F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 67

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 kwie 2005, 0:17

Figo11 pisze:Nie kolejny ostatnio królem był Ronaldo...
No tak zwracam honor. Zapomniałem o tym znienawidzonym przez kibiców Realu piłkarzu :roll:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 05 kwie 2005, 0:31

nikogo nie interesuje zadna korona krola strzelcow, bo ona nic nie znaczy! wazne jest dobro druzyny i tylko to!! strzela karne, bo wedlug mnie robi to z druzyny najlepiej. a po malym zastoju nawet karne sa wazne by sie odblokowac, poza tym widzi, ze druzyna mu ufa. to jest wazne, a nie jakas korona.

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 05 kwie 2005, 9:33

Sory, nie wiedziałem, że on trafiał z karnych. Zobaczymy jak Blaugrana zagra w Gran Derby z odwiecznym rywalem-Realem Madryt.

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 05 kwie 2005, 14:47

magus pisze:Sory, nie wiedziałem, że on trafiał z karnych. Zobaczymy jak Blaugrana zagra w Gran Derby z odwiecznym rywalem-Realem Madryt.
barca wygra!!!!!!!!!!!!!! taka mam nadzieje ;)

a tak na powaznie to mysle, ze nasi pilkarze sie zmobilizuja po remisie z Betisem i wklepia Realowi 3-1 :):):)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 05 kwie 2005, 16:29

Z kumplami robimy zaklady na mecz z barca. Jest juz nagromadzone pelno kasy. kto wygra bedzie "milionerem". Ja postawilem na 1:1, chociaz ze wole przegrac kase i zeby real wygral. Na szczescie nie bedzi gral Deco. :twisted:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 kwie 2005, 17:38

snake pisze:Z kumplami robimy zaklady na mecz z barca. Jest juz nagromadzone pelno kasy. kto wygra bedzie "milionerem". Ja postawilem na 1:1, chociaz ze wole przegrac kase i zeby real wygral. Na szczescie nie bedzi gral Deco. :twisted:
Real raczej nie wygra... sądze, że masz dość duże szanse na zwycięstwo :wink: , ale ja myśle, że jak Barca ma wygrać to im wklepie 5 goli, nie sądze aby Real przegrał małą rożnicą goli, prędzej uda im się zremisować, tak jak to mówi Snake.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 05 kwie 2005, 19:12

w Realu nie zagra Raul a w Barcy narazie Deco i Puyol:D ciekawy mecz bedzie..niech jeszcze Ronaldinho wypadnie z gry Owen, Ronaldo i wogole kilki plkarzy Barcy i bedzie cool mecz...a najlepiej jak rezerwy zagraja;;]

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 kwie 2005, 19:17

Szkoda, że nie zagra Deco, ale też cieszę się, że zabraknie Raula. ;) Co do kontuzji Puyola - jego brak był zauważalny w meczu z Betisem. Karygodnie grała defensywa Barcelony i wydaje mi się, że jeżeli Rijkaard nie położy pewnego nacisku na zawodników FCB, to na Santiago Bernabeu będzie... rzeź. :)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 19:19

Mazi pisze:w Realu nie zagra Raul a w Barcy narazie Deco i Puyol:D ciekawy mecz bedzie..niech jeszcze Ronaldinho wypadnie z gry Owen, Ronaldo i wogole kilki plkarzy Barcy i bedzie cool mecz...a najlepiej jak rezerwy zagraja;;]

widze ze skromna wiedze masz na tematy kadrowe na zblizajace sie derby :) raul prawdopodobnie bedzie mogl grac, (na 90%), poza tym po stronie realu nie zagraja guti i samuel z powodu na liczbe kartek, po stronie barcy nie zagra deco, puyol

