FMy - Strona 185

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 14 sie 2005, 19:28

mam do was pytanie :lol: z kad moge sciagnac jakis patch z crackiem chhodzi mi o 5.0.5 bo mam update i jak właczam zawsze jakis bład pomózcie 8) :lol:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 sie 2005, 19:36

bartek12 pisze:mam do was pytanie :lol: z kad moge sciagnac jakis patch z crackiem chhodzi mi o 5.0.5 bo mam update i jak właczam zawsze jakis bład pomózcie 8) :lol:
Najpierw sciagnij patch z fcmc.pl a potem daj cracka ...

POZDRO

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 14 sie 2005, 19:47

jest tylko jeden problem ma pirata i musze mieck cracka 5.0.5 a mam 5.0.0 :cry: ale poszukam sciagał ktos robi robson najnowszy update??

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 sie 2005, 19:51

bartek12 pisze:jest tylko jeden problem ma pirata i musze mieck cracka 5.0.5 a mam 5.0.0 :cry: ale poszukam sciagał ktos robi robson najnowszy update??
Ja mam najnowszy update i w Barcy jest Maxi, Bommel, Ezquerro. Np w Interze jest Samuel, Pizarro, Wome i inni :) wogole wszytkie transfery juz zrealizowane. ardzo przyjemnie sie gra :)

POZDRO

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 14 sie 2005, 19:57

Ja teraz gram sobie Betisem. Myślałem, że będę gdzieś 4/5 w sezonie, a jak narazie jestem pierwszy w połowie sezonu. Sam nie mogę wyjść z podziwu. Mam 6 pkt przewagi nad resztą stawki. Na przyszły sezon planuję zajść daleko w europejskich pucharach. Mój skłąd wygląda tak:

================Mokoena==Edu==================
===================Fernando===================
=Denilson============Assuncao==============Joaquin=
============================================
=Luis Fernades======Juanito=======Kompany====Varela===
====================Prats=====================

Rezerwa:
Contreras
Lembo
Rivas
Melli
Sergio Ramos
Benjamin
Capi
Arzu
Pablo Nino
Ricardo Oliveira
Chando

W przyszłym sezoni przychodzi do mnie Fabio z Cruzeiro, i Angel z Celty.
Jakie według was powinienem zrobić wzmocnienia??

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 sie 2005, 20:02

To zalezy od funduszy jakimi dysponujesz. Jezeli masz ponad 10 mln to obowizkiem jest sprowadzenie Carlosa Teveza. Poszukaj tez cos na liscie zawodnikow z niechrononym kontraktem. Mozna tam znajleźć bardzo dobrych kopaczy :) Reflektowałbym tez Phillipa Lahma ktory jest na prawa obronce w sam raz :) Do tego na lewa Maxwell baadz Dede. Sa dostepni na niechronionym ale chyba juz na twoim savie podpisali nowe kontrakty :)

Tyle ode mnie :)

POZDRO

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 14 sie 2005, 20:05

RoRo pisze:To zalezy od funduszy jakimi dysponujesz. Jezeli masz ponad 10 mln to obowizkiem jest sprowadzenie Carlosa Teveza. Poszukaj tez cos na liscie zawodnikow z niechrononym kontraktem. Mozna tam znajleźć bardzo dobrych kopaczy :) Reflektowałbym tez Phillipa Lahma ktory jest na prawa obronce w sam raz :) Do tego na lewa Maxwell baadz Dede. Sa dostepni na niechronionym ale chyba juz na twoim savie podpisali nowe kontrakty :)

Tyle ode mnie :)

POZDRO
Na lewą mam Angela z Celty na przyszły sezon. Mnie jedynie martwi forma Denilsona. Jeżeli nie jest kontuzjowany to gra średnio, aja potrzebuje na lewą kogoś równieenergicznego jak Joaquina.

ps.

Nie udawaj RORo że Cie nie ma na gg:P

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 14 sie 2005, 20:25

RoRo pisze:
bartek12 pisze:jest tylko jeden problem ma pirata i musze mieck cracka 5.0.5 a mam 5.0.0 :cry: ale poszukam sciagał ktos robi robson najnowszy update??
Ja mam najnowszy update i w Barcy jest Maxi, Bommel, Ezquerro. Np w Interze jest Samuel, Pizarro, Wome i inni :) wogole wszytkie transfery juz zrealizowane. ardzo przyjemnie sie gra :)

POZDRO
RoRo rzuć mi lina na tego update

Awatar użytkownika
beku
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 14 sie 2005, 20:34

Ja gram WBA trzeci sezon i oto mój skład :

Artur Boruc

Pacheo Jose Julio Dela Cuseta Pander

Marchisio Clemente

K.Bąk
Trochowski

D.Zawadzki

Ammendoela
Mido

W 1 sezonie byłem w srodku tabeli nie soiągając niczego szczególnego a miałe się bronić przed spadkiem , wysprzedałem prawie cały skład , dzięki czemo LOJALNOŚC spadła mi do 3 :( przebudowałem zespół , dzięki czemu w 2 sezonie byłem 4 a teraz zbliża się koniec 3 sezonu i wyprzedzam Man Utd o 5 pkt. i mam nadieję ,że tak zostanie :) mam wielu młodych i utalentowabych zawodników , których wartośc wzrasta z meczu na mecz.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 sie 2005, 20:35

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 14 sie 2005, 21:12

Nie oplaca sie tego sciagac bo dzisiaj wyjdzie nowy update z njanowszymi transferami :D :wink:

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 14 sie 2005, 21:57

BartiX_FCI jak będziesz miał to rzuć mi lina ale jak narazie ściągne tego od RoRo
Pozdro ściągnąłem zainstalowałem i są takie same składy co mam jeszcze zrobić ????/

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 14 sie 2005, 23:54

http://www.fmexclusive.com/robi/robi/RR ... tev2.0.exe

Tutaj macie linka.... Jedynie musisz zainstalowac w glownym katalogu z gra :) C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2005\data\db

zamaist C wstaw liczbe swojego dysku gdzie amsz zainstalowanego FM

viadro
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 15 sie 2005, 0:13

BartiX_FCI pisze:http://www.fmexclusive.com/robi/robi/RR ... tev2.0.exe

Tutaj macie linka.... Jedynie musisz zainstalowac w glownym katalogu z gra :) C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2005\data\db

zamaist C wstaw liczbe swojego dysku gdzie amsz zainstalowanego FM
ku@!#$*$@!A nie działą mi to nie czaję dlaczego !! instaluję patcha 5,0,5 z fcmc.pl z data, potem instalje tego upadata i wywala błąd jak włączam ligę i jest konfiguracja bazy danych to ja nie wiem co jest nie tak, a przed chwilą gre zainstalowałem więc co jest ??
a może jest potrzebny specjalny crack do wersji 5.0.5 ??

lucas19
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucas19 » 15 sie 2005, 1:39

Poszukuje dobrego srodkowego obronce do wisly??? Naldo juz mam ale chce odejsc do wiekszego klubu :D Najlepiej jakby byl z zagranicy. Cena do 5.5 mln

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”