Cristiano Ronaldo - Strona 9

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2161
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 maja 2005, 12:50

Corinthians pisze:Ronaldo, kiedy był młody nie łaził po dyskotekach ja Rooney.On brał byle jaką pracę i utrzymywał swoją liczną rodzine. Mieszkał w domu z blachy podczas gdy Wayne łaził po dyskotekach itp.
I to mi się w nim właśnie podoba. Mimo biedy umiał się wybić. Poza tym jest dobrze ułożony i szanuje to co ma. Mógłby przecież teraz spokojnie 'odbić' sobie te wszystkie lata życia w biedzie i wyszaleć się jak nigdy. Ale tego nie robi i za to można go podziwiać... ;)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 01 lip 2005, 10:11

Czytając komentarze na pewnej stronie Bracelony dotyczące rzekomego przejścia C. Ronaldo na Camp Nou doszedlem do wniosku że niektórzy z nich są uposiledzeni!!!!!! A mianowicie mówia że ten pilkarz nie jest godny zakładać trykotu Blaugrana, gwiazdorzy, jest pazerny na kase ( z tym to już przsadzili), albo cytat "rozkapryszona gwiazdeczka o ogromnych wymaganiach finansowych,
ktora po paru meczach na lawce zaczelaby strzelac fochy "
Poprostyu czytałem to i nie wiedzialem co myśleć. Sznuje kibiców Barcy ale ogromna część z nich wogóle nie zna się na piłce. I cytat z podsumowojący newsa "Możemy zatem odetchnąć z ulgą, C. Ronaldo na pewno nie zagości na Camp Nou"

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 01 lip 2005, 10:58

Te wypowiedzi internautow na innym forum sa po prostu smieszne. C. ROnaldo ani nie jest gwiazda medialna, tak jak Beckham, jest młody, jest to perspektywiczny pilkarz i na pewno nie jest ambitny na kase. moim zdaniem Cristiano to klasa sama w sobie.

Awatar użytkownika
drogi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: drogi » 01 lip 2005, 12:28

a po co c.ronaldo mialby przychodzic na camp nou?? szanuje bardzo tego pilkarza, za to co potrafi robic z pilka i dlatego nie chcialbbym zeby przechodzil do barcy pomimo tego ze jestem ich kibicem, cristiano nie mialby gdzie grac, pomoc barcy jest bardzo mocna, no chyba ze wygralby konkurencje z giulym, ale to nie w tym temacie takie rozmowy
pzdr

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 01 lip 2005, 12:47

Lepiej ronaldo niech zostanie w manu..on ma dopiero 20 lat wiec wielka kariera jeszcze przed nim...bedzie lepszy niz bekham..zobaczycie :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
wiktor1940
Żenujący nabijacz :/

C.Ronaldo the best

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wiktor1940 » 15 sie 2005, 0:59

C.RONALDO to bardzo dobry i szybki pilkasz na barcelony miejscu staral by sie o niego on jest the best

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 15 sie 2005, 1:00

na Twoim miejscu bym sie powiesił :roll:

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 1:02

Ronaldo bardzo dobry techniczny zawodnik tylko narazie ma z tego co widze troche słabą psychike ale ma dopiero 20 lat więc teraz powoli w tej głowie bedzie mu sie układało i mniemy nadzieje że dobrze mu sie ułoży :lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 sie 2005, 2:25

C Ronaldo slaby psychicznie? A skad to wiesz?
wiktor1940- na twoim miejscu poszedlbym do szkoly

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 2:29

tak myśle widze po jego grze że czasami błyszczy a gdy czasami jest w bardzo stresującej sytacji nie wytrzymuj już widziałem to w kilmu mezach Manu ale bardzo podobają mi sie jego zwody a szczególnie ,,, biegnie na pełnej szybkości i wycofuje sobie piłke piętą troche to tylu i tym kompletnie gubi przeciwnika :lol: ,,,

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sie 2005, 10:27

K@rolas_RSP pisze:troche słabą psychike ale ma dopiero 20 lat
to, że płakał po finale Euro 2004 to nie znaczy, że ma słabą psychę - ja tez bym ryczał jak bóbr :lol:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 11:12

C. Ronaldo - świetny drybler, myślę, że bardzo dobrze zastąpił Beckhama w MU. Chyba każdy klub na świecie widział by go w swoim składzie. Dla mnie najbardziej pasuje do Ligi Hiszpańskiej. Jest szybki, wspaniały technicznie i ten jego drybling. W kilku słowach bardzo dobry piłkarz.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 11:31

K@rolas_RSP pisze:tak myśle widze po jego grze że czasami błyszczy a gdy czasami jest w bardzo stresującej sytacji nie wytrzymuj już widziałem to w kilmu mezach Manu ale bardzo podobają mi sie jego zwody a szczególnie ,,, biegnie na pełnej szybkości i wycofuje sobie piłke piętą troche to tylu i tym kompletnie gubi przeciwnika ,,,
A co ty chcesz od chłopaka który ma 20 lat?? zeby każdy mecz gral lepiej od poprzedniego? :lol: Pokarz mi choc jednego takiego zawodnika nawet starszego poprostu każdy ma gorsze dni przeciez to tylko ludzie. Słaby psychicznie :roll: w wieku 18 lat wyjeżdza z rodzinnego kraju do najwiekszego klubu świata :D :wink: nowe otocznie , ma zastąpić Beckhama i jakoś to wytrzymał powiedz pewnie 9 na 10 chłopców w ym wieku by się spaliło. W wieku 19 lat podstwowy piłkarz Portugali stzrela karnego z Anglia , gra w finale bez kompleksów i ty mi mówisz że jest słaby psychicznie :lol: :lol: żałosne

Awatar użytkownika
beku
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 16 sie 2005, 9:49

Jest fantastyczny , znakomicie drybluje a i wrzuci czasami :) jest młodziutki , wszystko przed nim , a to co wyprawiał na EURO zapiera dech w piersiach :D życzę mu tylko powodzenia i wszystkiego co najlepsze ! 2 albo 3 lata i będzie światową gwiazdą , jesli już nie jest :P

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 16 sie 2005, 10:28

Szczerze mówiąc nie przepadam za nim i jego zwodami. Fakt, że czasem umie świetnie zmylić przeciwnika, ale jego zwody przeważnie są mało efektywne, macha tymi nogami nad piłką, a mało z tego wychodzi. Takie jest moje zdanie nie urażając nikogo :P :P, wole innych zawodników.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”