Opisz poprzednika - Strona 9

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2193
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 15 sie 2005, 17:29

herdek - fan najlepszej drużyny na świecie [zaraz po ManU], drużyny którą uwielbiam od paru ładnych lat ;)
Mimo młodego wieku umie sporo mądrych rzeczy powiedzieć ;)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 15 sie 2005, 17:56

Futbolowa... mila dziewucha :) jedna z niewielu kochajacych pilka (na forum). Osobiscie znam tylko jedna taka dziewczyne :) Futbolowa chcialaby byc mezczyzna (gdyby nie byla kobieta :lol: dziwnie brzmi no nie??) :twisted: ma lęk wysokosci :> :) lubi pisac, moze ma przed soba dziennikarska przyszlosc :> no i pamietam Rakow z ekstraklasy :) mialem nawet kiedys taka fajna, fosforyzujaca naklejke- emblemat :p szkoda tylko, że rzadko zagląda do tematów o serie a :P

no i jesli jestes brunetka, to zapraszam na gg :twisted: (oczywiscie zartuhe hehe ;)

pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 sie 2005, 18:00

maestro_ - lubię z nim uczestniczyć w rozmowach z milanistami. Bardzo otwarty z dużą wiedzą, a co najważniejsze jest jednym z Juventinio. Wiem, że Zaza lubi rozmawiać z maestro, a to już coś 8)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2193
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 15 sie 2005, 18:00

Widzę, że kolega trochę poczytał, zanim napisał :D :D

maestro_ - fan włoskiej piłki [której bardzo nie lubię, chociaż kibicuję Juve ;)].
Mieszka tam, gdzie moja przyjaciółka - '+' :) :)

Szkoda tylko, że tak rzadko zagląda do tematów o Premiership :)

----

Widzę, że zostałam uprzedzona przez kolejnego fana Serie A, Juve, Del Piero i Nedveda, będącego jednocześnie jednym z uważnych moderatorów ;) ;)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 sie 2005, 18:03

Maestro Ty podrywaczu z tej strony Cie nie znalem :lol:

Skoro juz jestem w tym temacie to napisze ze Maestro to moj ulubiony fan Jufentusu.Kocham te przepychanki o dopingu i sedziach na GG z nim.Gdyby wszyscy fani Starej Damy byli tacy... Pozdro dla Ciebie stary :)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 18:10

Chłopaczek - fanatyk(?) Milanu ;) chyba niezbyt lubi Juve(ma do tego prawo, ale mimo wszystko powinno się szanować inne zespoły....nie wszystkie oczywiście :twisted:) Noi znany z pisania "Jufe", "Jufentusu" i najdziwiniejsze jest to, że znalazł w tym naśladowców ;) i te jego tłumaczenia czem tak piszę hehe :lol:

MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 15 sie 2005, 18:11

Chlopaczek kibic Milanu tak jak ja :wink: .Często wypowiada się w "włoskiej piłce" zna się na tym.Od kiedy tu jestem nie miałem jescze z nim "spięcia"

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 15 sie 2005, 18:18

futbolowa pisze:Widzę, że kolega trochę poczytał, zanim napisał :D :D
masz fajnego bloga ;)

hehe Chłopaczek :D katolik pełną gębą :lol: nigdy nie byl w spowiedzi :lol: i tylko ja wiem co chciałby zrobić nowemu papieżowi :twisted: chciałby wybrac się też na pielgrzymke do Jasnaj Góry ;) poprawia wszystkie moje błędy ortograficzne ;p lubi czytac... słowniki :lol: posiada spora wiedze na różne tematy, nie koniecznie związane z pilka, o czy nie raz sie przekonałem podczas nocnych rozmow w toku ;p Ogólnie równy gość, zaprzyjaznilismy sie mimo to, że kibicuje Milanowi ;p tylko te 'f' :evil: :roll: ;)

również pozdrawiam Chlopaczeka hehe :D

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 15 sie 2005, 18:19

MacGyyer osoba mi obojetna jeszcze nie mialem okazji sie przekonac jaki z niego user. Widze ze lubi Legie i Deyne. Kojazy mi sie z filmem z pewnym serialem. Wiem ze mieszka na dolnym slasku...

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 sie 2005, 18:24

wazi :arrow: Kibic Bayernu Monachium...Potrafi wykonywać avatary i całkiem nieźle mu to wychodzi. Często udziela się na forum i mówiąc szczerze dość lubię go.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 704

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 15 sie 2005, 18:33

Herdek-sympatyczny 11-letni kibic Barcelony. Mimo swojego młodego wieku posiada wiedze na rozległe tematy. Swietny partner do nocnych rozmów na GG.

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 18:37

bagg nie wiele o nim wiem był na forum długo predziej odemnie ale wiem jedno jest z miasta Nowy Dwór Mazowiecki gdzie mam dużą rodzine i często tam bywam , lecz z własnego doświadczenia musze powiedzieć że nie jest to spokojne i wolen od przestępczośći miasto ;) ale urser całkiem spoko :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sie 2005, 18:38

unojedrzej pisze:Fieldy - postac niezwykle ciekawa , prawie w każdym temacie musi dadać coś od siebie
Jest więcej tematów w do których w ogóle nie zaglądam - niż te w których pisze - ale, że jestem ciekawą postacią to się zgodze :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 sie 2005, 18:39

piotrek256 Zaczepny, ale jak sie dobrze przyjzec takze inteligentny urzytkownik forum. Wydawacby sie moglo ze ten chłop ponad pilke wynosi Boba Marleya, ale po przeczytaniu kilku postow widac ze zna sie na rzeczy. Osobicie nie za bardzo przypadlismy sobie do gustów, ale chcialbym byc obiektywny.

POZDRO

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 18:46

RoRo - fan Inter'u ;) pozatym lubi też Bundych za co ogromy plus :D świetny sigmaker i avatarmaker :D lubi Flipsyde za co także ogromny plus :) Angel, Train, Flipsyde i Someday rlzzz nie?? :D Ogólnie jest spoko. Lubię Go :)
No i te jego charakterystyczne POZDRO na końcu

POZDRO :D :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”