Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 42

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 sie 2005, 22:06

K@rolas_RSP pisze:Nie że tylko Chelsea i Chelsea i na śmierć za nią ..... interesuje sie piłką i gram w takiej małej drużynie piątko ligowej i poprostu kocham piłke i świetne mecze , piękne zagrania , rewelacyją technike itp . a Chelsea mi to dostarcz ( no i może dreszczyk emocjii tak jak dzisiaj ) ty jesteś fanek Manu ale pewnie lubisz też inne drużyny tak to wygląda również u mnie ....

pozdrawaim K@rolas 8)

No i rozwiązaliśmy konflikt. :wink: U mnie można powiedzieć, że kibicuje United ponad życie. Taki jeden kibic Arsenalu stwierdził, że gdy byłem w łonie matki to śpiewałem Glory Glory Man United!!!! :wink: :wink: A jeśli już komu sympatyzuje to Borussi Dortmund za kiedyś :wink: i Juventusu z szacunku i "efektownej" jak na Włochów grę. Jeśli chodzi o Chelsea to bardzo szanuję mało docenianego, ale bardzo charyzmatycznego Joe Cole'a.

Pozdrawiam :!:

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 14 sie 2005, 22:06

Anka pisze:ż jesteś fanem od siedmiu lat...

Przeciez zna Zole i Flo !!!! <rotfl>

Kibicowac Realowi i Barcelonie :prochno:

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 22:07

Nie zależy mi na niczyjej wierze czy cos w tym stylu wiem swoje kibicue im od 7 lat .... a poprostu lubie oglądać gre Realu , Barcelony , Manu , Arsenalowu a nie że ktoś z kimś trzyma sztame .... ale jastem za Chelsea :D

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 15 sie 2005, 9:44

Najbardziej po wczorajszym meczu żal mi było kibiców Wigan :cry: Wcześniej zadowoleni bo zdobywają bardzo ważny punkt z Chelsea, a po bramce Crespo wszyscy mieli ręce na głowie lub twarze zakryte dłońmi. Sam Jose byl bardzo zdenerwowany po meczu z Wigan.
Gdyby ktoś chciał dzisiaj zrozumieć nasz system gry, nie byłbym w stanie, bo systemu w ogóle nie było."

,,Lewy pomocnik grał w środku, prawy pomocnik grał w środku, napastnik grał z lewej, pomocnicy grali w jednej linii, nikt nie grał w różnych liniach. To było zbyt złe, żeby być prawdą !!!"

,,W drugiej połowie poprawiliśmy się od pierwszej minuty, graliśmy trójką obrońców co było ryzykiem, ale także ryzykiem, które byliśmy zmuszeni podjąć."

,,Bramka była wspaniała i niesamowita, ale na 3 punkty dzisiaj nie zasłużyliśmy."

Mourinho nie chciał krytykować konkretnych piłkarzy, także tych, których ściągnął w przerwie (Robben i Gudjohnsen). Zamiast tego powiedział:

,,Winię siebie, winię ich, winię wszystkich innych. Jesteśmy na jednej łodzi, razem zdobywamy mistrzostwo, razem przegrywamy i razem stajemy się lepsi."

,,Wydaje mi się, że dzisiejszy mecz był dla nas dobrą lekcją. Normalnie, przegrywa się mecze, żeby się obudzić. My dzisiaj mieliśmy okazję obudzić się bez straty punktów."

,,Wiedzieliśmy o Wigan wszystko. Byliśmy dobrze przygotowani i miałem nadzieję, że moi piłkarze też są odpowiednio przygotowani, bo przez ten tydzień świetnie pracowaliśmy."

Jose postanowił jednak kilku piłkarzy wyróżnić:

,,Nie zasłużyliśmy na porażkę, bo mój bramkarz, moja obrona, Makelele i Frank Lampard bardzo ciężko walczyli żebyśmy nie stracili bramki."

,,W drugiej połowie obronie było wyjątkowo ciężko bo graliśmy tylko trójką, oni mieli dużo miejsca i obrońcom trudno było dogonić takich piłkarzy jak Camara i Roberts."

,,Mieliśmy trochę szczęścia gdy ktoś od nich trafił w poprzeczkę, ale nie zasłużyliśmy na utratę bramki. Ale z drugiej strony, żeby wygrać trzeba grać lepiej, a pierwsza połowa w naszym wykonaniu była bardzo słaba."

,,Ani przez chwilę nie kontrolowaliśmy gry, nie byliśmy w posiadaniu piłki, a gracze nie grali na swoich pozycjach."

Zaraz po bramce Crespo, Jose podszedł do trenera Wigan, czemu ?

,,Powiedziałem mu, że to niesprawiedliwe. W takiej chwili nie można już nic zrobić. Bramka jest i to niesamowita, a punkty lądują na naszym koncie. W tym momencie mecz się kończy. Powiedziałem mu tylko to co już wiedział - wynik był dla nich niesprawiedliwy."

Na zakończenie ciekawe wnioski:

,,Musimy grać lepiej niż w ubiegłym sezonie, ale normalnie gramy lepiej niż dzisiaj."

,,Nie mogę sobie przypomnieć takiego meczu w naszym wykonaniu, w ubiegłym sezonie. Może Birmingham 0:1 Chelsea, kiedy wygraliśmy po szczęśliwym strzale Joe Cole'a na 10-15 minut przed końcem."

,,To był podobny mecz. Po nim byliśmy bardzo silni. Mecz z Birmingham to był także nasz pierwszy wyjazdowy mecz sezonu, więc może to dobry znak..."

POZDRO

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 sie 2005, 10:45

Pierwszą połowę oglądałem i muszę stwierdzić, że to Wigan miało przewagę. Raz świetne uderzenie pomocnika gospodarzy i piłka poszybowała minimalnie nad poprzeczką. Cóż gra się do końca...Moim zdaniem Wigan utrzyma się w tym sezonie w lidze, a miejsce zajmie gdzieś 13-15 moim skromnym zdaniem !

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 sie 2005, 11:38

Mikusinski pisze:Gdyby ktoś chciał dzisiaj zrozumieć nasz system gry, nie byłbym w stanie, bo systemu w ogóle nie było."

,,Lewy pomocnik grał w środku, prawy pomocnik grał w środku, napastnik grał z lewej, pomocnicy grali w jednej linii, nikt nie grał w różnych liniach. To było zbyt złe, żeby być prawdą !!!"
Przepraszam, ze sie wtracam, ale tlumaczyles to bezposrednio z portugalskiego? :>

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 15 sie 2005, 11:39

No Chelsea, albo to zlekceważenie, albo jednak nie jesteście aż takim dream teamem.Widać było, że jak się chce i ma ambicje, to można z każdym wygrać.Crespo nie mógł znaleść gorszego momentu do strzelenia, zaraz po akcji Wigan.Cóż, zapowiada się chyba kolejny sezon Chelsea, ale jestem pewien, że w LM ktoś zatrzyma ten bank przed finałem ( Milan , Barca , Juve , Baya :> )

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 11:44

Krzysztof Jarzyna pisze:Przepraszam, ze sie wtracam, ale tlumaczyles to bezposrednio z portugalskiego?
Taa zarżną żywcem z chelsea stronki on juz taki jest pisze te swoje posty których 70 % userów na stronie nie czyta chesz rade to też nie czytaj szkoda wzroku :D

a chelsea musi teraz zagrać z arsenalem na ttakim poziomie jak z wigan i bedzie dobrze :D

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 15 sie 2005, 11:54

Rossi pisze:a chelsea musi teraz zagrać z arsenalem na ttakim poziomie jak z wigan i bedzie dobrze Very Happy

Az strach sie bac, jak Chelsea bedzie tak grac, Mikus moze wtedy zostac fanem Arsenalu badz ManU, choc ostatnio Real kupil Robinho... wiec oby Chelsea sie troche poprawila :wink:

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 15 sie 2005, 11:56

Krzysztof Jarzyna pisze:
Mikusinski pisze:Gdyby ktoś chciał dzisiaj zrozumieć nasz system gry, nie byłbym w stanie, bo systemu w ogóle nie było."

Przepraszam, ze sie wtracam, ale tlumaczyles to bezposrednio z portugalskiego? :>
Tez mi się tak wydaje...
Albo przynajmniej z hebrajskiego!

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 12:29

Essien podobno już w Chelsea;/ Nie dobrze. Co z Makelele?? Cole'm? Robbenem?? Duffem?? i resztą. Jak chcę ich Mourinho ustawić?? Mam nadzieje, że w tym sezonie gra Chelsea nie będzie aż tak dobra :twisted: Liczę na MU i Arsenal :D

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 sie 2005, 12:34

bagg pisze:Essien podobno już w Chelsea;/ Nie dobrze. Co z Makelele?? Cole'm? Robbenem?? Duffem?? i resztą. Jak chcę ich Mourinho ustawić?? Mam nadzieje, że w tym sezonie gra Chelsea nie będzie aż tak dobra :twisted: Liczę na MU i Arsenal :D

Mourinho już całkowicie odbiło. Jeszcze Ronaldinho i Cristiano Ronaldo mu brakuje. Ciekawe jaką obierze teraz taktyka. 1-8-1 zapewne :twisted: . Czyżby Chelsea za rok walczy z C.S.K.A. w Uefie :lol: .

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 12:48

Nie wiem ale Mourinho przesadza chyba już troche z tymi pomocnikami w Chelsea jest już ich tylu że głowa aż boli :? ale może chce grac ustawieniem 1-3-6-1 hyhyh :lol: osobiście jeszcze nie widziałem takiego ustawienia pfff ale może chce nas zaskocszyć no a tak na poważnie to myśle że bedzie grał ustawieniem 1-4-5-1 tylko nie wiem dlaczego przecież ma niezawodnego Crespo i czasami rewelacyjnego Drogbe .... ale może wie co robi :lol:

pozdrawiam K@rolas

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 13:07

K@rolas_RSP pisze:niezawodnego Crespo i czasami rewelacyjnego Drogbe

No z tym zdaniem to sie nie zgodze Crespo narazie w Premiership zagrał jeden mecz więc na takie wnioski troche za wczesino. drogba rewelacyjny :lol: jedeynie co robi rewelacyjnie to zbija piłki do pomocników i tyle i ten mcz z Wigan to udowodnił :D Nawet na "czsem rewelacyjny " jeszcze nie zasłuzył

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 13:11

Rossi Crespo pokaże na co go stać a tą piękną bramką dopiero zapowiedział swoją świetną gre w Premiership a Drogba moze jest troszke wolny ale swoje w tym sezonie też strzeli ... :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”