Beckham - Strona 9

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 17:27

herdek pisze:Yorke - Cole
Ach co to był za duet. Beckham wtedy był naprawde w super formie i jego wrzutki były na coś zamieniane. W realu nawet nie ma kto z bani strzelić a on tam poszedłto całkowicie nie dla niego liga. Nie ma dryblingu więc po co sie pcha do tak technicznej ligi :roll: W Anglii napewno by grał duzo lepiej :!: Ale to już nie mój problem :D

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 15 sie 2005, 17:27

Beckham to już przeszłość. Odkąd odszedł z ManU nie jest już tym samym zawodnikiem co kiedyś. W ogóle odkąd stał się strasznie medialny stracił szacunek :roll:
W ManU był idolem, niemal bogiem jak niegdyś Cantona. Wykonywane przez niego rzuty wolne były 'zabójcze' dla bramkarzy. Umiał znakomicie odegrać - był wspaniałym pomocnikiem.
A potem co?
Real, drużyna gromadząca gwiazdorów.
Sławna żona.
Wprowadzenie się w świat kolorowych pisemek, sesje zdjęciowe, szastanie kasą itd. itd.
Przyznać trzeba, że się chłopak zmarnował...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 sie 2005, 17:27

herdek pisze:Co do Beckhama to obecnie jest w bardzo słabej formie. Jednak nigdy nie zapomne tych czasów jak grał w Manchesterze, te gole z wolnych to poprostu marzenie...Pamiętam również jak świetnie wrzucał na parę Yorke - Cole a oni tylko dopełniali formalności, to były czasy. Przejście do Realu było błędem Beckhama, ponieważ gdy grła w Manu to nie wychwalał się, a gdy przybył do Madrytu to był "co to nie ja" i ma tego efekty. Już tej formy zapewne co miał w Anglii nie zyska i już niedługo zakończy pewnie karierę, mimo 30 lat...
Musze niestety przyznac ze sie mylisz. Beckham jest wlasnie w dobrej formie w porownaniu z tym co wyprawial w poprzednim sezonie. To wlasnie teraz jest ostatania szansa zeby sie idrodzic i pokazac swiatu co sie tak naprawde umie. No ale trzeba rozlozyc rownomiernie treningi i wywiady :]

POZDRO

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 sie 2005, 17:32

Z drugiej strony jakby na to patrzeć to Beckham spokojnie może zakończyć karierę. Dzięki mediom stał się sławniejszy i bogatszy. Osiągnął już wiele w swojej karierze, ale wątpie żeby teraz mógł się rozstać z piłką. Beckham ma teraz tyle pieniędzy, że starczyłoby mu do spokojnej starości.

Futbolowa może i stracił szacunek w naszych oczach, ale pamiętaj, że ma jeszcze wielu kibiców na świecie dla których jest gwiazdą ponad wszystko nie ważne za jaką cenę...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 17:36

futbolowa pisze:Sławna żona

I to ptrzez tą włąśnie żone jest jak jest. To moja teoria na temat" Spadek Beckhama " wszystko przez tą fają lale :D Jak by nie ona David by nie był modelem tylko dalej by grał w MU i bił wolne po mistrzowsku. Ach te baby wszystko przez nie :D :wink: Ale jak się oprzeć :D

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 15 sie 2005, 17:41

Tomusmc pisze:Futbolowa może i stracił szacunek w naszych oczach, ale pamiętaj, że ma jeszcze wielu kibiców na świecie dla których jest gwiazdą ponad wszystko nie ważne za jaką cenę...
Ależ ja o tym wiem, bo sama wciąż jestem jego fanką. Nie umiem przestać lubić jakiegoś zawodnika 'tak po prostu' ;)

Wszystkim polecam jego biografię [ja czytałam 'Barwy zdrady', ale wiem, że jest jeszca inna ;)]. Można się sporo dowiedzieć o nim, jego związku z Victorią, sytuacji w ManU i Realu, jego przeszłości i konflikcie z Fergusonem. Muszę przyznać, że dopiero gdy to przeczytałam odzyskałam szacunek do niego, bo po przejściu do Realu wiele w moich oczach stracił...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 18:12

futbolowa pisze:Muszę przyznać, że dopiero gdy to przeczytałam odzyskałam szacunek do niego

Ta książka miał na celu wywołac reakcje zrozumienia Davida i się udało. Chyba nie sądzisz że david siedizał koło komina i spisywał swoje przygody :lol: Był to chwyt marketingowy i jak widać udany :wink: Ja nie czytałęm jego ksiazki choć jak bym miał dostęp napewno nie pogardziłbym :D

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 18:42

Też tak sądze jak mówi Rossi wkącu zrozumieliście Beckhama ale myślicie że wszystko to prawda co tam napisali może jakieś 60% :shock: moim zdanie zrobił wielki błąd przejściem do Realu .. napewno lepiej by grał a jeżeli chodzi o sławe to nie wiem ... dla mnie to ot tylko czasami ma przebłyski i strzela piękne wolne i podaje cudowne prostopadłe piłki ... no cóż takie życie ....

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 sie 2005, 12:15

Rossi pisze:Chyba nie sądzisz że david siedizał koło komina i spisywał swoje przygody
Nie sądzę, bo to nie jest jego autobiografia :roll:

Rossi pisze:Ta książka miał na celu wywołac reakcje zrozumienia Davida i się udało.
No przestań :roll:
Większość to opis jego dzieciństwa, związków, kariery reprezentacyjnej, trochę o ManU i konflikcie z Fergusonem i trochę o Realu. Nie wiem czy jest tam cokolwiek, mające na celu 'rozgrzeszenie' Davida.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 17 sie 2005, 12:18

Tomusmc pisze:Z drugiej strony jakby na to patrzeć to Beckham spokojnie może zakończyć karierę.

Zakonczyc kariere ?! Dla mnie to wrecz absurd, on dopiero teraz poczynajac o ostatnich meczy poprzedniego sezonu pokazywac swoje umiejetnosci w Realu. Poprawil nie tylko sama gre, poprawil sie jako pilkarz i w koncu Krolewscy maja z niego pozytek nie tylko marketingowy.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 sie 2005, 12:23

futbolowa pisze:Nie sądzę, bo to nie jest jego autobiografia
Jak to nie jest autobiografia to co to jest :?:
futbolowa pisze:No przestań
Większość to opis jego dzieciństwa, związków, kariery reprezentacyjnej, trochę o ManU i konflikcie z Fergusonem i trochę o Realu. Nie wiem czy jest tam cokolwiek, mające na celu 'rozgrzeszenie' Davida.
Ale jest to tak wszystko opisane żeby go postawić w jak najlepszym świetle i mysle to że miało na celu troche go rozgrzeszyci :roll:

Awatar użytkownika
beku
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 17 sie 2005, 12:36

Beckham 2 czy 3 lata temu był znakomitym zawonikiem ,ale przechodząc do Realu wydaje mi się , że zepsół sobie kariere. W Man UTD grał fenomenalnie zachwycając wszystkich , a w Królewskich jakoś mu nie idze . Zarabia tyle , że nawet mi się tyle nie śniło a on wciąż chce więcej , po zakończeniu kariery piłakrskiej chce zostać aktorem a to mówi samo za siebie ... I teraz równierz zdarzają się dobre mecze w jego wykonaniu , ale nie zbyt często , a szkoda bo lubie go i uważam za znakomitego technika.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 17 sie 2005, 12:37

beku pisze: I teraz równierz zdarzają się dobre mecze w jego wykonaniu , ale nie zbyt często , a szkoda bo lubie go i uważam za znakomitego technika.

Ehhh, a ile widziales ostatnio meczy w jego wykonaniu?

Awatar użytkownika
beku
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 17 sie 2005, 12:47

Niestety nie mam możlwości oglądania każdego mecza realu , ale słysze opnie innych , którzy śledzą ich poczynania, a jedynie ściągam z neta urywki najciekawszych zdarzeń z meczów i niekiedy jest to właśnie drużyna Beckhama.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 sie 2005, 13:19

beku pisze:uważam za znakomitego technika.
]

To chyba tylko ty go uważasz za znakomitego technika :lol: Co jak co można uważać go za wspaniałęgo "asyst boya " , modela , "crosowca", " wykonywacza rzutów wolnych" :lol: ale aż tak wspaniałem technikiem to on chyba nie jest.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”