No i dalej nie rozumiemcloner pisze:hmmm, to troche sie poprawie : nie chce Widzewa w 1.lidze z ... Bonkiem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 sie 2005, 22:28
No i dalej nie rozumiemcloner pisze:hmmm, to troche sie poprawie : nie chce Widzewa w 1.lidze z ... Bonkiem
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 sie 2005, 22:32
sorry, ale nie chce mi sie wiecej juz pisac (boje, ze uznaja mnie za nabijaczaKrzysztof Jarzyna pisze:No i dalej nie rozumiemcloner pisze:hmmm, to troche sie poprawie : nie chce Widzewa w 1.lidze z ... Bonkiema jaka roznica czy z Bonkiem czy bez Bonka?? jakby nie Zibi to Widzewa juz najprawdopodobniej juz by nie bylo. albo bylby w tej Twojej B-klasie. a tak to jest w 2 lidze i ma sie calkiem dobrze
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 13 sie 2005, 22:41
Dosmen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 sie 2005, 22:44
tak a w konsekwencji powiesza cie na haku i polamia golenie... kiepski powod ale zawsze jakiscloner pisze:sorry, ale nie chce mi sie wiecej juz pisac (boje, ze uznaja mnie za nabijacza)
Bo mieszkam w Rzeszowie wiec do Gdanska mam troche daleko.cloner pisze:p.s. - skoro jestes taki wielki kibic to czemu Cie nie bylo w Gdansku
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 sie 2005, 22:56
jestem przekonany na 99% ze o nicDosmen pisze:A to czemu Lechici obrzucali kibiców Widzewa kamieniami? O co polazło?
oby nie wieszaliKrzysztof Jarzyna pisze:tak a w konsekwencji powiesza cie na haku i polamia golenie... kiepski powod ale zawsze jakis
no to faktycznie, kawalek jestKrzysztof Jarzyna pisze:Bo mieszkam w Rzeszowie wiec do Gdanska mam troche daleko
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 sie 2005, 2:04
Takie życie między kibicamiDosmen pisze:A to czemu Lechici obrzucali kibiców Widzewa kamieniami? O co polazło?
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cYc86 » 14 sie 2005, 12:10
cYc86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 14 sie 2005, 12:13
Dosmen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 14 sie 2005, 12:42
faktycznie nei zauwarzyłem, ale nie musisz mi tłumaczyc co oznacza skrót TS, bo wiem to doskonale.yazzid1991 pisze:człowieku co ty wygadujesz??jak nie napisał TS to chyba Wisła Co??dla twojej wiedzy napisze Ci co to znaczy :Towarzystwo Sportowe (często uzywa sie jeszcze skrótu TSW czyli Towarzystwo Sportowe Wisła ale Ts tez jest dobrze ) doszło??
Nie nabijaj. Umiem czytac 14latku. Gryf i Czarni to zgody jak juz napisałem. Popytaj straszych zorientowanych kolegów.aha i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem chyba wyraźnie napisane jest że fc to :GRYF SŁUPSK I CZARNI SŁUPSK (bez urazy)
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 14 sie 2005, 14:27
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 23 sie 2005, 20:13
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 sie 2005, 0:36
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cYc86 » 24 sie 2005, 0:49
cYc86
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 24 sie 2005, 13:41
Pamiętam jak w sezonie 02/03 Arka miała wielką szansę na awans, ale otwarcie powiedziano, że Arka nie chce awansować z podobnych powodów jak ty wymieniłeś (może troche innych). Wygrywali mecze u siebie dla kibiców, a na wyjeździe wszystko przegrywali. Wygrali tylko jeden wyjazdowy mecz, ze Śląskiem 5:0Tomusmc pisze:kama_reda nie ma sensu żeby Lechia wracała do pierwszej ligi w tym sezonie bo są za duże wydatki. Paru piłkarzy mamy na Ekstraklase, ale to za mało. Trzeba wprowadzić oświetlenie i.t.p
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 sie 2005, 19:57
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio