Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 lis 2015, 21:33
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 28 lis 2015, 21:50
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 lis 2015, 21:53
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 28 lis 2015, 21:55
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 28 lis 2015, 22:00
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 28 lis 2015, 22:02
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 lis 2015, 22:15
Odnośnie karnego to śmiałem się z teatralnego upadku Bonaventury. Serio to nawet nie wiedziałem, że Darmian jest wychowankiem Milanu, wiec nie pieprz mi o jakiejś zazdrości. Acha i skończ już z tym Atletico, lubię po prostu Simeone. Popatrz na swój podpis najpierw. Sympatyzujesz także z tymi klubami?MazurXIII pisze:Guru najwyraźniej ma kompleks małego...najpierw przypierdziela się do pewnego karnego w temacie ACM a teraz do Darmiana (wychowanek ACM)...zazdrość brzydka rzecz...mała rada - do Arseanalu i Atletico dorzuć Barcelonę - problem powinien zniknąć...
Chyba [k****] w rublach cepie.MazurXIII pisze:Darmian będąc Anglikiem na 100% kosztowałby minimum 40 baniek.
Acha, jest Anglikiem to dostał wysoki kontrakt. Najpierw zapoznaj się z samymi jego statystykami w Anglii, a potem komentuj.MazurXIII pisze: Tak samo jak żaden z graczy grający taki piach jak Rooney w życiu nie dostałby takiego kontraktu czy nie zrobiłby takiej kariery (mówimy o ostatnich latach) - gdyby miał paszport inny niż angielski.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 28 lis 2015, 22:22
Wyjaśnię ci coś. To nie klatka pod twoim blokiem, a ja nie jestem twoim ziomkiem. Ja rozumiem, że niektórzy wychowali się w takich a nie innych środowiskach, gdzie jak polecisz komuś ad personam i inwektywami to wygrywasz dyskusję. Niestety chłopcze w dorosłym świecie jest to przyznanie się do porażki i braku argumentów, podstawa erystyki po prostu. Twoja kapitulacja została przyjęta.guru pisze:Chyba [k****] w rublach cepie.
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 lis 2015, 22:24
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 28 lis 2015, 22:26
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 28 lis 2015, 22:32
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 28 lis 2015, 22:33
Skończ z tą homopropagandą, ok?piotrcies pisze:Pozdrawiam ciepło.
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 lis 2015, 8:44
Na jakiej podstawie twierdzisz że Darmian kosztowałby 40 mln? JUż pamietam jak de sciglio miał kosztować 50MazurXIII pisze:Darmian będąc Anglikiem na 100% kosztowałby minimum 40 baniek. Tak samo jak żaden z graczy grający taki piach jak Rooney w życiu nie dostałby takiego kontraktu czy nie zrobiłby takiej kariery (mówimy o ostatnich latach) - gdyby miał paszport inny niż angielski. Są to rzeczy tak oczywiste, że podważanie tego obraża inteligencję użytkowników tego forum.
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 29 lis 2015, 10:10
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 lis 2015, 13:11
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio