Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 7

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 12 sie 2005, 16:04

"Czy na boisku jest Vukovic" - tak wczoraj skomentował występ pomocnika (L)egi - Mateusz Borek . W cale mu się nie dziwie Vukovic ani Surma nie potrafią zagrać prostopadłej piłki . Jeżeli chodzi o Legie to Jakub Rzeźniczak i Lukasz Fabianski. Szałachowskiemu chyba woda sodowa odbiła do głowy po tym jak przeszedl do warszawskiego klubu.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 sie 2005, 16:08

A i jeszcze jedno czerwień dla Surmy była zasłużona, przecież on zachował się jak kompletny debil. Żeby w taki sposób "kapitan" osłabiał swój itak mizerny zespół. :evil:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 sie 2005, 16:22

cloner pisze:tak byl to 1.ostry faul, i na 100przypadkow az 99 razy sedziowie daja zolta kartke :!:
powtorke widzialem :D
no widzisz, Legia to zawsze ma pecha, nawet 1 na 100 musi trafic na nich :wink: :lol:
cloner pisze:wlasnie - wszedl prawie w kolano, czyli tylko zolta kartka sie nalezala
grales kiedys w pilke? jak tak to chyba nigdy nikt ci nie wszedl metalowymi korkami w okolice kolana (nie wnikam czy piszczel, lydka czy udo). jezeli nie doswiadczyles tego, to nie polecam. watpliwa przyjemnosc.
a poza tym idac Twoim tropem myslenia to jak gosc sie zamachnie, ale nie trafi drugiego w twarz to tez zolta kartka?? nie sadze.
cloner pisze:a tak na marginesie - to zastanawiam sie - jakiego klubu jestes kibicem, bo mnie to wyglada na Cracovie (obym sie mylil)
cale szczescie mylisz sie :D
Widzew <==> Stal , wybierz sobie :wink:

a teraz popatrz :D :
cloner pisze:
Krzysztof Jarzyna pisze: ja rowniez pozdrawiam wszystkich antyfanow Legii

hmm, dziwna sprawa, ciezko jest samego siebie pozdrawiac to troche wyglada na manie wielkosci antyfana (obym sie mylil)
a za chwile piszesz:
cloner pisze:pozdro (tym razem, tylko dla kibicow Legii )
czyli jezeli ja mam manie wielkosci antyfana (a nie mam bo jak dla mnie Legii mogloby w ogole nie byc, ale jak juz jest to mozna sie czasem posmiac :wink: ) to Ty masz "manie wielkosci fana" :wink: jezeli uwazasz, ze pozdrowilem sam siebie, to Ty zrobiles podobnie :D :wink: :lol:

pozdro

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 sie 2005, 16:28

Krzysztof Jarzyna pisze:
cloner pisze:tak byl to 1.ostry faul, i na 100przypadkow az 99 razy sedziowie daja zolta kartke :!:
powtorke widzialem :D
no widzisz, Legia to zawsze ma pecha, nawet 1 na 100 musi trafic na nich :wink: :lol:
no bywa :D:D

Krzysztof Jarzyna pisze:
cloner pisze:wlasnie - wszedl prawie w kolano, czyli tylko zolta kartka sie nalezala
grales kiedys w pilke? jak tak to chyba nigdy nikt ci nie wszedl metalowymi korkami w okolice kolana (nie wnikam czy piszczel, lydka czy udo). jezeli nie doswiadczyles tego, to nie polecam. watpliwa przyjemnosc.
a poza tym idac Twoim tropem myslenia to jak gosc sie zamachnie, ale nie trafi drugiego w twarz to tez zolta kartka?? nie sadze.
no dobra, jesli chodzi o kartke i faul nie chce mi sie juz polemizowac :D
wg mnie mogl dac sedzia żółć

Krzysztof Jarzyna pisze:
cloner pisze:a tak na marginesie - to zastanawiam sie - jakiego klubu jestes kibicem, bo mnie to wyglada na Cracovie (obym sie mylil)
cale szczescie mylisz sie :D
Widzew <==> Stal , wybierz sobie :wink:
nooo, jednak sie mylilem :D wybierac nic nie bede (bo nie wiem czy jak wybiore to pozniej mi napiszesz, ze Widzew ma jakis uklad ze Stala [a ja nie mam zielonego pojecia]) :D

Krzysztof Jarzyna pisze:a teraz popatrz :D :
cloner pisze:
Krzysztof Jarzyna pisze: ja rowniez pozdrawiam wszystkich antyfanow Legii

hmm, dziwna sprawa, ciezko jest samego siebie pozdrawiac to troche wyglada na manie wielkosci antyfana (obym sie mylil)
a za chwile piszesz:
cloner pisze:pozdro (tym razem, tylko dla kibicow Legii )
czyli jezeli ja mam manie wielkosci antyfana (a nie mam bo jak dla mnie Legii mogloby w ogole nie byc, ale jak juz jest to mozna sie czasem posmiac :wink: ) to Ty masz "manie wielkosci fana" :wink: jezeli uwazasz, ze pozdrowilem sam siebie, to Ty zrobiles podobnie :D :wink: :lol:

pozdro

wiem, wiem :D:D zorientowalem sie kilka chwil po przeczytaniu jeszcze raz wlasnego postu :D ale nie zdazylem poprawic, bo zauwazylem juz inne posty, i zaczalem je czytac :D:D

pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 sie 2005, 16:36

cloner pisze:nooo, jednak sie mylilem wybierac nic nie bede (bo nie wiem czy jak wybiore to pozniej mi napiszesz, ze Widzew ma jakis uklad ze Stala [a ja nie mam zielonego pojecia])
to Ci tylko powiem, ze zadnego ukladu nie ma - i widzisz juz wiesz :wink:

cloner pisze:wiem, wiem :D :D zorientowalem sie kilka chwil po przeczytaniu jeszcze raz wlasnego postu :D ale nie zdazylem poprawic, bo zauwazylem juz inne posty, i zaczalem je czytac :D :D
za szybki jestem :wink:

cloner pisze:pozdrawiam :)
rowiez :)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 sie 2005, 19:58

Niewiem czy już mówiliście o Karwanie i koszulce Zurychu (wiem, że były jakieś inne informacje). Dowiedziałem się teraz, że było tak :roll:

Po meczu z FC Zurich doszło do bardzo nieprzyjemnego incydentu. Bartosz Karwan jako jedyny z legionistów wymienił się koszulką z rywalem. Kiedy schodził do szatni, skrzyczał go za to kierownik drużyny, Ireneusz Zawadzki. Warszawiacy dostali zakaz wymieniania się koszulkami ze względu na oszczędności (koszt jednej koszulki to ok 200 zł.). Zdenerwowany Karwan rzucił w Zawadzkiego czerwoną koszulką FC Zurich.

Wstyd i hańba żeby na koszulkach oszczędzać.....

Awatar użytkownika
RTS
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 13 sie 2005, 20:04

i za chwilke powiedzą że Legia to biedny klub... prze asy to nawet kluby z 3.ligi sie wymieniają ...

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 13 sie 2005, 21:35

smieszne to ! Na jakis bankiecik po mecz z Bayrnem ich stac , na inne smieszne rzeczy ich stac a na koszulke to ich nie stac ;/ no prosze ... ja mam pomysl dla Zygo .. moze niech wezmie ta koszule FC Zurich i ja na jakims portalu Internetowym zlicytuje to moze nawet roche zarobia :P

PS>te news jest z faktu więc bym w to do końca nie wierzył

PS2.BRAWO KARWAN !!!

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 14 sie 2005, 14:23

tak bo goscie z FAKT-u niemają co robic tylko zmyslac:) a po drugie Borek tez cos o tym mowil ze mu w twarz rzucil koszulką Karwan takze cos w tym chyba jest nie??

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 sie 2005, 15:55

Widac, że nie znasz "dziennikarzy" z Faktu :lol:

To, że rzucił to jest fakt bo sam to widział co do reszty nie mam pewności....

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 14 sie 2005, 16:45

znam bo często czytuje fakta jak ciocia przywozi, bo mieszka niedaleko:) to ze jest to gazeta brukowa, kosztuje złotówkę i pochodzi od niemców to nieznaczy ze są w niej same bzdury.. owszem są czasem jakies ploty, ale która gazeta zawsze psize prawde? żadna.. a to ze ktos nieumie odczytac zartu, lub kpiny to nie jego wina... kiedys wszyscy jechali po na przykłąd Tomaszewskim, a jak w Fakcie ukazało się zdjęcie z nim jako pajacem to juz wielkie oburzenie.. taki jeden przykład a jest ich wiele:)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 14 sie 2005, 21:57

Mazi pisze:to ze jest to gazeta brukowa, kosztuje złotówkę i pochodzi od niemców to nieznaczy ze są w niej same bzdury..

Faktycznie, czasem podadzą dobre wyniki sondaży prezydenckich... :roll: To chyba wszystko. Nie wydaje mi się także, by było istotne, ile ta gazeta kosztuje.

Mazi pisze:owszem są czasem jakies ploty, ale która gazeta zawsze psize prawde? żadna..
Czasem? :lol: Nie wiedziałam, że 'Fakt' to tygodnik... Trzeba Ci przyznać, że żadna gazeta zawsze pisze prawdę, ale zauważ także, że GW czy Rzeczpospolita nie zajmują się tym, że Jessica Simpson może mieć sztuczny biust...

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 14 sie 2005, 22:03

Mazi pisze:znam bo często czytuje fakta jak ciocia przywozi, bo mieszka niedaleko:) to ze jest to gazeta brukowa, kosztuje złotówkę i pochodzi od niemców to nieznaczy ze są w niej same bzdury.. owszem są czasem jakies ploty, ale która gazeta zawsze psize prawde? żadna.. a to ze ktos nieumie odczytac zartu, lub kpiny to nie jego wina... kiedys wszyscy jechali po na przykłąd Tomaszewskim, a jak w Fakcie ukazało się zdjęcie z nim jako pajacem to juz wielkie oburzenie.. taki jeden przykład a jest ich wiele:)
Taa, ta gazeta jest stronnicza, pisane sa tam bajki, staszym ludzia robi wode z mozgu, najbardziej mnie smieszy to ze najezdzaja co chwile na Wojewodzkiego, a wychwalaja pod niebiosa Wisniewskiego i Ivana (czy jak mu tam). Ostatnio nie moglem z tego jak pisali o Gorniak w samych superlatywach, a jeszcze ostatnio byli oburzeni jej listem. Gazeta smiec.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 14 sie 2005, 22:05

już mni denerwuje komentowanie bajek FAKTA, oni nie takie rzeczy juz pisali.

Jesli idzie o Legii no to fakt jest taki że brakuje kogos ataku i pomocy kto by to pociagnął wszytko do przodu.

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 14 sie 2005, 22:11

pippen pisze:Jesli idzie o Legii no to fakt jest taki że brakuje kogos ataku i pomocy kto by to pociagnął wszytko do przodu.

Brakuje trenra z prawdziwego zdarzenia. Czy Zielinski mial jakies Wyniki? Nie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”