Opisz poprzednika - Strona 4

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 12:48

piwus - potrafi bardzo dobrze "spuentować" niektóre tematy ;] ma bardzo dobre docinnki. Nie wiem czemu, ale przypomina mi tego pana w swoim avatarku...to tylko takie moje wrażenie ;]

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 15 sie 2005, 12:52

bagg - przypomina mi panią w jego avatarze (wybacz musiałem ;P), choć nie sądzę że został tak obdarzony przez naturę jak Elisha :). W sumie jesli on love Juve to ja love jego i tyle.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 sie 2005, 12:53

CORINTHIANS - wielki fan pilki poludniowo amerykanskiej :)
pisze bardzo dojrzale jak na swoj mlody wiek :)
bardzo pozytywna postac na forum pilka.pl :)

PIWUS - wielki fan Wisly K. :) moderator najmlodszy stazem, co nie oznacza, ze wlepil najmniej WP :D:D
inteligentny kibic :) lubi sie bawic na imprezach :D:D

SNIPP_ - kibic Juventusu (beee) :D:D
chyba jeszcze mlody (strzelam) :D za duzo go nie widzialem na forum ;)

BAGG - mlody uzytkownik forum, pewnie nie ma jeszcze 15lat :D
mieszka w Nowym Dworze :D ciekawe czy byl na ostatnim meczu z Polonia :D:D

(az tylu opisalem, bo pisalem powoli i ciagle ktos nowy dochodzil) :D:D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 12:59

cloner pisze: BAGG - mlody uzytkownik forum, pewnie nie ma jeszcze 15lat :D
mieszka w Nowym Dworze :D ciekawe czy byl na ostatnim meczu z Polonia :D:D
Nie mam jeszcze 15 lat ;) mam 13, ale mam nadzieje, że nie będę przez to lekceważony ;] ;) Niestety na ostatniim meczu z Polonią nie byłem :( Częstochowa mnie wezwała ;) ale ciesze się ze zwycięstwa :D mam nadzieje, że w tym roku Świt coś osiągnie w II lidze, ale na razie się to tak bardzo nie zapowiada :(

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 sie 2005, 13:00

Cloner - zagorzały fan II ligowej Brescii. Jest wierny swoim poglądam i lubi się kłócić. Jest także fanem Legii i broni ją razem z innymi choćby niewiem co. Czasami czuje się odrzucony przez forumowiczów, ale po chwili wszystko wraca do normy 8)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 sie 2005, 13:00

cloner mimo mojego niewielkiego stazu zdazylem z nim "powymieniac" juz poglady :lol: a to z tego powodu, ze kibicuje tej, jak ona sie tam nazywa?? aha, juz wiem - jakiejs Legii :lol: nie lubi Bonka i Widzewa, za co bedzie sie smazyl w piekle :twisted: w sumie pisze chyba nienajglupsze posty, tylko nie kumam, dlaczego z takimi przerwami miedzy wersami :lol:
aha i nie lubi dzieci poniżej 15 lat, co ma swoje plusy, bo w "razie czego" nie bedzie scigany przez prokurature (art.200 KK - polecam :lol: ). a jego antypatia bierze sie pewnie tez z tego, ze sam niedawno byl 15latkiem :lol: :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sie 2005, 13:02

Tomusmc - moderator - który niezawsze ma czas na pogawędkę z userami. A szkoda :cry:
lubi Del Piero i jest z Gdańska

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 15 sie 2005, 13:03

Krzysztof Jarzyna - postac kontrowersyjna, zabawna i z ciekawymi pogladami. Potrafi niezle ironizowac, za pewne inteligentny, zastanawia mnie tylko skad u niego to wszystko anty na jego forum.

Tomus- mimo ze kiedys mu nawjezdzalem dalej go lubie, tak samo z siebie. Moderator jak moderator czasami popelnia bledy ale to tylko moderator 8)

Fieldy - znam stad, znany stamtad przez moja osobe, postac ciekawa i potrafiaca dowcipnie komus przyciac. Jestem pozytywnie do niego nastawiony.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2005, 13:06 przez Smithu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 15 sie 2005, 13:04

Fieldy - Lechita... Fan Korna... Udziela się na forum. Jeden z najlepszych userów na forum. Filmanika... :lol:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 sie 2005, 13:06

frik23 vel Smitu. Uprzykrzający życie moderatorom, nabijacz, ze względu na swoje zachowanie stracił konto 8) Fan Realu Madryt, stara się być ponad innymi userami i chce być lubiany na forum

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 13:09

Tomusmcc - fan Juventusu no i bardzo dobrze ;) tak 3mać. Uwielbia Del Piero( tu także prawidłowo) no i bardzo sumienny moderator ;]

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 15 sie 2005, 13:09

Tomusmc pisze:frik23 vel Smitu. Uprzykrzający życie moderatorom, nabijacz, ze względu na swoje zachowanie stracił konto Fan Realu Madryt, stara się być ponad innymi userami i chce być lubiany na forum

łoj nie gadaj juz wam nie naprzykrzam. I nie udzielam sie w tylu tematach czyli nie nabijam. Konto mam nowe ale moglibysci mi przywrocic stare. Ponad innymi ? ajc :?

ps. a lubiany wcale nie chce byc :twisted:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 sie 2005, 13:12

Tomusmc :arrow: Pomocny moderator, ma czas na rozmowy prywatne. Lubi Juventus i nawet gdy JUVE przegrywa broni ich. Jest mądry i ma chyba najwięcej postów ;)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 sie 2005, 13:14

Krzysztof Jarzyna pisze:aha i nie lubi dzieci poniżej 15 lat, co ma swoje plusy, bo w "razie czego" nie bedzie scigany przez prokurature (art.200 KK - polecam :lol: ). a jego antypatia bierze sie pewnie tez z tego, ze sam niedawno byl 15latkiem :lol: :lol:
ten Twoj text jest thebest :D:D
a tak wogole to ym 15latkiem bylem troszke dawniej niz "niedawno" :D

KRZYSZTOF JARZYNA - dorosly kibic Widzewa :) ma swoje poglady, swoje racje, i lubi dyskutowac z innymi :) to bardzo cieszy, zawsze kulturalny, mlody stazem, ale juz wiem, ze bardzo inteligentny facet :!:

DOSMEN - kibic BVB, swoimi textami wyglada na niewiele lat :D nie pisze zbyt dlugawych postow (takie odnioslem wrazenie) :D

FRIK23 - postac legenda (poprzednie wcielenie) :D:D, nie wiem czy postac in plus, czy in minus :? jedno wiadomo = wielki kibic REALU M. :) i chyba Widzewa (jesli dobrze pamietam), mozna z nim podyskutowac na rozne tematy :)

FIELDY - hmm, slucha ostrej muzyki :) lubi Korna :) ciekaw jestem czy lubi tez LimpBizkit :) skoro slucha takiej muzyki to do dzieci go zaliczyc nie mozna :D pisze dosc inteligentne posty :) jest z Poznania :D
nazwalbym go chorzysta :D:D (joke, of course )ale nie chce WP :D:D

TOMUSMC - kibic wielkiej trojcy - SLASK, WISLA, LECHIA :D
nie lubie tych klubow, ale .... wielki szacunek dla Tomusa :) najlepszy z moderatorow :) zapewne w moim wieku :D (+- 1y.) :)

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 sie 2005, 13:18

cloner ---> Lubi sie kłócić (ze mną miał jedną sprzeczkę) i jest zawziętym kibicem drugoligowej druzyny czyli Brescii Calcio. Z tego co widzę, pisze krótkie, ale zrozumiałe posty

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”