Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 45

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 18:16

*_For_zaza_Milan_* pisze:Właśnie Rossi służenie zauwazyłeś że Diarra już prędzej jest wart tych pieniędzy. Jak oni szukaja nastepcy dla Makelele to tylko Diarra ale Mourinho widocznie ma inna wizje i Essien w niej jest.

A Pedretti już zastapił Essina w Lyonie na dobre. (Bo Ben Afra bardzie ofensywny :wink: ) Wczoraj grał dobrze (Pedretti) trzecia kolejka trzeci mecz w drugiej lini Lyonu. Aulas to człowiek który dyktuje sam warunki a nie jemu dyktuja i znów to pokazał :D [/b]
No ja wiem że Ben Arfa to ofensywny zawodnik ale sugerowałem sie tym że wczoraj w meczu wszedł za Pedrettiego i dlatego napisałęm że rywalizacje na miejsce Essiena będize pomiędzy Pedrettim a Benkim :wink: . Meczu nie ogladałem więc nie moge stwierdzić czy Ben Arfa grał na pozycji byłego marsylczyka :D
A jak Ty ogadales to mi powiedz jak grałHatem bo mnie to ciekawi :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 sie 2005, 18:30

Ben Afra wszedł chyba w 70 minucie ale Lyon juz wtedy opadł troche z sił. Młody próbował nawet miał okazje ale to juz był taki etap meczu gdy bali sie zaryrykować (odsłonić). Haten przy tym ustawianiu "fałszywym" 4-3-3 z Malouda i Govou niby w pomocy niby w ataku ma problemy bo na moje oko to typowy pomocnik ofensywny. W tymmeczu z OM był za póżno wprowadzony. Diarra już przywiazany do pozycji, Juninho nie ten co zawsze. Celownik na wschód przestawiony. :wink: także klasy nie potwierdził bo gra była juz na "remis" :wink:

Ale on ma potencjał max. Bedzie błyszczał az miło. Ben Afra i jeszcze jeden młody zapomniałem nazwiska (tez wychowanek Lyonu) na "M" :wink: Dwie perełki Aulasa :D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 19:07

Ben Arfa rzeczywiście jest bardzo dobry :arrow: Przyszłość francuskiej piłki ;) i w dodatku uniwersalny jest :) napad, pomoc, lewa, środek :D A na jakiej pozycjii ten drugi talent z Lyonu gra?? bo nie kojarzę o kogo Ci chodzi ZaZa ;) Ja jeszcze we francukiej piłce liczę na Nasriego i Yahuoiego z Marsylii ;) mam nadziej, że się rozwiną na na zawodników klasy Zidana i Vieiry

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 19:12

Na "M" hmmm a poaiwedz ile ma lat??? Z rocznika Hatemka :D jest jeszcze Karim Benzema razem wymiatają w reprezentacji under 18 . Benzema to napstnik a na "M" sobie nie przypominam :roll: ALe daj podpowiedzi to ci powiem :wink:

Moze chodziło ci Meneza ale om jest z Sochaux

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 sie 2005, 19:27

No własnie próbowałem znaleśc nazwisko tego gracza i trudno mi było :roll: Młody pomocnik na "M" w popszednim sezonie grał kila razy. Przypomne sobie :D a Rossi jeszcze wymienił Benzeme który też jest w klimatach przyszłości Trójkolorowych.

Samir Nasri coś ostatnio mało gra w OM on ma nie samowita moc dryblingu ten wzrost mu przy tym pomaga tak ze hej. Takich obronców z 189 cm :wink: to wiaze jak chce. On wyglada tak młodo i śmiesznia ale umiejetności ma nie przecietne.

Boje sie ze Houlliera moze "zniszczyc perełki Lyonu" ale widac daje im nabierać doświatczenia. I dobrze.

P.S. A co z Nilmarem ?? Bo cos ostatnio nawet nie ma go na ławce .. Sprzedany ?Wypożyczony ?? Wiecie cos bo juz mercato mi plącze informacje :D

P.S Wczoraj w meczu Wigan Chelsea zrobił na mnie wrażenie Francuz obrońca prawy Pascal Szimbonda (to po Polscu napisane oczywiście) Koleś fajnie gral :D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 19:31

No we Francji powinni zacząć stawiać na młodych. Szczególnie, że młodzież mają bardzo utalentowaną(Diarra[Malijczyk, ale we Francji gra :D] Pedretti, Ben Arfa, Benzema, Nasri, Boregonaugx(czy jakoś tak- trudne ma nazwisko;P) I właśnie też jestem ciekaw Nilmara :) bo naprawde świetnie się zapowiada

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 sie 2005, 19:41

Nilmar co prawda brazylijczyk ale Lyon wyłowił perełke i nagle cisza.

Ligue 1 to jest fabryka talentów. Tak naprawde każdy klub ma jakiegoś młokosa co wymiata. Wymieniłeś kilku ktory beda siłą Europejsiej piłki juz nie bawem. W popszednim sezonie mnie "oczarował" Pascal Feinduno z (wtedy) beniaminka Saint Etienne już nie taki młody bo ma chyba z 20 lat ale koleś jest wymiatajacy i gra w takim słabym choć we Francji cooltowym klubie. Maja zaplecze na kazda pozycje i nie gorszy talent.

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 15 sie 2005, 19:43

Zaza ci chyba chodzi o Sylvaina Monsoreau, ale on nie jest taki juz mlody ma 24 lata i jest obronca.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 19:44

Nilamar został wypożyczony chyba coś tak słyszałem ale w Lyonie już nie jest to pewne :D chyba :wink:
Nie ma młodego, dobrego na"M" w Lyonie :D :wink: coś ci się pomyliło :D . A co do rocznika Francji 1987 to ja mówiłęm MEGA utalentowany ale powtarzam MEGA wspomnicie moje słowa juz za rok na ME które będa rozgrywane w Polsce :D Naprawde Benzema & Menez na ataku w pomocy Ben Arfa, Yahiaoui, Nasri, Song'o w obronie Dibaly ,Akakpo , El Mourabet na bramce Costli ( którego niedawno chciał Barca) super drużyna z naszą pierwszą by powalczyli :D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 19:45

*_For_zaza_Milan_* pisze:Nilmar co prawda brazylijczyk ale Lyon wyłowił perełke i nagle cisza.

Ligue 1 to jest fabryka talentów. Tak naprawde każdy klub ma jakiegoś młokosa co wymiata. Wymieniłeś kilku ktory beda siłą Europejsiej piłki juz nie bawem. W popszednim sezonie mnie "oczarował" Pascal Feinduno z (wtedy) beniaminka Saint Etienne już nie taki młody bo ma chyba z 20 lat ale koleś jest wymiatajacy i gra w takim słabym choć we Francji cooltowym klubie. Maja zaplecze na kazda pozycje i nie gorszy talent.
pamiętam jeszcze Feinduno z Bordoux. Tam też grał bardzo dobrze ;) I się nieźle z Chamakhiem dogadywał. Zgadzam się, że francuska liga to kopalnia talentów chyba już zaczyna prześcigać holenderską, ale to tylko moje zdanie

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 19:48

Pascal już nie jest młody bo z tego co wiem rocznik 1981 czyli 24 lat ale dobry to chłoapk jest świetnie kiwa i szybki :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 sie 2005, 19:57

Nie Mały bo Ty piszesz o zawodniku zakupionym w tym oknie transferowym z Sochaux a ten o którego mi chodził grał juzw popszednim sezonie ale zabij mnie a sobie nie przypomne. Widocznie trudne nazwisko miał :lol: :wink:

Rossi a w jakim klubie gra ten młosy utalentowany bramkarz ??

Bagg ale nie wiem czy wiesz ze Feinduno nadal jest graczem Bordeuax tylko wypożyczonym bo tak cos nie za dobrze sie dogadywał. Teraz jak by go sciagneli to by nie załowali. Wypozyczenie z przymusu. Podobnie najlepszy strzelac Saint Etienne Frederick Piqiuonne. Tylko on chyba z Strasburga[/b]

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 20:08

Jak mam być szczery to nie wiedziałem, że Feinduono jest "on loan" z Bordoux. Myślałem, że to transfer definytywny. Nie zmienia to fatku rzeczy, że piłkarz z niego nieprzeciętny

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 20:12

SM Caen to klub tego młodego bramkarzyny :D A barca chciał go kupić na drugiego.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 sie 2005, 20:29

Feinduno to taki napastnik który najbardzie lubi asystować. Ja zauwarzyłem ze to jest tego zadanie bo dogrywac potrafi. I zazwyczej najpier szuka a potem strzela jak nie ma do kogo dograć na lepszej pozycji.

Czyli teraz gra w Ligue 2 jak z Cean - nie mam podglądu na druga lige a szkoda bo tam sie "tworza te" perełki.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”