AC Milan (zbiorczy) - Strona 67

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 28 lip 2005, 16:44

Ejj, ogladalem w TV bramki milanu z tego meczu, to Serginho tak dryblowal, a potem asystowal przy jdenej z bramek?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 16:52

Mówisz chyba o drugiej bramce ??

Pierwsza to strzeła głowa Bobo po wrzucie Paolo z lewej strony. Druga akcja z klepki - Seedorf - Pirlo -Seedorf i zakończenie Gila a trzecia Pirlo na wolne pola Serginho w pełnym biegu kąsa ją do przodu i wali w długi rób. Za linia sie odbiała ale weszła :)

Czyli to o czym mówisz rozegranie to akcje Clarence. Serginho dryblował dryblował co prawde nie tak jak w meczu z Chelsea. Ale jednak ..

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 28 lip 2005, 17:00

http://www.campioniilsogno.com/protagon ... ndex.shtml zobaczcie sobie brata Marco z tego co widziałem to chłopak niezle umie grac głowa i niezle zastawia.
Troche o nim:

Imię: Fabio
Nazwisko: Borriello
Przydomek: Kwiat (il Fiore)
Urodzony: Neapol 16/12/1985
Stan cywilny: kawaler
Wzrost: 186cm
Waga: 76kg
Znak zodiaku: Strzelec
Znaki szczególne: blizna pod okiem prawym :D
Pozycja: obrońca
Obrazek

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 17:20

Hunter jednak na 100% mamy to sam żródło :roll: zobacz wcześniej opis Paolo:) tu na forum :smoke:

Za nim na zdjęciu Jon Dahl :roll: czyli już tylko pamiętka.

W tym naszym wspólnym informatorze jest poruszony temat Vincent Kompany :twisted: co Ty na to ??

Edit: A widziałeś to :) Luzak z niego, może tak kozacko bedzie sie prezentował na boisku.:)

Obrazek
Ostatnio zmieniony 28 lip 2005, 17:35 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 28 lip 2005, 17:34

No wiesz Vincent napewno nie teraz kiedys czytałem ze niby Milan dogadał sie z Anderlechtem co do ceny i niedługo przywita do nas.
Oczywiscie na juz nam nie potrzebny ale w niedaaekiej przyszłosci moze byc dobrym nastepca.

BTW.Nieoficjalna lista druzyn na nowy sezon Serie A 2005/2006:
Ascoli, Bologna, Cagliari, Chievo, Empoli, Fiorentina, Inter, Juventus, Lazio, Lecce, Livorno, Milan, Palermo, Parma, Reggina, Roma, Sampdoria, Siena, Treviso, Udinese

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lip 2005, 18:04

Kurde Stara Dama jest.Szkoda.Dobrze ze to nieoficjana lista moze jeszcze poprawia 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 18:17

hehe ponoć maja dać szanse AC Torino kosztem Juve. Lega Calcio zadecydowało ze kibice to coś swiętego. :boruta:

Hunter Kompany - Hietinga 8) To są faworyci Cesare Maldiniego. Jak widac z jednym już się "ugadali" a drugim ponoć rok temu. Ale ma sieogrywac. To mogą być jak zwykle ploty ale co to gracza Ajaxu jestem bardziej przekonany ze transfer jest prawdopodobny.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 lip 2005, 18:27

Chlopaczek pisze:Kurde Stara Dama jest.

Jest i miewa sie doskonale. Znów będzie najlpesza.
Chlopaczek pisze:Szkoda.Dobrze ze to nieoficjana lista moze jeszcze poprawia
Mercato sie jeszcze nie skończyło, sezon nie zaczął, a Ty już się boisz.
hehe ponoć maja dać szanse AC Torino kosztem Juve. Lega Calcio zadecydowało ze kibice to coś swiętego.
Z każdym dniem uświęcasz mnie w przekonaniu że napinka to twoje hobby.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 18:42

Szkoda.Dobrze ze to nieoficjana lista moze jeszcze poprawia

Mercato sie jeszcze nie skończyło, sezon nie zaczął, a Ty już się boisz. .
A co planujesz zakupy jeszcze ?? Dziwne w zakład nie wszedłeś a tu na mercato jeszcze liczysz ?
hehe ponoć maja dać szanse AC Torino kosztem Juve. Lega Calcio zadecydowało ze kibice to coś swiętego.

Z każdym dniem uświęcasz mnie w przekonaniu że napinka to twoje hobby.
To nie hobby to pasja jak to mówią tu w redakcji :D Pasja tak jak kibicowanie 8) i ogólem piłka... 8)

Jak ktoś bedzie pewny co do meczu z Chelsea na Canale 5 nich napisze żeby nie było tak jak ostatnio. :roll:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lip 2005, 18:42

Snipp_ pisze: Jest i miewa sie doskonale. Znów będzie najlpesza.
Z tym nawet nie wypada ale trzeba polemizowac.Bedzie najlepsza bo?Bo Ty tak mowisz?Coz jakos to do mnie nie trafia.Jednak gdy pilkarze Milanu zaczna trafiac do bramek rywali pojmiesz moj punkt widzenia.
Snipp_ pisze:Mercato sie jeszcze nie skończyło, sezon nie zaczął, a Ty już się boisz.
Problem z Toba Snipp jest taki ze Ty do cudzych slow dorabiasz swoje wlasne teorie.Twoja percepcja musi byc na wyzszym poziomie niz u mnie skoro wyczytales w tym zdaniu ze boje sie Starej Damy.Tam nie bylo zadnego przeslania podprogowego ktore ktos moglby wylapac.Zapewniam Cie ze sie nie boje.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 lip 2005, 18:54

Chlopaczek pisze:Z tym nawet nie wypada ale trzeba polemizowac.
Oczywiście. W końcu jesteś kibicem Milanu.
Chlopaczek pisze:Bedzie najlepsza bo?Bo Ty tak mowisz?
Nie, ja jedynie ostrzegam.
Chlopaczek pisze:Coz jakos to do mnie nie trafia.Jednak gdy pilkarze Milanu zaczna trafiac do bramek rywali pojmiesz moj punkt widzenia.
Trafiac będą, jak zawsze. Być może zdobeda więcej bramek od Juve, ale co im z tego skoro mistrzem nie będą?
Chlopaczek pisze:Problem z Toba Snipp jest taki ze Ty do cudzych slow dorabiasz swoje wlasne teorie.Twoja percepcja musi byc na wyzszym poziomie niz u mnie skoro wyczytales w tym zdaniu ze boje sie Starej Damy.
W takim razie wytłumacz mi sens tego zdania, bo choćbym chciał innego nie znajde. Chyba że było bez sensu.
Chlopaczek pisze:Tam nie bylo zadnego przeslania podprogowego ktore ktos moglby wylapac.
Krótko: było bez sensu.
Zapewniam Cie ze sie nie boje.
Zapewniam Cię że zmienisz zdanie.
*_For_zaza_Milan_* pisze:A co planujesz zakupy jeszcze ?? Dziwne w zakład nie wszedłeś a tu na mercato jeszcze liczysz ?
W zakład nie wszedłeś bo masz mózg i inne sprawy na głowie. Jestem kibicem, nie zarabiam na mojej drużynie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 19:05

Dobra Snipp skończ już bo jaz zwykle nic nie wnośisz to dyskucji :p i jak zwykle zmieniasz temat. Zamilcz prosze Cie ..

Nie zarabiasz na swojej drużynie bo masz mózg to czemu nie wykazujesz tego ? hehe :boruta: Jak to Peja śpiewa: "Reprezentuje biede"

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 lip 2005, 19:09

*_For_zaza_Milan_* pisze:Dobra Snipp skończ już bo jaz zwykle nic nie wnośisz to dyskucji :p
Za to post Chłopaczka wniósł cholernie wiele.
*_For_zaza_Milan_* pisze:i jak zwykle zmieniasz temat.
Masz dużo kasy, kup sobie dobre okulary. Nie ja zmieniłem temat.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Nie zarabiasz na swojej drużynie bo masz mózg to czemu nie wykazujesz tego ?
Ja tego mózgu używam do innych celów. Na przykład myślę o ortografii, gramatyce...
*_For_zaza_Milan_* pisze:ehe boruta śmiech Jak to Peja śpiewa: "Reprezentuje biede"
Jeśli bawi Cie czyjaś bieda to gratuluje podejścia, żałosnego podejścia.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 19:22

No cześć pozdrawiam również - skończyłeś ?? to zamilcz proszę Cie ponownie....

Słuchajcie może mi ktoś powiedzieć czemu Milan nie zagrał w nowych koszulkach :shock: ?? Przeciesz przed tym meczem miała być prezentacje na nowy sezon trykotów a Oni zagrali w białych ?? czy na Chelsea szykują ?? Bo trzeba czekać za nim sie kupi bo potem mogą sie różnić o duże "szczególy" a tak nie ma co ryzykować. Narazie były tylko forki prawdopodobnego wyglądu i lipa że nie zaprezentowali.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lip 2005, 19:22

Albo jestes ponurakiem albo nie zauwazyles w tamtym moim poscie ironii.Albo raczej nie chciales jej widziec tylko wygodniej bylo wyjsc z zalozenia ze "Chlopaczek boi sie Juventusu".A moze chciales sie mile polechtac ta mysla?Niestety Twoje wnioski sa bledne.Nie boje i nie balem sie nigdy druzyny z Turynu.Sila Milanu jest tak duza ze jesli "osoby trzecie" nie beda nam przeszkadzac tudziez wam pomagac Milan bez problemu da sobie rade.Jestes bardzo pewny siebie ale ja z pewnoscia nie ustepuje Ci w tym zagadnieniu i mowie: Milan bedzie mistrzem Wloch w tym sezonie.
Specjalnie dla Ciebie sie tak rozpisalem zebys mogl odpowiedziec na kazde ze zdan bo wiem ze to lubisz.Czesto przez to wypaczasz sens calej wypowiedzi ale jak widac taki Twoj urok.Jestes "cytatorem".Byc moze jakies wcielenie Djjuve?On chyba tez to lubi.Bez obrazy.

Pozdrawiam.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”