Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 28 lip 2005, 16:44
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 16:52
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 28 lip 2005, 17:00

Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 17:20

Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 28 lip 2005, 17:34
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lip 2005, 18:04
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 18:17
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 lip 2005, 18:27
Chlopaczek pisze:Kurde Stara Dama jest.
Mercato sie jeszcze nie skończyło, sezon nie zaczął, a Ty już się boisz.Chlopaczek pisze:Szkoda.Dobrze ze to nieoficjana lista moze jeszcze poprawia
Z każdym dniem uświęcasz mnie w przekonaniu że napinka to twoje hobby.hehe ponoć maja dać szanse AC Torino kosztem Juve. Lega Calcio zadecydowało ze kibice to coś swiętego.
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 18:42
A co planujesz zakupy jeszcze ?? Dziwne w zakład nie wszedłeś a tu na mercato jeszcze liczysz ?Szkoda.Dobrze ze to nieoficjana lista moze jeszcze poprawia
Mercato sie jeszcze nie skończyło, sezon nie zaczął, a Ty już się boisz. .
To nie hobby to pasja jak to mówią tu w redakcjihehe ponoć maja dać szanse AC Torino kosztem Juve. Lega Calcio zadecydowało ze kibice to coś swiętego.
Z każdym dniem uświęcasz mnie w przekonaniu że napinka to twoje hobby.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lip 2005, 18:42
Z tym nawet nie wypada ale trzeba polemizowac.Bedzie najlepsza bo?Bo Ty tak mowisz?Coz jakos to do mnie nie trafia.Jednak gdy pilkarze Milanu zaczna trafiac do bramek rywali pojmiesz moj punkt widzenia.Snipp_ pisze: Jest i miewa sie doskonale. Znów będzie najlpesza.
Problem z Toba Snipp jest taki ze Ty do cudzych slow dorabiasz swoje wlasne teorie.Twoja percepcja musi byc na wyzszym poziomie niz u mnie skoro wyczytales w tym zdaniu ze boje sie Starej Damy.Tam nie bylo zadnego przeslania podprogowego ktore ktos moglby wylapac.Zapewniam Cie ze sie nie boje.Snipp_ pisze:Mercato sie jeszcze nie skończyło, sezon nie zaczął, a Ty już się boisz.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 lip 2005, 18:54
Oczywiście. W końcu jesteś kibicem Milanu.Chlopaczek pisze:Z tym nawet nie wypada ale trzeba polemizowac.
Nie, ja jedynie ostrzegam.Chlopaczek pisze:Bedzie najlepsza bo?Bo Ty tak mowisz?
Trafiac będą, jak zawsze. Być może zdobeda więcej bramek od Juve, ale co im z tego skoro mistrzem nie będą?Chlopaczek pisze:Coz jakos to do mnie nie trafia.Jednak gdy pilkarze Milanu zaczna trafiac do bramek rywali pojmiesz moj punkt widzenia.
W takim razie wytłumacz mi sens tego zdania, bo choćbym chciał innego nie znajde. Chyba że było bez sensu.Chlopaczek pisze:Problem z Toba Snipp jest taki ze Ty do cudzych slow dorabiasz swoje wlasne teorie.Twoja percepcja musi byc na wyzszym poziomie niz u mnie skoro wyczytales w tym zdaniu ze boje sie Starej Damy.
Krótko: było bez sensu.Chlopaczek pisze:Tam nie bylo zadnego przeslania podprogowego ktore ktos moglby wylapac.
Zapewniam Cię że zmienisz zdanie.Zapewniam Cie ze sie nie boje.
W zakład nie wszedłeś bo masz mózg i inne sprawy na głowie. Jestem kibicem, nie zarabiam na mojej drużynie.*_For_zaza_Milan_* pisze:A co planujesz zakupy jeszcze ?? Dziwne w zakład nie wszedłeś a tu na mercato jeszcze liczysz ?
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 19:05
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 lip 2005, 19:09
Za to post Chłopaczka wniósł cholernie wiele.*_For_zaza_Milan_* pisze:Dobra Snipp skończ już bo jaz zwykle nic nie wnośisz to dyskucji![]()
Masz dużo kasy, kup sobie dobre okulary. Nie ja zmieniłem temat.*_For_zaza_Milan_* pisze:i jak zwykle zmieniasz temat.
Ja tego mózgu używam do innych celów. Na przykład myślę o ortografii, gramatyce...*_For_zaza_Milan_* pisze:Nie zarabiasz na swojej drużynie bo masz mózg to czemu nie wykazujesz tego ?
Jeśli bawi Cie czyjaś bieda to gratuluje podejścia, żałosnego podejścia.*_For_zaza_Milan_* pisze:ehe boruta śmiech Jak to Peja śpiewa: "Reprezentuje biede"
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 19:22
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lip 2005, 19:22
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio