Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 14 sie 2005, 21:02
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 14 sie 2005, 21:07
Mikusinski pisze:Wigan rewelacyjnie się zachowało grając z mistrzem Chelsea.
Mikusinski pisze:Beniaminek powinien być przygnieciony
Mikusinski pisze:, że football potrafi być nieobliczalny
[nevermind]
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 sie 2005, 21:12
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 21:14
Mikusinski pisze:Wigan rewelacyjnie się zachowało grając z mistrzem Chelsea
[nevermind] pisze:Normalnie placze w poduche, Chelsea powinno przegrac ale no coz..
K@rolas_RSP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 14 sie 2005, 21:15
Nie jesteś Kolumbem i Ameryki nie odkryleś. Chelsea zagrała najgorzej od kilku spotkań.[nevermind] pisze:Raczej Chelsea zachowalo sie beznadziejnie.
[nevermind] pisze:Taaa ?
A nie jest[nevermind] pisze:że football potrafi być nieobliczalny
Ameryki nie odkryles.
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 14 sie 2005, 21:20
Mikusinski pisze:Piszę normalnie a ty komentujesz każde moje słowo...
Mikusinski pisze:A nie jest Question Question Question
Mikusinski pisze:Nie jesteś Kolumbem i Ameryki nie odkryleś.
Mam dola.Mikusinski pisze:Chelsea zagrała najgorzej od kilku spotkań.
[nevermind]
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 sie 2005, 21:27
K@rolas_RSP pisze:Mikusinski pisze:Wigan rewelacyjnie się zachowało grając z mistrzem Chelsea
Moim zdaniem Chelsea nie było przygotowane na taki opor przeciwnika i to jeszcze beniaminka ...
wcale nie przygnieciony ale Chelsea powinno mieć przewage i jakoś udowodnic że to prawdziwa mistrzowska drużyna a na początku tak nie było ( 1 połowa )
[nevermind] pisze:Normalnie placze w poduche, Chelsea powinno przegrac ale no coz..
możesz sobie płakać ale i tak Chelsea zdobedzie mistrza !!
pozdrawaim K@rolas
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 21:36
radekutd pisze:Oho proszę kolejny kibic Chelsea na forum.
Jestem kibicem Chelsea od około 7 lat jak grał jeszcze Zola i Flo więc prosze nie udzielaj sie jeśli czegoś nie wiesz .. zawsze lubiłem ten klub i dażyłem go sympatią ale tak od 4-5 lat jestem prawdziwym kibicem Chelsea Londy ..radekutd pisze:Od razu widać, że to kibic "Sky Blues" od trzech lat. Całe szczęście, że nie wiele ich na forum.
K@rolas_RSP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 sie 2005, 21:42
radekutd pisze:Oho proszę kolejny kibic Chelsea na forum.
Jestem kibicem Chelsea od około 7 lat jak grał jeszcze Zola i Flo więc prosze nie udzielaj sie jeśli czegoś nie wiesz .. zawsze lubiłem ten klub i dażyłem go sympatią ale tak od 4-5 lat jestem prawdziwym kibicem Chelsea Londy ..radekutd pisze:Od razu widać, że to kibic "Sky Blues" od trzech lat. Całe szczęście, że nie wiele ich na forum.
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 14 sie 2005, 21:54
Gadka wszystkich 'fanow' Chelsea, ze starej druzyny znaja tylko Flo i Zole (bo i kto ich nie zna?) ;]radekutd pisze:Jestem kibicem Chelsea od około 7 lat jak grał jeszcze Zola i Flo więc prosze nie udzielaj sie jeśli czegoś nie wiesz .. zawsze lubiłem ten klub i dażyłem go sympatią ale tak od 4-5 lat jestem prawdziwym kibicem Chelsea Londy ..
[nevermind]
Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 21:56
K@rolas_RSP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 sie 2005, 21:58
Ciekawe podejscie do kibicowania, bo kto by nie wygral zawsze sie cieszysz, spryciula.K@rolas_RSP pisze:Wiesz znaczy sie ja lubie wiele klubów ale taką największą sympatią daże chyba Chelsea byłem już 2 razy na ich meczu i było super .... a tak lubie jeszcze Real Madryt , Barcelone , Arsenal , Manu a szczególnie tego kogoś co masz na obrazkuC.Ronaldo uwielbiam jego zwody ..... te kluby lubie oglądać jak grają ubustwiam świetną technike drużyn i czekam tylko jak obojętnie które zmierzą sie ze sobą
![]()
pozdrawaim K@rolas
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 21:59
K@rolas_RSP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 22:00
Krzysztof Jarzyna pisze:Ciekawe podejscie do kibicowania, bo kto by nie wygral zawsze sie cieszysz, spryciula
K@rolas_RSP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 14 sie 2005, 22:01
To dziwny z Ciebie fan, skoro kibicujesz i Barcelonie, i Realowi... nie wiedziałam, że MU trzyma sztamę z Arsenalem. Co do Twojego zafascynowania grą Chelsea Londyn, to jakoś nie potrafię uwierzyć w to, iż jesteś fanem od siedmiu lat...K@rolas_RSP pisze:Wiesz znaczy sie ja lubie wiele klubów ale taką największą sympatią daże chyba Chelsea byłem już 2 razy na ich meczu i było super .... a tak lubie jeszcze Real Madryt , Barcelone , Arsenal , Manu a szczególnie tego kogoś co masz na obrazkuC.Ronaldo uwielbiam jego zwody ..... te kluby lubie oglądać jak grają ubustwiam świetną technike drużyn i czekam tylko jak obojętnie które zmierzą sie ze sobą
Anka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio