Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 09 gru 2011, 13:53
veelden^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 09 gru 2011, 15:18
oglądałem tego gola wieeeeele razy.Oglądnij sobie jego rakietę z jesiennego meczu z Udinese rok temu.
Jakoś przeżyje z tym, że kosztowali więcej niż 1 mln €Lichy czy Vidal to też świetne transfery, ale przecież nie poniżej 1 mln.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 09 gru 2011, 15:46
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 09 gru 2011, 15:50
Dobrze sobie poradzili na tle rezerwowej Bolonii, ale z kimś mocniejszym moim zdaniem nie daliby rady.veelden^ pisze:Nie zgadzam się. uważam, że zmiennicy pokazali się wczoraj z bardzo dobrej strony. Szczególną moją uwagę zwrócił Elia, który jest bardzo kreatywny i ma naprawdę dobra technikę. Jak będzie dostawał więcej szans to możemy mieć z niego ogromny pożytek.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 gru 2011, 1:21
Rewanż co prawda wzięliśmy i za Capello, i za Ranierego, ale Conte chyba nie odpuściAntonio Conte pisze:Moje uczucia związane z Romą są zarówno pozytywne jak i negatywne. Grałem w meczu, kiedy w lutym 2004 roku, Totti strzelił nam cztery gole i przegraliśmy 0-4.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 12 gru 2011, 10:43
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 gru 2011, 11:42
Roma Ranierego jak zaczęła punktować, to wszyscy byli pod wrażeniem. Ranieri to taki cichociemny, niby nic wielkiego, ale wyniki na pewnym poziomie zawsze ma. Interu nie można lekceważyć, chociaż 12 punktów przewagi to już całkiem dużo.(L)oczkerson pisze:No i robi się śmiesznie, bo Inter niby pośmiewisko, ale jeśli wygrają z Genoą to są punkt za Napoli. Nie wiem jak ta dwójka planuje dorwać Udine, ale będą mieli w cholerę ciężko.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 12 gru 2011, 11:59
Ja też już jestem w sporym stopniu myślami przy meczu z Udine. Wielkie wyzwanie przed nami. W szczególności, że oni wygrali wszystkie spotkania na własnym boisku od porażki z Arsenalem.Mega ciężki mecz czeka nas przed samymi świętami, co prawda do tego meczu jeszcze trochę czasu i piłkarze niech się koncentrują na Romie i Navarze, ja z niecierpliwością czekam na rywala, który w końcu będzie w formie i nie zaprzątał będzie sobie głowy pucharami.
Ja tam byłem pewien, że on będzie miał solidne wyniki z Interem i dalej mi się tak wydaje, ale nie ciężko mi sobie wyobrazić by dobili do 3 miejsca. Napoli jeszcze przed chwilą uważałem za pewniaka do miejsca premiowanego awansem do CL, ale skoro oni tracą punkty z każdym słabym zespołem to teraz już taki pewny nie jestem.Roma Ranierego jak zaczęła punktować, to wszyscy byli pod wrażeniem. Ranieri to taki cichociemny, niby nic wielkiego, ale wyniki na pewnym poziomie zawsze ma. Interu nie można lekceważyć, chociaż 12 punktów przewagi to już całkiem dużo.
Dlatego, Conte musi dążyć do takiego meczu jak z Milanem. Grać silnym pressingiem by ofensywa przez większą część spotkania była poza grą. Trzeba odbierać piłkę Romie, gdy ta będzie pod nogami Grecko, Simplicio i Perrotty. Wydaje mi się, że to powinien być klucz do wygranej.Roma potencjał w ofensywie ma, jest Osvaldo, Pjanić, Totti, Bonucci, Boriello
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 12 gru 2011, 12:04
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 12 gru 2011, 12:10
Roma potencjał w ofensywie ma, jest Osvaldo, Pjanić, Totti, Bonucci, Boriello
No właśnie nie. Świetnego gracza wyhodowaliście w Mediolanie.Diamen23 pisze:Wiem, że Bonucci nie jest najlepszym zawodnikiem, ale robienie z niego Trojana i dopisywanie do siły ofensywnej Romy to przesada
Il Padrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 12 gru 2011, 12:22
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 gru 2011, 12:27
No przecież specjalnie przekoloryzowałem(L)oczkerson pisze:A Bonucci to niestety średniak. Ile można czekać na jego poprawę. Nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że to właśnie taki koń trojański, bo aż tak źle nie gra i goli przez niego raczej nie tracimy
Słusznie.(L)oczkerson pisze:Dlatego, Conte musi dążyć do takiego meczu jak z Milanem. Grać silnym pressingiem by ofensywa przez większą część spotkania była poza grą. Trzeba odbierać piłkę Romie, gdy ta będzie pod nogami Grecko, Simplicio i Perrotty. Wydaje mi się, że to powinien być klucz do wygranej.
Duży plus, że awansowali w LM. I dla Włochów, bo ranking, i dla Juve, bo znowu będą męczyć mecze w tygodniu. Ale oni będą jeszcze groźni.(L)oczkerson pisze:Ja tam byłem pewien, że on będzie miał solidne wyniki z Interem i dalej mi się tak wydaje, ale nie ciężko mi sobie wyobrazić by dobili do 3 miejsca. Napoli jeszcze przed chwilą uważałem za pewniaka do miejsca premiowanego awansem do CL, ale skoro oni tracą punkty z każdym słabym zespołem to teraz już taki pewny nie jestem.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 12 gru 2011, 12:33
Że ty to raczej byłem pewien, dlatego się nie odnosiłem początkowo. Il Padrino natomiast w kwestii Bonucciego to ekstremista.No przecież specjalnie przekoloryzowałem
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 12 gru 2011, 15:23
Raczej po prostu jestem obiektywny. Ten chłop to tykająca bomba, drżę o każdą piłkę, która leci w jego kierunku, bo może nie trafić, bądź skiksować.. o każdą sytuację jeden na jeden z nim w roli głównej, bo jego zwrotność jest na takim poziomie, że mógłby nim Rasiak zakręcić. Tak naprawdę to każda sytuacja jeden na jeden, w najlepszym wypadku kończy się faulem - on ma jakiś taki dziwny styl, że jak ktoś idzie na niego, to chłopak nagle sztywnieje, chowa ręce za plecy, czeka na przeciwnika i podkłada haka. Gra zachowawczo - po prostu bezpłciowo. Nie chciałbym kogoś takiego w Legii, a co dopiero w Juventusie. Odstaje i to znacznie. Od samego początku jestem zażenowany jego grą. Pukałem się w czoło, że ktoś zdecydował się go do Turynu sprowadzić, dziwiłem się strasznie, że Lippi bierze go na MŚ, bo ja widziałem mecze Bari i nie rozumiałem skąd ta fascynacja jego osobą, a potem w reprezentacji przez MŚ tylko to potwierdzał, do dziś mam przed oczami jak był objeżdżany przez Meksykanów. Nie rozumiem Loczek, po co włączyłeś Ranocchie do dyskusji, ale chyba nikt o zdrowych zmysłach nie wolałby na obronie postawić na Leo, zamiast Andrei.(L)oczkerson pisze:Il Padrino natomiast w kwestii Bonucciego to ekstremista.
Il Padrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 12 gru 2011, 20:11
wloski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio