Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 67

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Awatar użytkownika
Tennessee
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 605

Re: Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 20 cze 2012, 23:53

Giovani już dawno powinien opuścić Tottenham, wyjazd do Anglii okazał się krokiem wstecz i jeszcze jakieś bezsensowne wypożyczenie do Galatasaray, gość się dobrze zapowiadał, liczę na jego powrót do Hiszpanii i odzyskanie dawnej formy.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 cze 2012, 14:00

Ej Panowie,to prawda,ze Gio rozwiazal umowe z Tottenhamem ??? Ktos rzucil taka plotke na necie i nie wiem czy to prawda.

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 29 cze 2012, 15:47

Żadnego oficjalnego potwierdzenia nie ma, więc raczej zwykła plota.

Tymczasem nowy trener Lokomotiwu Slaven Bilic ściągnął swojego podopiecznego z narodowej kadry Corluke.Verdan, dzięki za wszystko :!:

Coraz bliżej Vertonghen i Gylfi, nie wiadomo co z trenerem.Naszła mnie z kolei taka myśl, że skoro Modric odchodzi, to warto pozyskać Joao Moutinho.Myślę, że nie byłby jakiś przesadnie drogi, a na pewno sporo tańszy niż Chorwat.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 29 cze 2012, 16:38

Hyypia123 pisze:Naszła mnie z kolei taka myśl, że skoro Modric odchodzi, to warto pozyskać Joao Moutinho.Myślę, że nie byłby jakiś przesadnie drogi, a na pewno sporo tańszy niż Chorwat.
Jeśli mnie pamięć nie myli on ma klauzulę 40 mln. Znając Porto i ich sposób targowania to poniżej 30 mln. nie zejdą. W tamtym roku mówiło się o nim w kontekście Chelsea i władze Porto zapowiedziały, że albo klauzula albo niech się bujają. Spurs to nie Chelsea więc może i poszliby na lekkie ustępstwa, ale biorąc pod uwagę bardzo udany turniej na euro to też nie można być tego jakoś szczególnie pewnym.

Lukassch
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lukassch » 03 lip 2012, 16:16

No i AVB oficjalnie nowym trenerem :)

Oby sprawy potoczyły się lepiej niż w Chelsea.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 03 lip 2012, 19:36

Obrazek

Jak zapatrują się kibice Kogutów na pracę, którą ma wykonać?

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6236
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 03 lip 2012, 19:58

Sergek pisze:Jak zapatrują się kibice Kogutów na pracę, którą ma wykonać?
Pytanie totalnie nie do mnie, ale się wypowiem.

Z perspektywy czysto piłkarskiej: ciekawy projekt zwany Tottenhamem powierzony ciekawemu trenerowi o wielkim potencjale. Może się urodzić naprawdę fajna, ciekawa drużyna.
Z perspektywy kibicowskiej: nie mogę się doczekać, aż Gallas z Kingiem przywitają go i z miejsca oddadzą mu ostatnie słowo w zespole niczym Terry z Drogbą, nie mogą się doczekać derbów i pojedynków van Persiego z wesołą obroną Wijasza-Boasza... Szydera.

Czyli reasumując - miła informacja na deszczowe popołudnie. Uważam że Harry w Tottenhamie był najodpowiedniejszą osobą na świecie i niewielu może zrobić tam coś lepiej niż on. A Wijasz... ma potencjał by zrobić coś znacznie większego, ale znacznie większe szanse ma by zrobić równie wielką klapę jak w Chelsea. Nie chcę oceniać gościa po nieudanym pół roku w Chelsea, tym bardziej że nie wiem co działo się tam wewnątrz zespołu, ale faktem jest że jeśli Spurs będą grali tak w obronie jak jego Chelsea, to mojemu Arsenalowi odpada rywal w walce o czwórkę.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 03 lip 2012, 21:15

Jakby nie patrzeć dosyć odważna decyzja ze strony włodarzy Spurs.Po nieudanej przygodzie w CFC Andre ma coś do udowodnienia w Anglii.Osobiście życzę mu jak najlepiej i coś czuję,że to może być strzał w dziesiątkę.Tym bardziej jeśli na WHL zawitają tacy grajkowie jak Moutinho,Verthongen,Dżagojew,Sigurdsson czy Lloris(!).Ale najpierw to niech wykupią z City Adebayora :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lip 2012, 22:09

sickstick pisze:Z perspektywy kibicowskiej: nie mogę się doczekać, aż Gallas z Kingiem przywitają go i z miejsca oddadzą mu ostatnie słowo w zespole niczym Terry z Drogbą, nie mogą się doczekać derbów i pojedynków van Persiego z wesołą obroną Wijasza-Boasza... Szydera.
King zdaje się kończy karierę ze względu na swoje zdrowie. Takie przynajmniej głosy chodzily, nie wiem czy to już oficjalnie.

Awatar użytkownika
Goodison
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goodison » 04 lip 2012, 14:36

Sigurdsson to świetne posunięcie. Cieszę się, że chłopak nie trafił na Anfield, bo potencjał żeby zaistnieć na dobre w angielskiej piłce ma ogromny. Ciekaw jestem przede wszystkim, jaki napastnik trafi na WHL.

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 04 lip 2012, 15:30

Mam nadzieję, że Spurs pozyskają także Joao Moutinho, bo to otworzy furtkę do odejścia dla Luki :) Swoją drogą pozyskanie Sigurðssona jest bardzo ciekawym krokiem.

Awatar użytkownika
Sillardinho
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sillardinho » 04 lip 2012, 15:57

fieldy pisze: King zdaje się kończy karierę ze względu na swoje zdrowie. Takie przynajmniej głosy chodzily, nie wiem czy to już oficjalnie.
Nie przedłużył kontraktu ze Spurs, więc raczej na pewno kończy karierę. Podobno już od jakiegoś czasu grał bez chrząstki w kolanie. :shock:

Awatar użytkownika
LaLoca
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LaLoca » 04 lip 2012, 19:12

koguty bardzo dobry ruch - ściągnięcie Sigurdssona tylko jak sobie z tym wszystkim poradzi AvB

Awatar użytkownika
Goodison
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goodison » 05 lip 2012, 8:26

A ja myślę, że sobie poradzi. Nie wydaje mi się, żeby w szatni Spurs trafił na taki sam opór jak w Chelsea, gdzie rządzili Lampard, Terry, Cole i Drogba. Tym, kto trzymał tę drużynę w ryzach był raczej Redknapp i jeśli Vilas-Boas pokaże jaja i nie da sobie wejść na głowę, odejmując przy tym samym presję, powinien mieć możliwość pokazania swojego ponoć niebagatelnego warsztatu.

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 08 lip 2012, 11:54

Dzisiaj w mediach pojawiła się informacja, że Modric uzgodnił warunki indywidualnego kontraktu z Realem i tylko teraz kwestia dogadania klubów. Faktycznie jest, aż tak blisko transferu?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”