Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 12 sie 2005, 16:04
Niklos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 sie 2005, 16:08
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 sie 2005, 16:22
no widzisz, Legia to zawsze ma pecha, nawet 1 na 100 musi trafic na nichcloner pisze:tak byl to 1.ostry faul, i na 100przypadkow az 99 razy sedziowie daja zolta kartke![]()
powtorke widzialem![]()
grales kiedys w pilke? jak tak to chyba nigdy nikt ci nie wszedl metalowymi korkami w okolice kolana (nie wnikam czy piszczel, lydka czy udo). jezeli nie doswiadczyles tego, to nie polecam. watpliwa przyjemnosc.cloner pisze:wlasnie - wszedl prawie w kolano, czyli tylko zolta kartka sie nalezala
cale szczescie mylisz siecloner pisze:a tak na marginesie - to zastanawiam sie - jakiego klubu jestes kibicem, bo mnie to wyglada na Cracovie (obym sie mylil)
a za chwile piszesz:cloner pisze:Krzysztof Jarzyna pisze: ja rowniez pozdrawiam wszystkich antyfanow Legii
hmm, dziwna sprawa, ciezko jest samego siebie pozdrawiac to troche wyglada na manie wielkosci antyfana (obym sie mylil)
czyli jezeli ja mam manie wielkosci antyfana (a nie mam bo jak dla mnie Legii mogloby w ogole nie byc, ale jak juz jest to mozna sie czasem posmiaccloner pisze:pozdro (tym razem, tylko dla kibicow Legii )
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 sie 2005, 16:28
no bywaKrzysztof Jarzyna pisze:no widzisz, Legia to zawsze ma pecha, nawet 1 na 100 musi trafic na nichcloner pisze:tak byl to 1.ostry faul, i na 100przypadkow az 99 razy sedziowie daja zolta kartke![]()
powtorke widzialem![]()
![]()
![]()
no dobra, jesli chodzi o kartke i faul nie chce mi sie juz polemizowacKrzysztof Jarzyna pisze:grales kiedys w pilke? jak tak to chyba nigdy nikt ci nie wszedl metalowymi korkami w okolice kolana (nie wnikam czy piszczel, lydka czy udo). jezeli nie doswiadczyles tego, to nie polecam. watpliwa przyjemnosc.cloner pisze:wlasnie - wszedl prawie w kolano, czyli tylko zolta kartka sie nalezala
a poza tym idac Twoim tropem myslenia to jak gosc sie zamachnie, ale nie trafi drugiego w twarz to tez zolta kartka?? nie sadze.
nooo, jednak sie mylilemKrzysztof Jarzyna pisze:cale szczescie mylisz siecloner pisze:a tak na marginesie - to zastanawiam sie - jakiego klubu jestes kibicem, bo mnie to wyglada na Cracovie (obym sie mylil)![]()
Widzew <==> Stal , wybierz sobie![]()
Krzysztof Jarzyna pisze:a teraz popatrz:
a za chwile piszesz:cloner pisze:Krzysztof Jarzyna pisze: ja rowniez pozdrawiam wszystkich antyfanow Legii
hmm, dziwna sprawa, ciezko jest samego siebie pozdrawiac to troche wyglada na manie wielkosci antyfana (obym sie mylil)
czyli jezeli ja mam manie wielkosci antyfana (a nie mam bo jak dla mnie Legii mogloby w ogole nie byc, ale jak juz jest to mozna sie czasem posmiaccloner pisze:pozdro (tym razem, tylko dla kibicow Legii )) to Ty masz "manie wielkosci fana"
jezeli uwazasz, ze pozdrowilem sam siebie, to Ty zrobiles podobnie
![]()
![]()
![]()
pozdro
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 sie 2005, 16:36
to Ci tylko powiem, ze zadnego ukladu nie ma - i widzisz juz wieszcloner pisze:nooo, jednak sie mylilem wybierac nic nie bede (bo nie wiem czy jak wybiore to pozniej mi napiszesz, ze Widzew ma jakis uklad ze Stala [a ja nie mam zielonego pojecia])
za szybki jestemcloner pisze:wiem, wiem![]()
zorientowalem sie kilka chwil po przeczytaniu jeszcze raz wlasnego postu
ale nie zdazylem poprawic, bo zauwazylem juz inne posty, i zaczalem je czytac
![]()
![]()
rowiezcloner pisze:pozdrawiam![]()
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 sie 2005, 19:58
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 13 sie 2005, 20:04
RTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 13 sie 2005, 21:35
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 14 sie 2005, 14:23
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 sie 2005, 15:55
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 14 sie 2005, 16:45
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 14 sie 2005, 21:57
Mazi pisze:to ze jest to gazeta brukowa, kosztuje złotówkę i pochodzi od niemców to nieznaczy ze są w niej same bzdury..
Czasem?Mazi pisze:owszem są czasem jakies ploty, ale która gazeta zawsze psize prawde? żadna..
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 14 sie 2005, 22:03
Taa, ta gazeta jest stronnicza, pisane sa tam bajki, staszym ludzia robi wode z mozgu, najbardziej mnie smieszy to ze najezdzaja co chwile na Wojewodzkiego, a wychwalaja pod niebiosa Wisniewskiego i Ivana (czy jak mu tam). Ostatnio nie moglem z tego jak pisali o Gorniak w samych superlatywach, a jeszcze ostatnio byli oburzeni jej listem. Gazeta smiec.Mazi pisze:znam bo często czytuje fakta jak ciocia przywozi, bo mieszka niedaleko:) to ze jest to gazeta brukowa, kosztuje złotówkę i pochodzi od niemców to nieznaczy ze są w niej same bzdury.. owszem są czasem jakies ploty, ale która gazeta zawsze psize prawde? żadna.. a to ze ktos nieumie odczytac zartu, lub kpiny to nie jego wina... kiedys wszyscy jechali po na przykłąd Tomaszewskim, a jak w Fakcie ukazało się zdjęcie z nim jako pajacem to juz wielkie oburzenie.. taki jeden przykład a jest ich wiele:)
[nevermind]

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 14 sie 2005, 22:05
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 14 sie 2005, 22:11
pippen pisze:Jesli idzie o Legii no to fakt jest taki że brakuje kogos ataku i pomocy kto by to pociagnął wszytko do przodu.
[nevermind]
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio