Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 lut 2010, 16:29
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 18 lut 2010, 16:32
Ja szczerze mówiąc nie zwracałem uwagi na tą sytuację, wręcz przeciwnie, wkurzało mnie to, że realizator z 20 razy w meczu pokazywał drugą bramkę dla DragaosMagnum pisze:eh, the sun jednak przesadza.. A ja dalej nie jestem przekonany co do sedziego.. Podnosi reke jak pilka juz jest w grze, podlozyl pilke pod nogi, odwraca sie i.. Blokuje Sola. Przeciez to jest zenujace.. Tak jak reka Henryka z tym samym sedzia..
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 18 lut 2010, 16:46
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lut 2010, 17:23
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 18 lut 2010, 17:37
Jedyne logiczne wyjaśnienie to fakt, że około 80% kadry Arsenalu, to gracze podatni na kontuzjefieldy pisze:Nie no, to jest jakiś koszmar. Diaby uszkodził więzadła i nie zagra w najbliższym czasie.
Jak klub ma walczyć o cokolwiek z taką ilością kontuzji ? Ktoś powinien za to beknąć,bo to nie wygląda na przypadek. Co sezon to samo.
Almunia ma 50% szans na powrót na Sunderland, Song 80%, a Arshavin, Gallas, Eduardo, Robin i Diaby nie zagrają.
Do tego Eduardo ma szanse wrócić na kolejny mecz - ze Stoke, reszta raczej nie wróci. Jak nie wróca też na rewanż z Porto, to o awans będzie bardzo ciężko. Ciekawe czy Sol bedzie grał teraz regularnie i jeśli tak - jak to zniesie.
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 18 lut 2010, 17:50
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 18 lut 2010, 18:01
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 18 lut 2010, 18:05
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 18 lut 2010, 18:49
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 18 lut 2010, 19:05
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 18 lut 2010, 21:17
michal2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 18 lut 2010, 21:48
Ciekawie to będzie wyglądać w bramce, zobaczymy co przyniesie lato, chociaż bardziej liczę na wypożyczenie Fabiana niż nowego bramkarza... Ale na razie trzeba się skupić na tym sezonie i modlić się o brak nowych kontuzji przed Sunderlandem- Soll Campbell z pewnością podał piłkę do Łukasza Fabiańskiego, co do tego nie mam najmniejszej wątpliwości. Sędzia podjął słuszną decyzję dyktując rzut wolny, jednak to on jest odpowiedzialny za rozegranie stałego fragmentu gry. Jeśli sędzia ma piłkę to nie może oddać jej zawodnikowi i pozwolić mu rozpocząć grę jeśli widzi, że bramkarz ustawiony jest plecami do niego. Pan Hansen wykazał się skrajną nieznajomością tzw "gry fair play".
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 lut 2010, 21:53
Wątpliwe. To po prostu dość słaby piłkarz i nie wiem czy ta myśl wymaga rozwinięcia.Magnum pisze:Bendtner? Cholera go wie.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 18 lut 2010, 21:58
michal2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 18 lut 2010, 22:48
Zależy co rozumiesz przez sformułowanie "projekt Wengera wypali?" bo jak dla mnie utrzymywanie się w czołówce Premiership i Champions League od wielu lat bez pernamentnego wydawania po kilkadziesiąt milinów euro na pojedyncze transfery jak bezpośrednia konkurencja to właśnie oznacza, że projekt pana Wengera wypalał i ciągle wypala. Bo chyba odkąd został trenerem Arsenalu to Kanonierzy nigdy nie zajęli miejsca poniżej 4michal2 pisze:A ja mam pytanie, Ilu z nas tutaj wierzy w to ze w ciagu kilku lat okaze sie ze projekt Wengera wypali?
weasel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio