Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 93

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 14 sie 2005, 20:41

Mój Skład wyglądałby tak:

Zaczynamy od ataku;)

Adriano == Martins

Tutaj nikt nie ma wątpliwości. Ten duet może się okazać najlepszym w serie A. I jestem skłonny powiedzieć, że napewno!

Pomcnicy:

Recoba================================Stanković

Ci dwaj boczni pomocnicy grają rewelacyjnie. Boski Alvaro świetnie drybluje i ma bardzo dobre dośrodkowanie. Natomiast Dejan jest znakomitym technikiem. Potrafi zakręcać niezłe rogale i napewno poradzi sobie na prawej flance. Dodatkowo też potrafi wkręcić w ziemie rywali!!

Defensywni pomocnicy:

=============Veron=========Pizarro============

Słynny Juan Sebastian Veron, który zostawia sporo zdrowia na boisku. Biega od ofensywy do defensywy. Nawet jak ma słabszy mecz to biega do ostatniej minuty! A Pizarro - objawienie zeszłego sezonu i napewno zajebiste wzocnienie składu. Poprawi napewno znacznie środek pola w Interze. Ten duet będzie rywalizował z Emerson-Vieira o miano najlepszego!!

Obrona:

Solari==================================J. Zanetti

SOlari prosto z Realu. Świetnie grający ofensywnie obrońca. Potrafi pomieszać się jak gówno w przeręblu i strzelić bramkę a w dodatku jest naprawdę dobrym defenzorem, a o Javierze chyba nie muszę pisać. Świetny prawy obrońca i odwieczny kapitaN!!

Stoperzy:

==============Cordoba========Samuel===========

Cordoba to według mnie najlepszy obrońca Serie A zeszłęgo sezonu. Czyści tyły jak chce, a teraz pora na pobódkę Samuela. MOże to być najplepszy duet stoperów!!

Bramka:

Julio Cesar!!
W tej chwili jest w świetnej formi i jest znacznie lepszy od Toldo!

Tyle ode mnie!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 sie 2005, 14:44

Forza Inter :!: I tak zawsze najlepszy :!:

A teraz cos z mafii :twisted: Otoz bramkarz Interu J.Cesar zostal przylapany na rozmowach z czlonkiem mafii narkotykowej. Narazie policja bada co laczy Brazylijczyka z tymi cpunami , ale ja mam nadzieje , ze to nic powaznego. A jak tak to przynajmniej beda sie nas bac :twisted:

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 14:50

hyhyh ale by ły by jaja bramkarz Interu szefem mafi narkotykowej :shock:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 14:55

K@rolas_RSP pisze:hyhyh ale by ły by jaja bramkarz Interu szefem mafi narkotykowej

A ty sobie już tak histrorii nie dopowidaj. Ja bym sie nie zdziwił jak by np Cesasr był zastraszany albo coś w tym stylu w Ameryce Południowej co drogi piłkarz ma powiazania z mafia poprsotu taki są tam realia i tu nie chodzi o to że oni sa w tych organizacjach tylko że im płacą :!:

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 14:59

mówisz o haraczach czy ja źle zrozumiałem ?? czy ja źle zrozumiałem pieniądze wzamian za spokój i obrone ?? kto to ... 8)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 15:03

No mówie o haraczach i za ochrone bo jak nie płacisz to porywają twoją rodzine i wtedy musisz zapłacić (kidnaping). Może w brazylii tak całkiem źle nie jest ale Kolumbia, Venezuela to tam jest prawdziwy hardcore tam rządzi mafia i kartele narkotkowe :!:

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 15:11

no tamte rejony świata są bardzo niebezpieczne i dla piłkarzy i dla ich rodzin więc jak bede sie gdzięs wybierał jako piłkarz to napewno nie do Ameryki lepiej zostać w Europie np. Portugalia , Hiszapania ciepełko , piekne dziewczyny , plaża i mecz do jest życie piłkarza :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 sie 2005, 0:00

Nie ma co. J.Cesar to diler pierwsza klasa. W koncu sam sie do tego przyznal :!: Moze bral i dlatego tak dobrze bronil z Szachtarem :?: :roll: Jednym slowem w Interze tworzy sie mafia , mafia zdolna do wszystkiego nawet Scudetto :twisted:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 sie 2005, 12:36

qrde jak odejdzie Killy to znowu lewa strona bedzie słaba :? bo Solari narazie nie prezentuje tego co powinien (mam nadzieje ze wkoncu pokaze na co go stac ) Killy wkoncu łapał forme i jego rywalizacja z solarim wyszła by tylko im na dobre a tak to Solari bedzie pewny swojego i nie bedzie grał na maxa , z całym szacunkiem takze dla Dekiego bo on jednak mimo ze jest bardzo uniwersalny to trzeba przyznac ze gra na lewej flance nie wychodzi mu tak dobrze jak na prawej albo w srodku :?
miejemy nadzieje ze jakis chłopaczek z primavery sie przebije do 1 składu i zaczne mieszac na lewej stronie tak zeby Solari miał jakas konkurencje :!: i jeszcze jedno dlaczego moratti choc raz nie pomysli przyszłosciowo gosc niech sie zastanowi nad sciagnieciem do młodzików tego Chery :!: :!: to co on wyprawia to przechodzi ludzkie pojecie a tak to juz oczywiscie Chelsea Barca Real i Mu stoja pierwsi w kolejce po jegu usługi :? mimo ze moratti i tak ostatnio troche zmadrzał to mógł by sie zastanowic nad jego sciagnieciem :wink:

Karagounis musi zostac :!: :!:

Forza Inter :!: :!:

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 16 sie 2005, 13:52

lol nie dziwie sie ze Solari jeszcze nie doszedl do siebie... wkoncu zagral 1 mecz w NOWYM sezonie...a jeden mecz to jest nic....Solari bedzie gra na lewej stronie pomocy...innego wyboru nie ma....MUSI...a predzej czy pozniej i tak sie przystosuje...na pcozatku musi grac slabo zeby pozniej wymiatac....

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 sie 2005, 16:10

w jednym to on zagrał z szchtarem ale mi chodzi takze o sparingi a w nich takze niczego ciekawego nie pokazywał

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 16 sie 2005, 18:00

Sparingi...heh...sparingi sa g**** warte..... chodzi mi o wazniejsze mecze typu LM,Serie A, Puchar Włoch a nie sparingi...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 sie 2005, 19:05

Jakby nie patrzec to z jednej strony Solari powinien pokazac sie w sparingach aby udowodnic swa wartosc dla druzyny. Z drugiej jednak lepiej niech zawodzi w takich spotkaniach niz w meczach o mistrzostwo :twisted: jednym slowem wielka niewiadoma Interu.
Z kolei drugi lewy pomocnik Nerazzurrich Kily Gonzales zapewe w tym sezonie odejdzie , a ma sie to stac pod koniec Mercato. Galatasaray juz czeka ...

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 16 sie 2005, 19:58

Solari napewno sie zaaklimatyzuje ale an to trzeba czasu....noi meczy w jego wykonaniu...bo tak jak ebdzie grzac lawe to napewno niebedzie grac SUPER....

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 sie 2005, 20:03

I na poczatek Treviso :twisted: Trzeba dobrze zaczac , ale nie mozna zlekcewazyc beniaminka. Zespol ktory zastapil inny zdegradowany klub (bodajze Torino :roll: ) wiec niewiele o nich wiem. Sklad pewnie maja solidny , ale nie mocny :!: w dodatku gramy u siebie

6 kolejka Juventus-Inter. 15 kolejka Inter-Milan. Tak wiec jeden hit juz na poczatku na drugi przyjdzie nam poczekac. Juz czuje smak tej Serie A :twisted: Bedzie ciekawie :!:
Ostatnio zmieniony 16 sie 2005, 20:25 przez Sero, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”