Wygląda nieźle ale ben mckenzie to musi mieć naprawdę mega agenta że dostaje role w filmach, nie znam drugiego takiego drewniaka.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 26 cze 2026, 21:07
Wygląda nieźle ale ben mckenzie to musi mieć naprawdę mega agenta że dostaje role w filmach, nie znam drugiego takiego drewniaka.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 27 cze 2026, 14:28
Ojciecdyrektor
7lechus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 27 cze 2026, 20:31
Kurde oglądnąłem właśnie po raz kolejny Dark Knight: Rises.Conrado pisze: ↑24 cze 2026, 12:16Podobał mi się jak cholera i zrobił na mnie większe wrażenie niż Joker z TDK
Niestety to jak ta postać została potraktowana to dramat.
Facet przez 80% filmu jest kreowany na zło wcielone,nie dość że przewyższa Batmana pod kątem fizycznym to na dodatek nie ustępuje mu pod względem intelektu a pod koniec okazuje się że był tylko narzędziem w rękach kobiety i zostaje zabity jak jakiś podrzędny randomowy oprych strzałem z działka i to nie przez Batmana.
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 27 cze 2026, 20:49
Jak dla mnie najciekawsza część trylogii, świetne kino .BadBoy pisze: ↑27 cze 2026, 20:31Kurde oglądnąłem właśnie po raz kolejny Dark Knight: Rises.Conrado pisze: ↑24 cze 2026, 12:16Podobał mi się jak cholera i zrobił na mnie większe wrażenie niż Joker z TDK
Facet przez 80% filmu jest kreowany na zło wcielone,nie dość że przewyższa Batmana pod kątem fizycznym to na dodatek nie ustępuje mu pod względem intelektu a pod koniec okazuje się że był tylko narzędziem w rękach kobiety i zostaje zabity jak jakiś podrzędny randomowy oprych strzałem z działka i to nie przez Batmana.
No świetne kino. Aż dziwne że na podstawie tego filmu nie zrobili gry.
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 27 cze 2026, 21:20
a to nie było w TDK ?
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 27 cze 2026, 21:23
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 27 cze 2026, 21:41
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 27 cze 2026, 21:50
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 27 cze 2026, 22:18
Samuraj
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 28 cze 2026, 0:26
Byłem w kinie i do dzisiaj pamiętam ciary w scenie w tunelu, gdy po raz pierwszy Batman wraca na ulice Gotham, genialny moment. Zresztą ja uwielbiam całą trylogię (pierwsza cześć najmniej, ale traktuje ją jako wprowadzenie do historii) i co jakieś 2-3 lata oglądam na nowo.BadBoy pisze: ↑27 cze 2026, 20:31Kurde oglądnąłem właśnie po raz kolejny Dark Knight: Rises.Conrado pisze: ↑24 cze 2026, 12:16Podobał mi się jak cholera i zrobił na mnie większe wrażenie niż Joker z TDK
No świetne kino. Aż dziwne że na podstawie tego filmu nie zrobili gry.
emski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 28 cze 2026, 0:58
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 29 cze 2026, 10:46
Sh00t
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio