Opisz poprzednika - Strona 5

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sie 2005, 13:19

cloner pisze:FIELDY - hmm, slucha ostrej muzyki lubi Korna ciekaw jestem czy lubi tez LimpBizkit skoro slucha takiej muzyki to do dzieci go zaliczyc nie mozna pisze dosc inteligentne posty jest z Poznania
nazwalbym go chorzysta (joke, of course )ale nie chce WP
Limp Bizkit słucjhałem z wiadomych względów [kto w temacie - to wie]
ale przestałem to się skomercjalizowali - beee
Jak chcesz wiedzieć czego słucham to napisałem w odpowiednim temacie :wink:

A z Wojtkiem K nie mam nic wspólnego :lol:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 sie 2005, 13:19

Herdek - jeden z młodszych na forum, chętynie bierze udział w grach forumowych i sam zakłada tematy aby inni mogli sie pobawić 8) Fan Barcelony jak wielu na tym forum.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 15 sie 2005, 13:19

herdek- fan barcy i R10 oraz Messiego. Kocha barce spoko koles jak pisał posta to mysłaem ze ma z 20 lat a ma ich 11 :twisted: :lol: wyczesany KOLO 8)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 sie 2005, 13:23

Bartek12. Mały chłopiec z dużymi ambicjami. Fan Juventusu i Wisły. Nienawidzi Milany i Cracovii

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 15 sie 2005, 13:23

Herdek-typowa forumowa przewciętność, niczym specjalnym się nie wyróżnia, no chyba, że głupimi postami. Jak na swoje 11 lat nie najgorzej bo przy 18 letnim miqusiu nie wypada źle.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 13:23

herdek :arrow: po avatarze i podpisie widać, że fan Barcy (sam nie wiem jak na to wpadłem :lol: ) Wydaję się być obiektywny ;) Pierwszo składowy zawodnik

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 sie 2005, 13:25

Tomusmc :arrow: Pomocny moderator, ma czas na rozmowy prywatne. Lubi Juventus i nawet gdy JUVE przegrywa broni ich. Jest mądry i ma chyba najwięcej postów.

Bartek12 :arrow: Dobrze mi się z nim gada. Jest pomocny, tylko nie które jego posty są krótkie i niestety muszę stwierdzić, że trochę nabija. Po za tym Fan Atletico Madryt...

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 sie 2005, 13:25

bartek12 pisze:wyczesany KOLO
Fryzjer? :shock: a mial zniknac :? :lol: :lol:
fieldy pisze:Limp Bizkit słucjhałem z wiadomych względów [kto w temacie - to wie]
To tak przy okazji fryzjerow :lol: :lol:

bartek12 nie opisze, bo nie znam go w ogole, wiec po co wkrecac. zostawiam te przyjemnosc nastepnemu, komus kto jest tu dluzej :D

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 15 sie 2005, 13:28

Frik23 - zdecydowanie bardziej poprawił merytorycznie swoje wypowiedzi od czasu gdy pisał pod nickiem SMITU. Wtedy mnie denerwował wszędobylstwem i nabijaniem. Teraz jest OK
Krzysztof Jarzyna - wpadł na geniany pomysł utworzenia tegoż tematu. Ogólnie mało o nim wiem...postać z poczuciem humoru
Fieldy - fan Arsenalu :twisted: (no cóż tak wybrał :lol: ) Korna,a szczególnie jego wokalisty. BArdzo pozytywna postać moim zdaniem. Częste kłótnie z diabłem - radekutd :roll: :lol:
Tomusmc - sympatyczny moderator, kibic Lechii...mądrze wlepia WP
Herdek - fan Barcy, mimo dość młodego wieku, ma dość wyszukane wypowiedzi.
Cloner - jego idolem jest Baggio jak nietrudno się domyśleć. Na poczatku mojego pisania na forum wydawał mi się postacią bardzo kontrowersyjną..może jest tak dalej... :roll:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 sie 2005, 13:34

Frik23 :arrow: Pozornie nabijacz, ale naprawde bardzo spoko koles. Ostatnio bardzo poprawil sie pod wzgledem pisania postów i juz chyba nikt nie uzna go za nabijacza. Sadzac po avatarze i sigu mozna wywnioskowac ze jest fanem Blancos ale nie wiem czemu prosil tez o sigi Barcelony :)

TomusMC :arrow: Wedlug mnie jeden z znajlepszych moderatorow na forum. Nie kozaczy swoja ranga i sumiennie wypelnia obowiazki moda nie robiac sobie przy tym wrogow :)

Krzysztof Jarzyna. Kojazy mi sie bardzo z filmem Poranek Kojota :wink: Posiada bardzo gangsterski nick :] jedyne co onim wiem to ze pochodzi ... ze swojego pokoju :lol: i ze ma w avatarze jakiegos sympatycznego taliba :]

POZDRO

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 15 sie 2005, 13:42

RoRo. Człowiek mający photoshopa w małym palcu. Świetne sigi i avatary. Fan Interu, ma blisko 2000 postów, ale na pewno nie jest nabijaczem. Świetny gracz FM'a, gość którego szanuje i chyba lubie najbardziej spośród wszystkich userów :wink:

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 15 sie 2005, 13:47

Bonso, spoko koles. Kibic Realu. Ma prawie 500 postów ale nie zauwazylem zeby nabijal. Wydaje mi sie ze jest lubiany na forum, czasami lubi kogos ochrzanic.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 15 sie 2005, 13:49

wazi pisze:Bonso, spoko koles. Kibic Realu. Ma prawie 500 postów ale nie zauwazylem zeby nabijal. Wydaje mi sie ze jest lubiany na forum, czasami lubi kogos ochrzanic.
ta tylko ktoś mu chciał avatar podpierdolić :?

2WP//Pawel

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 15 sie 2005, 13:51

Wazi ---> Hmmm bardzo spoko ziomek, ma strasznie wielkiego "+" za to ze kibicuje Bayernowi Monachium, szanuje go za to ze robi naprawde niezle sygnaturki co mozecie zobaczyc ponizej :P 3maj sie Wazi ;)
Pozdro 4 all :)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 15 sie 2005, 13:54

RoRo - jego posty widuję w p/w dwóch tematach: sigi, avatary... oraz Football Manager. Z tego co widzę, to robie naprawdę niezłe avatary oraz sigi, choć ostatnio popadł w masówkę :roll: Nie moge powiedzieć o nim ani źle, ani też dobrze.
Bonso - kojażę go z Beckham'em, Realem Madryt oraz Legią Warszawa. Ogólnie nie nabija i pisze posty tylko wtedy kiedy musi.
wazi - Shweinsteiger to jego idol, nie wnosi nic szczególnego na forum...
piotrek256 - czasem nie mogę wyrobic ze śmiechu gdy czytam jego wypowiedzi (w pozytywnym znaczeniu), choć czasem przegina. wydaje się byc sympatycznym userem.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2005, 13:55 przez Mefiu, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”