu na Dirku, nie Stevenie.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 10 lut 2010, 23:14
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 lut 2010, 23:20
Nie sposób się nie zgodzić. Strasznie mnie irytują symulacje Anglika. Przecież piłkarzowi tej klasy co Gerrard takie zachowanie po prostu nie przystoi.Cris7 pisze:To też prawda. Steven przyzwyczaja nas powoli, że jeden dive na mecz staje się jego minimum.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lut 2010, 23:24
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 lut 2010, 23:30
Mnie właśnie tez. O ile Nasrim się nie przejmuje, bo gra słabo, to Andrzeja mi szkoda. Oby się wykurował na mecz z Porto.fieldy pisze:Cholera, martwią kontuzje tuż przed Ligą Mistrzów. Nasri tylko w łeb oberwał i wstrząs lekki, wiec pewnie szybko wróci, ale z Andrzejem moze być już gorzej.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 10 lut 2010, 23:44
Już nie przesadzaj. Niby jak ma dojść do formy, jeśli nie gra regularnie. Wystarczy, że kontuzje będą go omijały z daleka i będziemy mieć z niego sporo pociechy. Chociaż ten sezon i tak ma już ewidentnie w plecy.guru pisze:btw, Walcott nie nadaje się nawet na nasza Ekstraklasę. On nic nie potrafi, gra tragicznie. ['][']['][']
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 10 lut 2010, 23:48
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 10 lut 2010, 23:51
michal2
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio