No tak zwracam honor. Zapomniałem o tym znienawidzonym przez kibiców Realu piłkarzuFigo11 pisze:Nie kolejny ostatnio królem był Ronaldo...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 kwie 2005, 0:17
No tak zwracam honor. Zapomniałem o tym znienawidzonym przez kibiców Realu piłkarzuFigo11 pisze:Nie kolejny ostatnio królem był Ronaldo...
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 05 kwie 2005, 0:31
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 05 kwie 2005, 9:33
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 05 kwie 2005, 14:47
barca wygra!!!!!!!!!!!!!! taka mam nadziejemagus pisze:Sory, nie wiedziałem, że on trafiał z karnych. Zobaczymy jak Blaugrana zagra w Gran Derby z odwiecznym rywalem-Realem Madryt.
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 05 kwie 2005, 16:29
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 kwie 2005, 17:38
Real raczej nie wygra... sądze, że masz dość duże szanse na zwycięstwosnake pisze:Z kumplami robimy zaklady na mecz z barca. Jest juz nagromadzone pelno kasy. kto wygra bedzie "milionerem". Ja postawilem na 1:1, chociaz ze wole przegrac kase i zeby real wygral. Na szczescie nie bedzi gral Deco.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 05 kwie 2005, 19:12
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 kwie 2005, 19:17
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 19:19
Mazi pisze:w Realu nie zagra Raul a w Barcy narazie Deco i Puyol:D ciekawy mecz bedzie..niech jeszcze Ronaldinho wypadnie z gry Owen, Ronaldo i wogole kilki plkarzy Barcy i bedzie cool mecz...a najlepiej jak rezerwy zagraja;;]
Anka pisze:Szkoda, że nie zagra Deco, ale też cieszę się, że zabraknie Raula.Co do kontuzji Puyola - jego brak był zauważalny w meczu z Betisem. Karygodnie grała defensywa Barcelony i wydaje mi się, że jeżeli Rijkaard nie położy pewnego nacisku na zawodników FCB, to na Santiago Bernabeu będzie... rzeź.
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 kwie 2005, 19:26
Zwracam honor, opierałam się na wypowiedzi Maziego.smitu pisze:Mazi pisze:w Realu nie zagra Raul a w Barcy narazie Deco i Puyol:D ciekawy mecz bedzie..niech jeszcze Ronaldinho wypadnie z gry Owen, Ronaldo i wogole kilki plkarzy Barcy i bedzie cool mecz...a najlepiej jak rezerwy zagraja;;]
widze ze skromna wiedze masz na tematy kadrowe na zblizajace sie derbyraul prawdopodobnie bedzie mogl grac, (na 90%), poza tym po stronie realu nie zagraja guti i samuel z powodu na liczbe kartek, po stronie barcy nie zagra deco, puyol
Anka pisze:Szkoda, że nie zagra Deco, ale też cieszę się, że zabraknie Raula.Co do kontuzji Puyola - jego brak był zauważalny w meczu z Betisem. Karygodnie grała defensywa Barcelony i wydaje mi się, że jeżeli Rijkaard nie położy pewnego nacisku na zawodników FCB, to na Santiago Bernabeu będzie... rzeź.
ojjj aniu raul zagra![]()
![]()
![]()
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 19:33
Anka pisze:Zwracam honor, opierałam się na wypowiedzi Maziego.smitu pisze:Mazi pisze:w Realu nie zagra Raul a w Barcy narazie Deco i Puyol:D ciekawy mecz bedzie..niech jeszcze Ronaldinho wypadnie z gry Owen, Ronaldo i wogole kilki plkarzy Barcy i bedzie cool mecz...a najlepiej jak rezerwy zagraja;;]
widze ze skromna wiedze masz na tematy kadrowe na zblizajace sie derbyraul prawdopodobnie bedzie mogl grac, (na 90%), poza tym po stronie realu nie zagraja guti i samuel z powodu na liczbe kartek, po stronie barcy nie zagra deco, puyol
![]()
![]()
![]()
Skoro jednak nie zagra Guti i Samuel to oznacza, że obie drużyny zagrają bez obrońcy i pomocnika (bo Guti chyba jest pomocnikiem
![]()
).
A to z kolei oznacza, że obie drużyny zagrają trochę gorzej, niż zwykle.
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 kwie 2005, 19:41
No ale jednak Samuel gra w pierwszym składzie, a to o czymś świadczy.smitu pisze:Anka pisze:Zwracam honor, opierałam się na wypowiedzi Maziego.smitu pisze:
![]()
![]()
![]()
Skoro jednak nie zagra Guti i Samuel to oznacza, że obie drużyny zagrają bez obrońcy i pomocnika (bo Guti chyba jest pomocnikiem
![]()
).
szczerze to samuel za dobrze nie gra w przeciwienstwie do puyola wiec nie bedzie oslabieniem, nieobecnosc gutiereza natomiast moze oslabic zespol zaleznie od tego jaka de luxe wprowadzi taktyke
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 19:49
Anka pisze:No ale jednak Samuel gra w pierwszym składzie, a to o czymś świadczy.smitu pisze:Anka pisze:
Zwracam honor, opierałam się na wypowiedzi Maziego.![]()
![]()
).
szczerze to samuel za dobrze nie gra w przeciwienstwie do puyola wiec nie bedzie oslabieniem, nieobecnosc gutiereza natomiast moze oslabic zespol zaleznie od tego jaka de luxe wprowadzi taktykePoza tym ciekawa jestem. kogo Luxemburgo w jego miejsce da?
Bo w miejsce Gutiego chyba Owena?
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 05 kwie 2005, 19:57
Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 05 kwie 2005, 19:57
qczak
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio