Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 wrz 2008, 14:37
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 paź 2008, 3:21
Bentley oprócz wrzutek nic nie ma.Cris7 pisze: ale zgodzę się, że Quaresma wcale nie jest dużo lepszym skrzydłowym od Bentleya.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Effi » 12 lis 2008, 17:43
Nie zgodzę się, nie tylko jako kibic Tottenhamu. Bentley wg mnie jest jednym z lepszych skrzydłowych w Anglii i jeżeli tylko troszeczkę popracuje nad pewnymi elementami gry, może nawet stać się podporą reprezentacji. Może nie jest obdarzony takim przyspieszeniem jak Aaron Lennon, ale biegać szybko potrafi, a to przecież bardzo ważna cecha u skrzydłowego. Dogrywać potrafi fantastycznie, to prawda, przede wszystkim warte uwagi jest jego dośrodkowanie na głowe Pavluczenki w meczu z Boltonem, wygranego 2-0. Przede wszystkim jednak, cenię go za derby północnego Londynu i jego pięknego gola, a także zmazanie uśmiechów z twarzy kibiców Arsenalu. Jest przytomny na boisku, potrafi dobrze dryblować, walczy do końca, a takiego właśnie w Tottenhamie trzeba. W Blackburn był fenomenalny i jeżeli już całkowicie nawiąże do tej formy sprzed roku, może być niesamowity pożytek z niego.guru pisze:Bentley oprócz wrzutek nic nie ma.Cris7 pisze: ale zgodzę się, że Quaresma wcale nie jest dużo lepszym skrzydłowym od Bentleya.![]()
Effi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 13 lis 2008, 13:49
Samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Effi » 30 lis 2008, 21:39
Eee... Lennon, owszem wprowadza ożywienie, ale wrzutki ma tragiczne, w meczu z Blackburn w pełni co prawda zasłużył na miano piłkarza meczu, ale dziś z Evertonem wypadł bardzo niemrawo, a Bentley może nie jest takim szybkościowcem jak Aaron, ale ma dokładniejsze dogrania, jego wrzutki bardzo mi się podobają, a to że po tych wrzutkach nie padło dużo bramek to już inna sprawa. Jeszcze trochę pracy na treningach, a gole zaczną padać po dograniach prawoskrzydłowego Tottenhamu. Przypomnę tutaj piękną wrzutkę Bentleya i pierwszy gol Tottenhamu 'z akcji' w sezonie 2008/2009, w meczu z Boltonem. Jestem kibicem The Spurs, ale mówię to ze szczerym sercem, wrzutki Davida wg mnie są bardzo ładne i nie żałuję tych pieniędzy jakie na niego poszły i choć na początku mocno mnie irytował, to jednak teraz już wiem, że to trafiony transfer.Samael pisze: wprowadza Lennon i zdziwiony jestem ,ze nie gra od poczatku tylko ostatnio wchodzi z lawki.Bentley jest graczem b. dobrym ,ale nie przeceniajmy go za bardzo, bo jeszcze wiele spotkan przed nami
Effi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 sty 2009, 1:49
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 02 sty 2009, 9:26
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 02 sty 2009, 9:45
Szkoda Bridge'a bo to jeden z bardziej niedocenianych zawodników w składzie ale 12mln to i tak niezły interes.Jak donosi serwis SkySports Wayne Bridge jest o krok od przejścia do Manchesteru City!
Co więcej, informację tę potwierdza także Setanta.com, która uściśla nawet, informując, że lewy obrońca z zachodniego Londynu zmieni klub w przeciągu doby, a suma odstępnego ma zamknąć się w 12 mln. funtów.
Manager The Citizens, Mark Hughes dawno temu zagiął parol na lewego obrońcę The Blues i wygląda na to, że długa przygoda Wayne'a ze Stamford Bridge zmierza ku końcowi.
City poszukują wzmocnień defensywy, gdyż do dnia dzisiejszego w lidze stracili aż 30 goli, co jest jednym z najgorszych wyników.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 21 sty 2009, 21:05
Nigel De Jong has left SV Hamburger and joined Manchester City today for an undisclosed fee, believed to be in the region of 20million Euros.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2009, 14:20
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 02 lut 2009, 14:33
Ten "czołowy" klub o którym wspominasz, zajmuje "aż" dziewiąte miejsce w tabeli BL. Istna czołówka.Kamil232 pisze:Aha ponoć Kuranyi ma zastąpić Santa Cruza w Blacburnie. Paragwajczyk ma iśc do City. Zawodnik z czołowego klubu w NIemczech przechodzi do ogórkowatego w Premiership...NIedługo PL będzie lepsza niż LM
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2009, 14:35
Jeden sezon słabszy...W poprzednich byli w czołówce.Ten "czołowy" klub o którym wspominasz, zajmuje "aż" dziewiąte miejsce w tabeli BL. Istna czołówka.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 lut 2009, 17:13
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lut 2009, 19:32
Można prosić o jakieś szczegóły albo chociaż zdawkowego newsa na ten temat?MGiggs pisze:A Dos Santos podobno oblał badania medyczne
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 05 lut 2009, 13:53
Logan
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio