Syp nickami. Będę rozliczał.vakabayashi pisze:ja tylko uważam za śmieszą "podniętę" Alvesem jaką niektórzy uprawniąją jakoby on miał zbawic Barcę
Jak Quaresma i Ronaldo. Z nich 'coś' wyrosło. Z Gio nie wyrośnie?kon2r pisze:statystyki to nie wszystko ale on w ogóle nie przydawał sie druzynie samolubne rajdy na sile zakonczone strzalem
Wymieńkon2r pisze:ja naliczylem 9
ObyBerik pisze:Eto'o(zakladam,ze zostanie)
Słabiak [']Bask pisze:Alves w tym słabym sezonie:
- jest 3 pod względem odbiorów w La Liga
- ma 12 asyst(trzecie miejsce w La Liga)
- jest 2 pod względem celnych podań(za Xavim)
Na pozycji bramkarza w jedenastce najlepszych Alweszóf Świata wybieranej przeze mnie. Wyróżnienie bardziej prestiżowe niż Złota Piłka.el Crack pisze:Na jakiej pozycji i w jakiej 11 roku, przez kogo wybieranej.
Tyle tylko, że nie chodzi o to, aby piłkarza przestawiać tylko wystawiać tam gdzie gra najlepiej. Karim ma wszelkie predyspozycje do tego, aby stać się wielkim napastnikiem. Środkowym napastnikiem. Łowcą bramek.klopx pisze:Oglądając pare spotkań Benemy nie raz widziałem go schodzącego z lewej strony i bardzo ładnie mu to wychodziło... Henry się przystosował (prawie:P) to i Karim możeWink Pozatym wymiana pozycji z Titim podczas meczu może jedynie wprowadzić drobny element zaskoczenia a tym samym spowodować wyrośnięcie pare siwych włosków obrońcom przeciwnika
Te statystyki miały pokazać tylko i wyłącznie to jak trudne są początki.Bienias pisze:Statystycznie Saviola jest lepszy od wielu pikarzy Barcelonyz ataku no i co z tego? Strasznie nie lubie jak ktos podbiera sie statystykami a szczegolnie clowiek ktory uwaza Inieste za slabiaka i goscia do wyrzucenia z klubu.
Sobi tak uważa?Bienias pisze:clowiek ktory uwaza Inieste za slabiaka i goscia do wyrzucenia z klubu.
Bardzo śmieszne. Zdziwię się mocno jeżeli dostanie więcej niż 10 mln.Bienias pisze:o ile za Zambo dostaniemy 15.
Odnośnie ankiety to czekam na propozycje. Może nawet mi wpadnie coś do głowy, ale nie liczcie na to za bardzo