Całe szczęście nigdy nie zamierzałem być.MazurXIII pisze:Widać Wilmore,że prawnik z ciebie to były żaden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 cze 2009, 15:45
Całe szczęście nigdy nie zamierzałem być.MazurXIII pisze:Widać Wilmore,że prawnik z ciebie to były żaden
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 cze 2009, 16:09
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 23 cze 2009, 16:44
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 23 cze 2009, 16:48
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 23 cze 2009, 17:49
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 23 cze 2009, 19:32
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 23 cze 2009, 19:56
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 cze 2009, 20:14
Bardziej bym się doszukiwał sprzeczności Higuaina z włoskim stylem gry, a także obecności Pato w składzie, który rywalizowałby z nim o jedno miejsce. Bośniak pasuje do koncepcji Leonardo, przynajmniej tak wypowiadał się i on i Galliani, Milan szuka konkretnego typu napastnika - i z tego właśnie powodu interesujemy się Dzeko czy Adebayorem, a nie Aguero czy Higuainem.skoro taki klub jak np. Milan woli wydać na Dzeko 20-30 mln E,a nie na mega-talent prosto z Argentyny (trudno byłoby go włączyć w transfer Kaki?- raczej nie) coś w tym musi być...
1. Nie wiem wiele o Perticone, stąd nie dziwi mnie ta decyzja, gdyby był zawodnikiem godnym Milanu, to coś o nim usłyszałbym konkretniejszego. Ma już zresztą 23 lata, nic ponad obecny poziom raczej nie zaprezentuje, w Livorno był podstawowym piłkarzem, stąd trudno się dziwić, że woli tam zostać, niż być 6-7 obrońcą w Milanie.AC Milan poinformował za pośrednictwem swojej strony internetowej, że obrońca Romano Perticone [rocznik 1986] stał się pełnoprawnym piłkarzem Livorno Calcio. Z kolei inny defensor, Brazylijczyk Marcus Plínio Diniz Paixão [rocznik 1987], powróci w szeregi ekipy rossonerich. Obaj piłkarze ostatni sezon spędzili w ekipie popularnych amaranto na zasadzie wypożyczenia/współwłasności, z którą wywalczyli awans do Serie A.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 23 cze 2009, 20:21
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 cze 2009, 23:18
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 cze 2009, 13:07
tak tylko ze jak dostaniemy 6-0 to bedzie wstyd.jestesmy w trakcie przebudowy zespolu wiec wolalbym jakis sredniakow zeby zespol mogl sie rozegrac bo z ciezkimi rywalami bedzie trudno.na mocnych rywali przyyjdzie pora na przelomie kwietnia i majaCo wam powiem to wam powiem ale wam powiem. Mecze towarzyskie Milanu tego lata zapowiadaja sie wyjatkowo smakowicie. Niemal sami bardzo mocni rywale.
Wisienka na torcie bedzie mecz z Realem oczywiscie ze wzgledu na Kake.
mysle ze Edin przekona wilkow i lysy mu w tym pomorze.takich pilkarzy nam trzeba.kibic Milanu wiec przynajmniej nie trzeba sie martwic ze bedzie chcial odejsc.dotego tani w utrzymaniu.Edin Dzeko udzielił ekskluzywnego wywiadu dla Telelombardia. Zaczął piłkarz: 'Każdy wie, że moim marzeniem jest gra dla Milanu, ale w tym momencie wszystko jest w rękach Wolfsburga'.
Co sądzisz o deklaracjach Armina Veha, który chce cię przekonać do pozostania w Niemczech?
- Nie chcę tego komentować, ponieważ spotkam się z nim w najbliższych dniach, najprawdopodobniej w sobotę, będę miał spotkanie z nim i zarządem Wilków, mam nadzieję, że po tej rozmowie wszystko się rozwiąże. Moim marzeniem jest gra dla Milanu, ponieważ dla mnie są oni najlepszą drużyną na świecie. Milan jest ekipą niesamowitą dla każdego piłkarza.
Kiedy Milan rozpocznie zgrupowanie, to masz nadzieję, że już tam będziesz?
- Nie wiem, muszę porozmawiać z trenerem i zarządem, niewłaściwe byłoby mówienie o tym w tej chwili. W każdym razie, liczę, że tam będę.
ciekawe rok temu o tej porze juz zarzad podawal ile karnetow zostalo sprzedanych a teraz nic.ciekawe kto sie pierwszy ugnie Sylvio czy kibice.jestem pewien ze kibice karnety kupia(bo sam bym tak zrobil) ale co zrobi lysy z Berlusconim.jedno jest pewne.Dzeko i Cissokho moga byc zbawieniem dla zespolu ale zbawieniem dla lysola na sprzedaz karnetow nie bedaSprzedaż Kaki, słaba postawa Milanu na rynku transferowym oraz wypowiedzi panów Berlusconiego i Gallianiego o konkurencyjnym Milanie skutkują zgodnie z przewidywaniami. Fani rossonerich nie zawiedli i zgodnie z obietnicą nie odnawiają karnetów na nowy sezon - podał serwis milannews.it.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 cze 2009, 13:29
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 24 cze 2009, 13:36
Z tego co wiem, to m.in. z namiRealFan pisze:z kim oprocz realu przyjdzie wam grac latem?
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 cze 2009, 13:40
http://www.acmilan.com/NewsDetail.aspx?idNews=86852RealFan pisze:z kim oprocz realu przyjdzie wam grac latem?
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 24 cze 2009, 14:00
Dokładnie, Benzema został wykreowany sztucznie na wielką gwiazdę, teraz widać, gdy Lyon już nie gra tak dobrze, że to tylko rozdmuchany balon mediów, a Higuain nie jest wcale od niego gorszy.magia mediow.
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio