Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 67

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
AspHalt
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AspHalt » 27 gru 2005, 18:53

Capik pisze:Wreszcie mój najbardziej ulubiony (zaraz po C.Ronaldo) portugalski pomocnik Maniche zasilił szeregi The Blues. Ma on być zmiennikiem Essiena gdy ten wyjedzie na mistrzostwa do Afryki. Mourinho zrobił bardzo dobry ruch.
Z jakiego zródła ta informacja ?

Awatar użytkownika
Capik
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Capik » 27 gru 2005, 21:41

Capik pisze:Wreszcie mój najbardziej ulubiony (zaraz po C.Ronaldo) portugalski pomocnik Maniche zasilił szeregi The Blues. Ma on być zmiennikiem Essiena gdy ten wyjedzie na mistrzostwa do Afryki. Mourinho zrobił bardzo dobry ruch.

jak dobrze pamiętam to chyba na onecie to przeczytałem

To zajebiście wiarygodne źródło :lol2: // Niggaz

Awatar użytkownika
Capik
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Capik » 28 gru 2005, 14:12

weź sie odpi**dol Niggaz dobra. Sądze że masz ry* jak lej po bombie. HAHA miło ci

My bymy się żegnali. Nawiasem mówiąc onet powołał się na pilka.pl, choć tutaj było tylko o spekulacjach, nie o przejściu :lol2: / piwus

Awatar użytkownika
Capik
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Capik » 28 gru 2005, 14:44

a czemu ma aż 9 ostrzeżeń

3maj się! // Niggaz

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 gru 2005, 14:45

Capik pisze:weź sie odpi**dol Niggaz dobra. Sądze że masz ry* jak lej po bombie. HAHA miło ci
a dlaczego ten pajac ma tylko 9 WP ? :think:

Pytanko dop kibiców Chelsea - ile jest prawdy w plotce o przejściu Maniche do Chelsea? Czy on juz przeszedł ?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 gru 2005, 14:49

fieldy pisze:a dlaczego ten pajac ma tylko 9 WP ?
Już 10. Obraziłem się na niego. Foch normalnie.

Maniche chyba jeszcze nie jest oficjalnie zawodnikiem Chelsea, ale być może rzeczywiście dojdzie do transferu.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 28 gru 2005, 15:05

Kolego Capik będzie nam Cie brakowało niezmiernie :rotfl2: ...przyślij jakieś pocztówki :lol2: :lol2:
fieldy pisze: ile jest prawdy w plotce o przejściu Maniche do Chelsea?
To jest ciekawa sprawa nad wyraz...sprowadzenie nie bylekogo w końcu....bo nie jest to może jakiś super geniusz, ale wie co ma robić na boisku i co najważniejsze wywiązuje się z tego z nawiązką...ale czy w The Blues jest juz na prawde taka bieda z nędzą, że muszą sprowadzić kolejnego piłkarza.. :? nie widze takiej potrzeby, no ale to nie ja jestem menedżerem tego kotła...dlatego ten transfer wydaje się średniio-prawdopodobny....ale ile to razy piłka nożna potrafiła nas zadziwić...nawet nie próbujcie tego wszytkiego liczyć.. :lol:
Pozdrawiam..
Ostatnio zmieniony 28 gru 2005, 17:07 przez adekk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
AspHalt
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AspHalt » 28 gru 2005, 17:01

Jose mówił, że nie ma zamaru nikogo sprowadzać w ziomowym oknie transferowym. Bo i tak ma najlepszych zawdoników na wyspach.
Ja sie z nim zgadzam :) Maniche to dobry piłkarz, ale mysle ze w Chelsea byloby ciezko wywalczyc mu miejsce w podstawowej 11. Pomoc to jest ta formacja, ktorej w Chelsea nie trzeba wzmacniac. Juz bardziej bylbym za sprowadzeniem jakiegos skutecznego napastnika :P Chociaz i tak jest dobrze, Crespo szaleje a Drogba dopiero zacznie jak wroci z pucharu ;)

Pozdr.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 28 gru 2005, 19:12

Jak Maniche przejdzie do Chelsea to raczej drugi sezon sobie zmarnuje, wiadomo w pomocy rządzą Makalele i Essien dlatego bedzie tylko rezerwowym :P Dlatego lepiej zrobiłby chyba jakby przeszedł do Atletico

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 29 gru 2005, 13:04

Maniche jest właśnie w tym celu sprowadzany, wydaje mi się, że zdaje on sobie sprawę z tego, że będzie tutaj tylko rezerwowym i jednocześnie zarobić mnóstwo pieniędzy. Być może liczy na szczęście, że uda mu się przypadkowo wejść do składu na dłużej. Zresztą jak wiadomo w Chelsea Mourinho stosuje rotację w składzie i być może w tym upatruje szansę gry. A Jose będzie zadowolony, bo ponownie wzmocni swoją ławkę rezerwowych wartościowym graczem. A tymczasem w Premiership Chelsea pokonała wczoraj Manchester City 1-0 po bramce Joe Cole'a w 79 minucie. Przewaga nad drugim Manchesterem Utd. wynosi obecnie 11 punktów i The Blues zmierzają pewnie w kierunku mistrzostwa.

Awatar użytkownika
Gem16
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 29 gru 2005, 14:03

Ale i tak nierozumiem wyboru klubów przez Maniche. Najpierw wybrał te Dynamo teraz Chelsea. On chyba tylko chce mieć w kontrakcie zagwarantowane odpowiednią ilości zer a reszta to go nie obchodzi. Takim postępowaniem to on długo na wysokim poziomie se nie pogra. A w Atletico był by graczem podstawowego składu i by na pewnonie był jego ostatni kontrakt w karierze :D A tak se posiedzi na ławie i po sezonie może dwóch powróci zapewne do portugali bo tylko tam będą go chcieli.

Awatar użytkownika
AspHalt
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AspHalt » 29 gru 2005, 16:41

Maniche jak przyjdzie to i tak nie bedzie mógł grać, bo ma jakas kontuzje. Wie ktos wiecej na temat jego niedyspozycji ?

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 29 gru 2005, 23:49

Troche dziwi mnie postawa Mourinho bo niby niechciał nikogo sprowadzac, a z klubem co jakis czas wiazani sa jacys pilkarze jak De Jong, Tevez, Maniche, ostatnio tez Ibrahimovic, za ktorego podobno zaoferowano 35mln Euro. Według mnie Jose powinien kogos sprowadzic jesli ma zamiar wygrac z Barcelona w lutym, ale powinien byc to napastnik, ktory bedzie mogl zagrac w LM bo pomocnikow na Stamford Bridge jest wystarczajaco:Cole, Robben, Lampard, Makelele, Essien, Duff, Geremi, SWP, Diarra czasami takze Gudjonsen gra na pomocy. Martwie mnie to czy Drogba bedzie na silach aby powalczyc w LM potym jak wroci z Pucharu Afryki. Chyba ze Chelsea zapewni sobie mistrzostwo Premiership juz na poczatku Lutego i bedzie szlifowala forme na Barcelone w co bardzo watpie :) Jak ciesza 3pkt zdobyte w meczu z MC. J.Cole ostatnio w swietnej formie co bardzo cieszy mimo ze gol z Manchester zdobyty bardzo przypadkowo :)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 gru 2005, 23:59

-=MiC=- pisze:J.Cole ostatnio w swietnej formie co bardzo cieszy

Mam nadzieje że utrzyma tą dyspozycje do meczu z Blaugraną, moze tak jak w zeszlym roku powkreca GiO w ziemię, oglądac Joe w formie to czysta przyjemność, jak na Anglika gra bardzo techniczną pilke...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 gru 2005, 0:12

-=MiC=- pisze:z klubem co jakis czas wiazani sa jacys pilkarze jak De Jong, Tevez, Maniche, ostatnio tez Ibrahimovic, za ktorego podobno zaoferowano 35mln Euro.
Ibrahiovic przyjdzie w pakiecie wraz z Trezeguet. Ronaldinho chyba też kupią.
:roll:
Akurat część tych plotek można od razu włożyć między bajki. Pisanie o wszystkich dziennikarskich wymysłach mija się z celem.
Toudinho pisze:moze tak jak w zeszlym roku powkreca GiO w ziemię
A ja dla odmiany mam nadzieję, że Sylvinho utrzyma swoją dotychczasową dyspozycję i to on zagrac przeciwko Chelsea.

Odnośnie Cole'a to Anglik ma jakiś patent na bramki. Wiele goli które strzela wyglądają (i są) na bardzo przypadkowe, ale to bez znaczenia w sumie. Strzela ich całkiem sporo i często są to ważne bramki. Trzeba będzie na niego uważać. Bardziej obawiam się jego niż Lamparda czy Drogby.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”