Anka pisze:Szkoda, że nie zagra Deco, ale też cieszę się, że zabraknie Raula. ;) Co do kontuzji Puyola - jego brak był zauważalny w meczu z Betisem. Karygodnie grała defensywa Barcelony i wydaje mi się, że jeżeli Rijkaard nie położy pewnego nacisku na zawodników FCB, to na Santiago Bernabeu będzie... rzeź. :)

ojjj aniu raul zagra :? :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 kwie 2005, 19:26

smitu pisze:
Mazi pisze:w Realu nie zagra Raul a w Barcy narazie Deco i Puyol:D ciekawy mecz bedzie..niech jeszcze Ronaldinho wypadnie z gry Owen, Ronaldo i wogole kilki plkarzy Barcy i bedzie cool mecz...a najlepiej jak rezerwy zagraja;;]

widze ze skromna wiedze masz na tematy kadrowe na zblizajace sie derby :) raul prawdopodobnie bedzie mogl grac, (na 90%), poza tym po stronie realu nie zagraja guti i samuel z powodu na liczbe kartek, po stronie barcy nie zagra deco, puyol

Anka pisze:Szkoda, że nie zagra Deco, ale też cieszę się, że zabraknie Raula. ;) Co do kontuzji Puyola - jego brak był zauważalny w meczu z Betisem. Karygodnie grała defensywa Barcelony i wydaje mi się, że jeżeli Rijkaard nie położy pewnego nacisku na zawodników FCB, to na Santiago Bernabeu będzie... rzeź. :)

Zwracam honor, opierałam się na wypowiedzi Maziego. ;) ;) Skoro jednak nie zagra Guti i Samuel to oznacza, że obie drużyny zagrają bez obrońcy i pomocnika (bo Guti chyba jest pomocnikiem :P :P ). :wink: A to z kolei oznacza, że obie drużyny zagrają trochę gorzej, niż zwykle. :P

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 19:33

Anka pisze:
smitu pisze:

Zwracam honor, opierałam się na wypowiedzi Maziego. ;) ;) Skoro jednak nie zagra Guti i Samuel to oznacza, że obie drużyny zagrają bez obrońcy i pomocnika (bo Guti chyba jest pomocnikiem :P :P ). :wink: A to z kolei oznacza, że obie drużyny zagrają trochę gorzej, niż zwykle. :P

szczerze to samuel za dobrze nie gra w przeciwienstwie do puyola wiec nie bedzie oslabieniem, nieobecnosc gutiereza natomiast moze oslabic zespol zaleznie od tego jaka de luxe wprowadzi taktyke :D

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 kwie 2005, 19:41

smitu pisze:
Anka pisze:
smitu pisze:

szczerze to samuel za dobrze nie gra w przeciwienstwie do puyola wiec nie bedzie oslabieniem, nieobecnosc gutiereza natomiast moze oslabic zespol zaleznie od tego jaka de luxe wprowadzi taktyke :D
No ale jednak Samuel gra w pierwszym składzie, a to o czymś świadczy. ;) Poza tym ciekawa jestem. kogo Luxemburgo w jego miejsce da? :? Bo w miejsce Gutiego chyba Owena? :?

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 19:49

Anka pisze:
smitu pisze:
Anka pisze:

No ale jednak Samuel gra w pierwszym składzie, a to o czymś świadczy. ;) Poza tym ciekawa jestem. kogo Luxemburgo w jego miejsce da? :? Bo w miejsce Gutiego chyba Owena? :?

swiadczy ale coz saumel jest slaby, a w miejsce gutiego pewnie becks wejdzie :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 05 kwie 2005, 19:57

wiedzialem ze ci obaj tez nie zagrają...tylko jak pisalem to mi jakos wylecieli z głowy:D

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 05 kwie 2005, 19:57

ja czytalem newsy i bylo w nich napisane, że i Raul i Beckham nie zagrają w gran derby; co do Puyola to on wciąż ma nadzieję, że się wykuruje- podwoił liczbę swoich dziennych ćwiczeń i będzie chciał zagrać nawet z bolącą nogą, ale szefostwo raczej nie pozwoli mu na to

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”