Siatkówka - Strona 67

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 30 lis 2006, 15:56

'Piotrek' pisze:
Loco pisze:czy jeśli Polacy zdobędą medal to czy zadedykują go Arkowi Gołasiowi
Na poczatku wygrajmy potem myślmy czy zadedykuja czy nie. Poza tym dedykacja jest rzecza bardziej medialna i zycia mu już nie wróci. Jednak myśle, że cała ta wielka praca wykonana w Spale jest jedna wielka dedykacja.

Co do zwiększonego zainteresowaniem tematem to dobrze. Będzie można więcej zbłądzonych owieczek naprowadzić na dobra droge.
dla mnie to znak, że pamiętają o nim. co do medalu to sądze, że stać nas na srebro conajmniej. Polacy są na fali wznoszącej. dobra kończe swoje wypociny bo nie mam wiedzy, na temat siatkówi zeby z wami dyskutowac. :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 lis 2006, 16:00

Martinho pisze:Nasza lige pokazuje Polsat Sport i bodajze TV4
nie posiadam, przejezdzałes, przez moje miasteczko - widziałeś co to za dziura.
Martinho pisze:Kobitki natomiast leca w TVP
pewnie w weekendy, kiedy mnie w domu nie ma
Martinho pisze:RTR Sport Planeta, a wloska bodajze w RAI Sport Sat (chyba ale tylko panie)
tez nie posiadam.

kiedyś luniłem koszykówkę w naszym polskim wydaniu pooglądać - poazkywali na regionach, teraz chyba nie ma. bo nie przypominam sobie, aby pokazywali ostatnio. Może dlatego, że za czasów Mazowszanki Pruszków i Zeptera Śląsk - nie miałem weekndów zajętych.

Siatkówkę lubie pooglądać, zwłaszcza lubiłem jak nieodżałowanej pamięci Zdzisław Ambroziak komentował spotkania. To było coś - teraz oglądam tylko i wyłacznie reprezentacje. Bo bez zbedych ceregieli moge właczyc TV i oglądać, nie msuze kombinować, do kogo się tu udać o 7 rano, aby mecz zobaczyć,

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 01 gru 2006, 10:40

fieldy pisze:nie posiadam, przejezdzałes, przez moje miasteczko - widziałeś co to za dziura.
Dziwne zawsze mi się wydawało, że TV4 jest dostępne ze zwykłej naziemnej antetny... Przez co PLS jest zdecydownie latwiej dostępne niż Orange Ekstraklasa.
Martinho pisze:Inne ligi - rosyjska czasami leci w RTR Sport Planeta, a wloska bodajze w RAI Sport Sat (chyba ale tylko panie)

Przypomniał byś mi jakie to są kanały na cyfrze +, bo zawsze zapominam i zanim znajde kanał to mi się zawsze odechce.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8646
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 gru 2006, 10:44

Dziwne zawsze mi się wydawało, że TV4 jest dostępne ze zwykłej naziemnej antetny...
Bellus - nie w kazdym miescie, w Bytomiu tez TV4 nie odbieram z naziemnej, w ogole nie odbieram tego kanalu :(
Przypomniał byś mi jakie to są kanały na cyfrze +, bo zawsze zapominam i zanim znajde kanał to mi się zawsze odechce
Mam takie pytanie odnosnie cyfry : nie mozecie sobie poustawiac kanalow wg takiej kolejnosci jakiej Wam sie podoba :?: :>

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 01 gru 2006, 10:51

cloner pisze:Mam takie pytanie odnosnie cyfry : nie mozecie sobie poustawiac kanalow wg takiej kolejnosci jakiej Wam sie podoba
Skoro się pytasz to pewnie jest taka możliwość. Tylko nawet jeśli, to jeśli zrobisz jedną zmiane to wszystkie inne kanały się poprzestawiają, potem Ci ktoś powie żę RTR jest na powiedzmy 266, a Ty teraz tam masz np Al Jazire i zamiast meczu Dynamo - Lokomotiv możesz sobie oglądać relacje w pelni na żywo ze święta Kabby.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 gru 2006, 11:02

Skoro się pytasz to pewnie jest taka możliwość
Pewnie ? Masz cyfre i nie wiesz ? :shock:
Tylko nawet jeśli, to jeśli zrobisz jedną zmiane to wszystkie inne kanały się poprzestawiają,
No to dosyc logiczne :lol:
potem Ci ktoś powie żę RTR jest na powiedzmy 266, a Ty teraz tam masz np Al Jazire i zamiast meczu Dynamo - Lokomotiv możesz sobie oglądać relacje w pelni na żywo ze święta Kabby.
:think: A nie lepiej ustawic sobie kanaly wg wlasnego upodobania, i nie musisz pytac sie innych, na ktorym kanale jest jakis program :wink:

Ja cyfry nie posiadam, ale mam swoj odbiornik satelitarny cyfrowy, i jakbym mial miec ustawienia fabryczne to chyba wymieklbym :lol: Eurosport na kanale 101, Rai Sport na 192, DSF na 202, a RTR Sport Planeta na 305 :lol2:
Jakby to nie lepiej miec wszystko obok siebie :roll:

AOT

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 02 gru 2006, 5:35

Nastawiłem sobie budzik na 4:30, ale zasapałem, nie wiem czemu obudziałem się o 5:15, chyba opatrzność :)
Jestem zaskoczony dobrą grą Serbów, potwerdza się teza, że w meczu z Polską walczyli tylko w 1. secie, a potem odpuścili, żeby się nie zmęczyć. Brazylijczycy ostatniego meczu nie odpuścili i mają trochę mniej sił, więc widać ile to znaczy...
Serbowie niesamowicie skrzywdzeni, mieli piękny, idealny as serwisowy, a liniowy pokazał aut :?
Mam nadzieję na 5 setów, żeby poszło jak najwięcej potu.

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 02 gru 2006, 6:36

Serbia i Czarnogóra - Brazylia 1:3 (19:25, 25:15, 22:25, 12:25)

Więc już wiadomo przynajmniej połowę. Meczu nie oglądałem to była by dla mnie zbyt wielka trauma, obejże powtórke.
Z wyniku sądząc to za dużo sobie Serbowie niepograli - zwłaszcza w ostatnim secie. Nie będzie więc finału Słowiańskiego....

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 02 gru 2006, 8:29

Tyle co się obudziłem, a miałem oglądać mecz od początku :( Ale jak narazie w setach 2:1 dla nas 8)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 gru 2006, 8:59

jasna cholera, chciałoby sie powiedzieć :jupi:

Polska w finale MŚ :!:

Jak zwykle chciałbym przyznać MVP :D meczu, dziś dla Lozano, za czas w 2 secie, przy stanie 23:21 dla Bułgarów :D
dał im kilka wskazówek i nasi wygrali do 23 8)

Nie wiem co napisac - Brawo Polonia :D

Polonio Polonio

Skzoda tego roluźnienia i przestoju w 2 secie, gdy już był wygrany - Brazylia nie mamy prawa do takich akcji - ale w fianle raczej bedzie pkt za pkt, wiec nie uciekniemy :D

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 02 gru 2006, 9:01

Jeeest!!
Polska w finale! Znakomita gra Polskich siatkarzy! :D
Nasi mieli chwilowy kryzys 2 secie, lecz zażegnany w najbardziej odpowiednim memencie!!
Poźniej jeszcze coś napisze, ale póki co musze ochłonąć :D

POLSKAAA!! POLSKAAA!!!

:mike: :mike: :mike: :mike: :mike:

VISCA EL LOZANO :!:
Ostatnio zmieniony 02 gru 2006, 9:02 przez Dratinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 gru 2006, 9:02

To jest piękne. FINAŁ MISTRZOSTW ŚWIATA :!:

Brawa dla naszych, brawa dla Lozano, świetnie ich zmotywował w tej przerwie. Teraz pozostaje nam Brazylia, ale jeśli zaszliśmy już tak daleko to musimy wygrać :!:

POLSKA :!: POLSKA :!: POLSKA :!:

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 02 gru 2006, 9:08

Męcz ciężki. Nawet z Rosją wydaje mi się że było troszke łatwiej. Bułgarzy w pierwszym secie nie istnieli za to w kolejnych pokazali klasę, życzmy im zwycięstwa nad Serbią i Czarnogórą w meczu o 3 miejsce. Dzisiaj zaimponowało mi trzech zawodników- wiadomo że Zagumny ;], Winiarski a Kadziewicz to pomimo błędów w bloku grał fenomenalnie. A te jego 2 asy- Kazijski by tak nie zaserwował ;] 8) 8) 8)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 02 gru 2006, 9:09

Szkoda straconego seta :( To już trzeci :x

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 gru 2006, 9:10

Gralismy naprawde niezly meczyk :!: Sporo bledow niestety, ale jest final :jupi:

:mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”