Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 41

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 14 sie 2005, 21:02

Wigan rewelacyjnie się zachowało grając z mistrzem Chelsea. Beniaminek powinien być przygnieciony a on pokazał, że football potrafi być nieobliczalny. Nieobliczalny był także dla nich. Właściwie kilka sekund przed zakończeniem spotkania, Crespo zabrał trzy punkty do Londynu. Jeśli Wigan będzie gralo tak samo i przy okazji będzie miało odrobinę szczęscia, to na koniec sezonu może zająć bardzo wysoką lokatę.

POZDRO

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 14 sie 2005, 21:07

Mikusinski pisze:Wigan rewelacyjnie się zachowało grając z mistrzem Chelsea.

Raczej Chelsea zachowalo sie beznadziejnie.

Mikusinski pisze:Beniaminek powinien być przygnieciony

Taaa ?

Mikusinski pisze:, że football potrafi być nieobliczalny

Ameryki nie odkryles.

Normalnie placze w poduche, Chelsea powinno przegrac ale no coz..

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 sie 2005, 21:12

Jeśli Chelsea ledwo co wymęczyła zwycięstwo z beniaminkiem, gdy bramke strzelił niechciany tam snajper, to co dopiero będzie za tydzień w spotkaniu z Arsenalem. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: C'mon Gunners (ten jeden jedyny raz :twisted: )!!!!!!!

Pozdrawiam Paszteta

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 21:14

Mikusinski pisze:Wigan rewelacyjnie się zachowało grając z mistrzem Chelsea

Moim zdaniem Chelsea nie było przygotowane na taki opor przeciwnika i to jeszcze beniaminka ...

wcale nie przygnieciony ale Chelsea powinno mieć przewage i jakoś udowodnic że to prawdziwa mistrzowska drużyna a na początku tak nie było ( 1 połowa )

[nevermind] pisze:Normalnie placze w poduche, Chelsea powinno przegrac ale no coz..

możesz sobie płakać ale i tak Chelsea zdobedzie mistrza !!

pozdrawaim K@rolas

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 14 sie 2005, 21:15

[nevermind] pisze:Raczej Chelsea zachowalo sie beznadziejnie.
Nie jesteś Kolumbem i Ameryki nie odkryleś. Chelsea zagrała najgorzej od kilku spotkań.
[nevermind] pisze:Taaa ?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :? :pijemy:
[nevermind] pisze:że football potrafi być nieobliczalny

Ameryki nie odkryles.
A nie jest :?: :?: :?:

Piszę normalnie a ty komentujesz każde moje słowo... :x :evil: :roll: Może już koniec :?: :?:

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 14 sie 2005, 21:20

Mikusinski pisze:Piszę normalnie a ty komentujesz każde moje słowo...

Pisze normalnie.

Mikusinski pisze:A nie jest Question Question Question

Jesli sie mowi "Ameryki nie odkryles" tzn ze jest, dzieciaczku.

Mikusinski pisze:Nie jesteś Kolumbem i Ameryki nie odkryleś.

Co nie oznacza ze nie musialem cie uswiadomic.
Mikusinski pisze:Chelsea zagrała najgorzej od kilku spotkań.
Mam dola.

Ciekawe co by powiedzial Jose, gdyby przegrali :hardkor:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 sie 2005, 21:27

K@rolas_RSP pisze:
Mikusinski pisze:Wigan rewelacyjnie się zachowało grając z mistrzem Chelsea

Moim zdaniem Chelsea nie było przygotowane na taki opor przeciwnika i to jeszcze beniaminka ...

wcale nie przygnieciony ale Chelsea powinno mieć przewage i jakoś udowodnic że to prawdziwa mistrzowska drużyna a na początku tak nie było ( 1 połowa )

[nevermind] pisze:Normalnie placze w poduche, Chelsea powinno przegrac ale no coz..

możesz sobie płakać ale i tak Chelsea zdobedzie mistrza !!

pozdrawaim K@rolas

Oho proszę kolejny kibic Chelsea na forum. "....ale i tak Chelsea zdobędzie mistrza"(kupią Małysza czy co,??). Od razu widać, że to kibic "Sky Blues" od trzech lat. Całe szczęście, że nie wiele ich na forum. Gdyby jeszcze drużyna Mourinho wygrała 5-0 z Arsenal czy MU to można by tak powiedzieć. Ciekawe ile Chelsea by nałapała od Evertonu. Czyżby Cech poszedł w ślady Howarda i został "jednosezonowym" bramkarzem

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 21:36

radekutd pisze:Oho proszę kolejny kibic Chelsea na forum.

a co coś ci dupke ściska że jest więcej kibiców Chelsea niż Manu ??

radekutd pisze:Od razu widać, że to kibic "Sky Blues" od trzech lat. Całe szczęście, że nie wiele ich na forum.
Jestem kibicem Chelsea od około 7 lat jak grał jeszcze Zola i Flo więc prosze nie udzielaj sie jeśli czegoś nie wiesz .. zawsze lubiłem ten klub i dażyłem go sympatią ale tak od 4-5 lat jestem prawdziwym kibicem Chelsea Londy ..

A co do meczu Chelsea z Manu to lepeij sie bój ponieważ Manu dostanie ostro w bierdy ...

Pozdrawaim K@rolas

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 sie 2005, 21:42

.quote="K@rolas_RSP"]
radekutd pisze:Oho proszę kolejny kibic Chelsea na forum.

a co coś ci dupke ściska że jest więcej kibiców Chelsea niż Manu ??

radekutd pisze:Od razu widać, że to kibic "Sky Blues" od trzech lat. Całe szczęście, że nie wiele ich na forum.
Jestem kibicem Chelsea od około 7 lat jak grał jeszcze Zola i Flo więc prosze nie udzielaj sie jeśli czegoś nie wiesz .. zawsze lubiłem ten klub i dażyłem go sympatią ale tak od 4-5 lat jestem prawdziwym kibicem Chelsea Londy ..

A co do meczu Chelsea z Manu to lepeij sie bój ponieważ Manu dostanie ostro w bierdy ...

Pozdrawaim K@rolas[/quote]

Kolejny w sensie drugi czy trzeci na forum. ManU ma na forum z 10 razy tyle kibiców. No i kto jak kto ale ManU ma prawdopodobnie najwięcej kibiców na świecie. Ostatnio słyszałem, że na samą Europe na jednego kibica Chelsea przypada sto kibiców Diabełków. Pozatym każdy tak mówi, że wtedy kibicował Chelsea (za czasów Flo, Zoli i s-ki). Hoho byłeś u wrózki, czy Roman Giertych obiecał ci tryumf na United :twisted: :P :P

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 14 sie 2005, 21:54

radekutd pisze:Jestem kibicem Chelsea od około 7 lat jak grał jeszcze Zola i Flo więc prosze nie udzielaj sie jeśli czegoś nie wiesz .. zawsze lubiłem ten klub i dażyłem go sympatią ale tak od 4-5 lat jestem prawdziwym kibicem Chelsea Londy ..
Gadka wszystkich 'fanow' Chelsea, ze starej druzyny znaja tylko Flo i Zole (bo i kto ich nie zna?) ;]

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 21:56

Wiesz znaczy sie ja lubie wiele klubów ale taką największą sympatią daże chyba Chelsea byłem już 2 razy na ich meczu i było super .... a tak lubie jeszcze Real Madryt , Barcelone , Arsenal , Manu a szczególnie tego kogoś co masz na obrazku ;) C.Ronaldo uwielbiam jego zwody ..... te kluby lubie oglądać jak grają ubustwiam świetną technike drużyn i czekam tylko jak obojętnie które zmierzą sie ze sobą :lol:

pozdrawaim K@rolas 8)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 sie 2005, 21:58

K@rolas_RSP pisze:Wiesz znaczy sie ja lubie wiele klubów ale taką największą sympatią daże chyba Chelsea byłem już 2 razy na ich meczu i było super .... a tak lubie jeszcze Real Madryt , Barcelone , Arsenal , Manu a szczególnie tego kogoś co masz na obrazku ;) C.Ronaldo uwielbiam jego zwody ..... te kluby lubie oglądać jak grają ubustwiam świetną technike drużyn i czekam tylko jak obojętnie które zmierzą sie ze sobą :lol:

pozdrawaim K@rolas 8)
Ciekawe podejscie do kibicowania, bo kto by nie wygral zawsze sie cieszysz, spryciula. :lol:

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 21:59

Nie że tylko Chelsea i Chelsea i na śmierć za nią ..... interesuje sie piłką i gram w takiej małej drużynie piątko ligowej i poprostu kocham piłke i świetne mecze , piękne zagrania , rewelacyją technike itp . a Chelsea mi to dostarcz ( no i może dreszczyk emocjii tak jak dzisiaj ) ty jesteś fanek Manu ale pewnie lubisz też inne drużyny tak to wygląda również u mnie ....

pozdrawaim K@rolas 8)

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 22:00

Krzysztof Jarzyna pisze:Ciekawe podejscie do kibicowania, bo kto by nie wygral zawsze sie cieszysz, spryciula

Niektórzy na zabuj lubią tylko jedną drużyne i ją ubustwiają ja to tych raczej nie należe ale uwielbiam piłke i to sie liczy chyba najbardziej a nie że mam kibicować jednej drużynie .... czyż nie ???

pozdrawiam K@rolas

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 14 sie 2005, 22:01

Ha! Chelsea chyba w tym sezonie nic nie zwojuje... z taką grą na pewno nie. Myślałam, że 'The Blues' zachwycą (chociaż mnie w tym zespole zachwyca gra tylko Joe Cole'a), a tu taka niespodzianka... Wigan może z taką formą powalczyć nawet o 14-10 miejsce w tabeli. ]:->

K@rolas_RSP pisze:Wiesz znaczy sie ja lubie wiele klubów ale taką największą sympatią daże chyba Chelsea byłem już 2 razy na ich meczu i było super .... a tak lubie jeszcze Real Madryt , Barcelone , Arsenal , Manu a szczególnie tego kogoś co masz na obrazku ;) C.Ronaldo uwielbiam jego zwody ..... te kluby lubie oglądać jak grają ubustwiam świetną technike drużyn i czekam tylko jak obojętnie które zmierzą sie ze sobą
To dziwny z Ciebie fan, skoro kibicujesz i Barcelonie, i Realowi... nie wiedziałam, że MU trzyma sztamę z Arsenalem. Co do Twojego zafascynowania grą Chelsea Londyn, to jakoś nie potrafię uwierzyć w to, iż jesteś fanem od siedmiu lat... :roll:

Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”