O ile nie będzie grała Metallica, to faktycznie nie.
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 07 gru 2022, 16:40
Taki jest wynegocjowany kontrakt, reklamowany jako historyczny rowny podzial puli dla wszystkich druzyn, zeby kobieca pilka sie rozwijala
Magnum
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 07 gru 2022, 17:44
Ja osobiście stawiam Laskowskiego na tej samej półce co Tomasz Jasina, Iwański to półka wyżej. Iwanśkiego właściwie to lubię, jego sposób komentowania nie przeszkadza widzowi, natomiast komentarz Laskowskiego kojarzy mi się z alarmem w samochodzie.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 07 gru 2022, 19:13
Nie, ale to jest ten sam schemat. Coś jak z piosenkarzem A, któremu wystarczy band/podkład i mikrofon, i piosenkarzem B, który musi mieć przygotowany jeszcze zespół taneczny, fajerwerki i inne dodatki, bo samym głosem niczego nie sprzeda. Kiedyś lubiłem Laskowskiego, możliwe, że nawet z miesiąc temu napisałem coś pozytywnego, ale ten obecny turniej zmienił moją perspektywę.
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7lechus » 07 gru 2022, 19:15
US Soccer bierze każdorazowo 10% z wygranych z obu turniejów (od 2026/27 będzie 20%) reszta jest wrzucana do wspólnej puli, z której obie ekipy biorą po równo.
7lechus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 07 gru 2022, 19:31
dla mnie iwanski jest po prostu nijaki, nawet nie wiem, co o nim napisac. ani zabawny, ani ciekawy, glos tez zadnych pozytywnych emocji we mnie nie wbudza. laskowski to jego przeciwienstwo - jest jakis. nawet rozumiem ze kogos moze irytowac i moze i mnie denerwowalby na codzien w szarzyznie pilki ligowej, ale na taki turniej o podwyzszonym stopniu adrenaliny nadaje sie bardzo dobrze. nie powiedzialbym, ze nie ma glosu, a poza tym na pewno wyroznia sie na tle innych komentatorow erudycja (brzmi na oczytanego goscia) i dystansem. chyba nie ma drugiego komentatora, ktory pozwala sobie czasem na tak otwarte pocisniecie beki z poziomu jakiegos zagrania/spotkaniaBernabeu pisze: ↑07 gru 2022, 19:13Nie, ale to jest ten sam schemat. Coś jak z piosenkarzem A, któremu wystarczy band/podkład i mikrofon, i piosenkarzem B, który musi mieć przygotowany jeszcze zespół taneczny, fajerwerki i inne dodatki, bo samym głosem niczego nie sprzeda. Kiedyś lubiłem Laskowskiego, możliwe, że nawet z miesiąc temu napisałem coś pozytywnego, ale ten obecny turniej zmienił moją perspektywę.
Iwański nawet w drugim scenariuszu nie sprzedałby zbyt wielu biletów na występ gdyby nie wsparcie z góry, tu się zgadzam jeśli do tego zmierzałeś.
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 07 gru 2022, 22:17
bardziej skłaniałbym się ku tezie, że to przez nie do końca dobrze napisana wtyczkę do szybkiej odpowiedzi cytowania. Ale możliwe, że wina leży po środku.
czubatka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 07 gru 2022, 22:20
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 07 gru 2022, 22:36
Morrow
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 07 gru 2022, 23:43
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 07 gru 2022, 23:49
nic się nie równa z tym:
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 08 gru 2022, 0:16
Propsy za pomysł ale spoko jakby w 1 poście tematu do głosowania dodać jakąś listę komentatorów do wyboru, byłoby prościej
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 08 gru 2022, 0:20
Vol'jin
Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio