Plebiscyt Forumowy 2015 - Strona 3

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2358

Re: Plebiscyt Forumowy 2015

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 17 gru 2015, 17:01

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - tutaj 3 za mało, doktor, Janop, Loczkerson, szkoda że zabrakło miesca dla blackmore`a, futbolowej,fieldiego, i wielu innych
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Niby Futbolowa nie jest pierwszy rok ale pierwszy rok zauważyłem, jeśli mogę oddać głos na nią to oddaję, jeśli nie mogę to głos pusty
3. Najsłabsze ogniwo forum - niezbyt chcę tu wymieniać ale nie lubię prowokacji ozoba, marcinw, red85 też lubi gównoburze.
4. Największy piłkarski znawca - doktor, Janop,blackmore
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
Spoiler:
Loczkerson, Doktor
6. Największy dowcipniś - mister suchar;) , ubek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- emdzej, czeher, lisek
8. Największy dziwak - Carbon( raz fajnie mówi a raz slangiem jak Big L), Szopen , Wilmore
9. Najlepszy mod - piotruśpan;) Fieldy, doktor
10. Najlepszy typer - nie byłem nigdy w tym temacie
11. Najlepszy avatar - mój :D No dobra, stawiam na avatar Futbolowej
12. Wydarzenie roku na forum - temat polityczny, masowe odchodzenia z forum(pozdro Carbon), sporo wartościowych dyskusji w domku
13. Kto poczynił największy postęp - Futbolowa bo rok temu jakoś mniej ją widziałem, cloner chyba mniej agresji ostatnio przejawia,
do punktów 3,6,13 zastrzegam sobie prawo do dopisania kogoś jak ktoś mi się przypomni, zobaczę.

Piotrek przypominał, przypominał i musiałem to zrobić :peace:
Ostatnio zmieniony 29 gru 2015, 19:31 przez League, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 gru 2015, 19:29

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Trudno powiedzieć. Doceniam weteranów, którzy są tutaj dłużej ode mnie i wciąż są aktywni, ale trudno wyróżnić kogoś konkretnego kosztem reszty.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Nikt nie zapadł mi w pamięć.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Każdy coś wnosi.
4. Największy piłkarski znawca - Nie ma chyba osoby, która byłaby specjalistą od więcej niż jednej ligi. Wyróżnię doktorka za to, że ma największa pasję, nawet jeśli czasami niebezpiecznie graniczy ona z pedofilią.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Mogę poznać każdego albo nikogo. Z każdym mógłbym napić się piwa, ale nie zależy mi na tym, by zrobić to z kimś konkretnym.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek może napisać jednego posta na miesiąc a i tak będzie najbardziej dowcipny.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - Wszystkich tych, którzy mają więcej niż 1000 postów i przestali się udzielać.
8. Największy dziwak - Nawet jeśli kilka osób zasługuje na nominację, to tutaj kaczy zawsze będzie poza konkurencją. Nawet jeśli napisze jednego posta na pół roku.
9. Najlepszy mod - Dajcie mi dostęp do tematów, w których udzielają się tylko członkowie Grupy Trzymającej Władzę to powiem, który jest najlepszy. Inaczej nie poznam toku myślenia i podejmowania decyzji u poszczególnych osób. To co się dzieje oficjalnie po ustaleniach nie jest wystarczającą przesłanką do wyróżnienia.
10. Najlepszy typer - Nie śledzę bukmacherki.
11. Najlepszy avatar - Nowy avek FRYDERYKA SZOPENA jest ciekawy. Nie widziałem wcześniej tego zdjęcia.
12. Wydarzenie roku na forum - Zaciekła walka pewnej grupy użytkowników o otworzenie tematu politycznego, rozterki miłosne użytkowników.
13. Kto poczynił największy postęp - FRYDERYK SZOPEN za znaczący spadek ilości hejterstwa, futbolowa za to, że znów regularnie się udziela (patrz punkty 1 i 7).

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 20 gru 2015, 11:38

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - blackmore za konkretne opisy meczów, Doctore za Domek, młodzików i ligę holenderską i red85bo jego wpisy mi najwięcej mówią o młodzieżówce MU, a także za spokój co do posady trenera w United. Także prywata :-P
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - nie odnotowałem.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Najtrudniejsza kategoria, bo wzbudza najwięcej emocji. Niestety duża część z nich była bezpośrednio skierowana do mnie, więc też wskażę bez opisu te osoby, które atakowały mnie najmocniej: Kamil232, MazurXIII i arek_ahig.
4. Największy piłkarski znawca - Uznałem, że nie chcę powtarzać głosów między tą kategorią a MVP, więc: Cement i janop za zainteresowanie mniej popularnymi ligami. Do tego grona dołącza Sammyy, bo często się łapałem na tym, że jego posty dają mi nowe informacje.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Doctore bo by mnie przepił, Chłopaczek, bo by mógł mnie przegadać i red85 bo z rozmowy wyszedłbym pewnie inaczej patrząc na United.
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- nie jestem obecny we wszystkich tematach, więc miałbym problem z tym opisem.
8. Największy dziwak - nie wiem czemu odbiera się tę kategorię jako negatywną, ot, po prostu pewne osoby na różne sposoby mnie zaskakują: kaczy, Carbon i rekinho.
9. Najlepszy mod - nie podejmę się, z tych samych powodów co Kluchman.
10. Najlepszy typer - nie wiem.
11. Najlepszy avatar - za Bendera - League.
12. Wydarzenie roku na forum - rozterki sercowe w Domku i polityka, czyli nie będę tu zbyt oryginalny :-P
13. Kto poczynił największy postęp - zdecydowanie Freyderyk Szopen, bo kiedyś go kojarzyłem tylko z hejtem, a teraz często po prostu wrzuca inne spojrzenie na sprawę.

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Reputacja: 2321
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 21 gru 2015, 14:48

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - blackmore, Doktor, Janop
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - nie wiem kto jest nowy
3. Najsłabsze ogniwo forum - rok temu było gorzej
4. Największy piłkarski znawca - Grzesiu i Kluchman za La Ligę, blackmore za Premier League
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - x
6. Największy dowcipniś - ubek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- emdżeja dawno nie było
8. Największy dziwak - Carbon za PSL
9. Najlepszy mod - nie wnikam w wojenki o polityczny temat, każdy coś robi na korzyść forum
10. Najlepszy typer - Aker
11. Najlepszy avatar - Szopen
12. Wydarzenie roku na forum - dodanie nowych funkcji forum, wojenki o temat polityczny
13. Kto poczynił największy postęp - Szopen

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 22 gru 2015, 13:33

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Cement - zawsze aktywny był w niszowych tematach (liga macedońska, WTF), ale w tym roku wykazał się dużą wiedzą, poza tym zawsze kulturalnie i merytorycznie, takich ludzi trzeba cenić
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - kilku użytkowników pojawiło się we włoskich tematach, ale żaden nie umywa się do dziwannadziks. Ten miał wejście smoka.
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie ma takich, niby można kogoś wpisać, ale jak się każdy zastanowi, to wchodzi na to forum właśnie dlatego, że oni są, a nie dlatego, że ich nie ma :mrgreen:
4. Największy piłkarski znawca - Doktor oraz, i tu może zaskoczę, ale dam FRYDERYKA SZOPENA. Zawsze było widać, że ma wiedzę, niestety rzadko w postach tę wiedzę przekazywał. W tym roku duży plus. (L)oczkerson, ale to po znajomości
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - zawsze pisałem, że kaczy, ale odkąd okazało się, że to moje konto to nikogo nie wyróżnię
6. Największy dowcipniś - zawsze pisałem, że ubek, ale odkąd okazało się, że to moje konto to nikogo nie wyróżnię
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- emdżeja, bo w wątku o I lidze siedzę sam
8. Największy dziwak - doszedłem do wniosku, że wszyscy jesteśmy dziwni
9. Najlepszy mod - maciek_88, autorytaryzm jednak mu służy
10. Najlepszy typer - bezapelacyjnie wloski i jego "nie przegramy z Sevillą"
11. Najlepszy avatar - arek_ahig i jego mikołajkowa czapka, dobrze, że dołączył do mojej tradycji. No i w sumie Vidoin wloskiego też spoko.
12. Wydarzenie roku na forum - zamach na demokrację
13. Kto poczynił największy postęp - FRYDERYK SZOPEN, patrz punkt 4

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 23 gru 2015, 22:52

Kategorie:
1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - blackmore - najjaśniejszy punkt angielskiej strony forum i nie tylko w mijającym roku
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -
3. Najsłabsze ogniwo forum - ozob który jakoś mi totalnie nie leży
4. Największy piłkarski znawca - Dr pod kątem obszerności znawstwa i blackmore pod kątem punktu widzenia na piłke
6. Największy dowcipniś - ubek , piotrcies który niczym Cristiano z rzutów wolnych - na 40 prób w końcu trafia i jeszcze srogo mnie rozśmieszył Kamil
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
8. Największy dziwak - Kamil
9. Najlepszy mod - maciek88, piotrcies i fieldy
10. Najlepszy typer - Mentor i Dexter
11. Najlepszy avatar - guru
12. Wydarzenie roku na forum - ambaras z tematem o polityce
13. Kto poczynił największy postęp - MGiggs i League

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 gru 2015, 16:02

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -Morrow Czy tu trzeba coś pisać? Miał słabszy moment, gdy zaczął pisać krótkie posty, ale szybko się zreflektował i wrócil do formy.
3. Najsłabsze ogniwo forum - arek_ahig nie sądziłem, że tak słabe ogniwo z niego, a jednak.
4. Największy piłkarski znawca - lata mijają, a Jacenty jak wymiatał w tej kategorii, tak wymiata. blackmore też daje radę, widać, ze interesuje się ogólnie piłką, a nie tylko jedną drużyną z jednej ligi. Dobrze się czyta.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - czuje, jakbym już wszystkich znał
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek i długo nic.
8. Największy dziwak - kaczy, może go nie być pół roku, ale wraca i jednym postem załatwia sobie wygraną w tej kategorii.
9. Najlepszy mod - maciek88 i piotrcies dwóch najaktywniejszych modów, więc najlepszych.
10. Najlepszy typer -
11. Najlepszy avatar - Morrow :mrgreen:
12. Wydarzenie roku na forum - polityczna zawierucha
13. Kto poczynił największy postęp - wydaje mi się, że nikt się specjalnie nie rozwinął, niektórzy się cofnęli, no ale co zrobić.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 24 gru 2015, 16:51

Od razu uprzedzam, że będzie długo bo lubię długo :smoke: i okazja jest szczególna bo w końcu mamy święta. Co prawda spędzam je w pracy ale to nie przeszkadza w krótkiej refleksji. Na wstępie dzięki dla tych, u których przewinął się mój nick. Nie wydaje mi się żebym zasłużył bo pojawiam się tu, mimo chęci, za rzadko a są inni, którzy wnoszą znacznie więcej do tego forumowego światka i sprawiają, że to wciąż jest wyjątkowe miejsce w Internecie.

Z racji tego, że ten plebiscyt jest takim podsumowaniem roku na forum to chciałbym w tym miejscu podziękować wam WSZYSTKIM za to, że tu wpadacie, piszecie na różne tematy i zostawiacie po sobie ślad sprawiając, że to miejsce jest czymś wyjątkowym nie ze względu na formę a z powodu treść i wszystkich ludzi, którzy je tworzą. Poza tym, że jest prawdziwą skarbnicą wiedzy piłkarskiej (nie wiem czy da się znaleźć lepsze miejsce gdzie można wszechstronnie rozszerzyć swoją wiedzę o piłce dzięki różnorodności i szerokiej wiedzy użytkowników) to forum stało się czymś więcej. Jakbym miał porównać to do czegoś w normalnym życiu to byłaby to ulubiona knajpa albo pub gdzie każdego dnia mam zarezerwowane miejsce i mogę się spotkać ze znajomymi, z którymi mogę pogadać o wszystkim. Mogę też siedzieć z boku i posłuchać co mają do opowiedzenia. Można się uśmiechnąć i to kwestia indywidualna ale wydaje mi się, że choć o tym się nie mówi, to większość z nas jest już czymś więcej niż tylko użytkownikami forum, którzy wymieniają się poglądami. Stąd poza dyskusjami o piłce, polityce czy filmach rozmowy o życiu czy dzielenie się swoimi problemami, które widzieliśmy w tym roku. IMO to, że te problemy czy sytuacje były omawiane tutaj świadczą o tym, że jesteśmy już czymś więcej niż zwykłą forumową społecznością. Zresztą powroty zacnych użytkowników, których tu jakiś czas nie było jak Mentor, futbolowa, Chłopaczek, franz czy masacra i wielu innych tylko to potwierdzają.

Sam w minionym roku też miałem sporo problemów, które trochę odwróciły moje życie do góry nogami i w jakimś stopniu forum też mi pomogło. Każdy ma oczywiście znajomych i rodzinę, na których zawsze może liczyć i jak życie uczy, wszystko z czasem jakoś się układa ale to forum też zawsze jest solidnym wsparciem i świetną odskocznią. Jakby nie było dobrze albo źle wiem, że zawsze mogę tu wpaść i liczyć na jakąś ciekawą dyskusję, dowiedzieć się czegoś o filmie od blackmore'a, janopa czy futbolowej, przeczytać jakieś czerstwe dowcipy piotrciesa albo szyderę Chłopaczka, sprawdzić co się dzieje w USA dzięki cru i Magnumowi czy w UK dzięki masacrze, złapać jakiś przepis od fieldy'ego, zobaczyć co słychać w Serie A, Bundeslidze albo La Lidze od całej rzeszy ludzi, którzy świetnie ogarniają te tematy, przeczytać co tam w kibolskich sercach clonera, Dudka albo NoNejma albo sprawdzić czy Doktor leczy swój bezdech oddychając w nocy przez dziurę w dupie. Mogę tak pisać do rana i myślę, że większość z was ma podobnie. Dlatego jeśli nie znajdziecie swojego nicka na poniższej liście ani nie widzieliście go w poprzednich postach, nie przejmujcie się. Każdy z was jest tak samo niezbędny i bezcenny dla tego miejsca, bez was nie byłoby ono tym czym jest.

Gdybym miał oddać dziś tylko jeden głos to byłby to głos w kategorii MVP i dostaliby go FORUMOWICZE. Z tego miejsca gratuluję i jeszcze raz dziękuję wam wszystkim za to, że tu jesteście.
A przy okazji życzę spokojnych, wesołych i rodzinnych świąt. Oby były takie jak sobie życzycie. :beer:

No to głosy. Od razu zaznaczam, że starałem się nie powielać głosów ;)

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -

Fieldy już tych Złotych Piłek ma w ma swojej gablocie od cholery a wygra Doktorek ale on jest trochę jak Ronaldo, tyle ma tych pucharów, że nieco spuścił z tonu i nie strzela postami już tak często. Do tego ledwo oddycha więc zostawię legendy i postawię na bardziej perspektywiczne opcje ;)

janop - aktywny w najróżniejszych tematach, zawsze merytoryczny, zawsze ma coś ciekawego do przekazania. Do tego kulturalna skarbnica wiedzy. Przyjemnie się czyta, przyjemnie się dyskutuje. Jedna z lokomotyw tego forum.

Boromir - nie widziałem żeby gdzieś wcześniej się przewinął a to pozytywna postać naszego forum. Też miło się czyta, udziela się w różnych sektorach, ma swoje poglądy i jest charakterystyczny a przy okazji nie robi dymu. Poza tym jest przywiązany do swojego avatara choć jeszcze nie wie, że i tak nikt tego nie zauważy i nie dostanie głosów w kategorii najlepszy avek ;)

ubek - miał być piotrcies albo blackmore ale ubek się rozwodzi ;) A tak serio to jeden z wielu dobrych duchów tego forum, który sprawia, że mamy tu specyficzny i przyjemny klimat. Po tylu latach należy mu się głos w tej kategorii i ode mnie.

Jest dużo userów, których bym chętnie wyróżnił ale nie chce otwierać kolejnego worka bo zaraz znowu kogoś pominę.

Bieda straszna w tym roku bo nikt nie miał nawet w ułamku takiego wejścia jak blackmore rok temu czy Sesto albo Gall w poprzednich latach. Mimo wszystko wypadałoby kogoś wyróżnić bo to pozytywna kategoria więc:

Efenz - co prawda żałośnie niska liczba postów ale wszystkie wartościowe, przemyślane i napisane z sensem. Oby go było więcej na forum w 2016.

PietroBosman - też go niewiele ale pokazał się z dobrej strony.

Maccaron - pisał z sensem ale zniknął.

3. Najsłabsze ogniwo forum -

W tym roku pierwszy raz od dawna miałem się wyłamać i wrzucić tu głosy ale zostanę przy formułce, że wszyscy są potrzebni.

4. Największy piłkarski znawca -

blackmore - nie dostał głosu na MVP ale na znawcę zasłużył. Szczegółowe relacje spotkań, zna się na tym o czym pisze, zawsze kulturalny i merytoryczny. Należy mu się.

Mentor - za ligę hiszpańską i Barcelonę (i po trochu za NBA). Imponuje mi tym. Dobrze, że do nas wrócił.

Sammyy - nie pisze często ale to są zawsze cenne informacje naznaczone sporą wiedzą.

Cały ten długi wstępniak miał na celu pokazać, że chętnie poznałbym wszystkich was bo i tak spędzamy razem sporo czasu ;) Żeby jednak głosy się nie zmarnowały...

cru - cudowne dziecko polskiej nauki, do tego byk z tego co pamiętam, słucha dobrej, ciężkiej muzy, mieszka na Florydzie, zarabia grube siano, dupy się wiją u jego stóp a przy tym wydaje się spoko gościem. Taki nasz forumowy Dan Bilzerian tylko z żoną i z Polski. Dalszy komentarz chyba zbędny.

fieldy - spotkanie z nim to jak odnalezienie świętego Graala, Mrocznej Wieży i zrozumienie świata piłki. Ja bym siedział i słuchał w zamyśleniu a on by mi objawiał początki tego forum, śpiewał pieśni o Jarzynie, Pisakku i Zazie a także opowiadał o dinozaurach, które z nimi ujeżdzał. Poza tym byłaby szansa na dobrą szamę za darmo ;)

sickstick - wydaje się w porządku gościem i chciałem gdzieś na niego zagłosować :)

6. Największy dowcipniś -

piotrcies
- Nie zmieścił się do MVP to choć tu zapunktuje, co prawda siadając do jego postów warto być zaopatrzonym w szklankę czegoś do popijania ale Piotruś jest sympatyczny i niektóre jego żarty sprawiają, że uśmiech spowija me lico.

arek_ahig - dobry powrót. Jest trochę jak Juventus, niby niepozorny ale jak już złapie formę to trudno go zatrzymać.

Chłopaczek - nestor tej nagrody, śmieje się tu rzadko ale zawsze na równym wysokim poziomie. Jeśli w 2016 roku ma Cię rozbawić tylko jeden post, będzie to post Chłopaczka. Jak to mawia G.Clooney "What else?"

Każdego kto tu zawitał choćby na chwilę i dał się zapamiętać. Szybkie 3 głosy na metola, emdżeja i Galla

8. Największy dziwak -

Kamil - w sumie podpisuję się pod argumentacją Maćka. Chłopak ma sporą wiedzę czy to o piłce czy o polityce. Byłby bardzo cennym wzmocnieniem partii, którą tak fanatycznie popiera gdyby potrafił sprzedawać wiedzę jaką bezsprzecznie posiada w inteligentny sposób. On jednak nie potrafi w ogóle dyskutować, stara się agresywnie narzucać swoje zdanie i sprawia wrażenie jakby kłótnia zawsze i wszędzie była dla niego sensem sama w sobie. No i chyba trochę wpadł w samouwielbienie przez co nie widzi, że nie wszystkim to odpowiada i zaczął przesadzać. Jak to mówił Alfred w Mrocznym Rycerzu - "Niektórzy tylko chcą patrzeć jak świat płonie" :wink:

Carbon - no dziwny jest w tych swoich prowokacjach, co poradzisz. Młody jest, może z wiekiem zmądrzeje.

ozob - o ile mam wrażenie, że Kamil traktuje wszystko śmiertelnie poważnie i trochę mnie to przeraża tak przy ozobie czasem mam wrażenie, że się trochę wygłupia albo próbuje tylko wrzucać kij w mrowisko żeby podgrzać atmosferę. Po co, nie wiem.

9. Najlepszy mod -

maciek_88 - w MVP się nie zmieścił ale tu to był pewny głos. Głos praktycznie w większości pozytywnych kategorii. Rzeczowy, potrafi uargumentować swoje zdanie i bardzo wartościowy dla tego forum jako użytkownik a przy tym sprawny w działaniu i konkretny co czyni go bezcennym moderatorem.

Doktorek - bo gdzieś musiał dostać ode mnie głos. Wygra MVP i nie da się zaprzeczyć, że bez niego forum nie byłoby tym czym jest.

piotrcies - jedyny "podwójny" głos bo nie da się przejść obojętnie wobec roboty jaką wykonuje będąc moderatorem.

10. Najlepszy typer -

Rzadko tam zaglądam, czesiek zniknął więc głosy dostają Aker, BaQ i Salas

11. Najlepszy avatar -

Przypominam, że wciąż czekam na głosy w tej kategorii. :evil:

To będzie kategoria weteranów.

ddemon - - bo też zasłużył na jakiś głos a Tsubasa zawsze na propsie.

ryba_82 - bo też zasłużył na wyróżnienie za swoje monologi o City a jego Joker mi się zawsze dobrze kojarzy.

Duch - jakby mniej go na forum ale avek to klasa.

12. Wydarzenie roku na forum -

Forumowicze twardzi ale serca im się łamią.

13. Kto poczynił największy postęp -

futbolowa - nie tyle za jakiś progres bo ona zawsze prezentuje wysoki poziom wypowiedzi, ile za sam powrót po długiej nieobecności. Zasłużyła także na wyróżnienia w innych kategoriach ale tu mi się wpasowała. Dużo kolorytu wniósł jej powrót do życia forum i fajnie, że jest z nami.

SZOPEN - rozważałem go także w "Znawcy" bo o tym, że ma ogromną wiedzę o piłce przekonaliśmy się już wcześniej. Fajnie, że teraz przestał szukać napinek i zaczął nią fajniej dysponować, to duży handicap dla całego forum. Zobaczymy tylko co będzie jak role się odwrócą i Barca kiedyś będzie za plecami Realu :wink:

MGiggs - w sumie zawsze go ceniłem bo na i miał wiedzę (poza MU fajnie z mete i BB ogarniają temat sportów walki) ale w mijającym roku jakby mniej agresji i kłótni z jego strony co traktuję jako progres.

Przepraszam wszystkich, którzy się nie zmieścili a chciałbym ich jakoś wyróżnić. Wszystkich niestety nie sposób :(

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 26 gru 2015, 1:18

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Cris7 (Solidny zawodnik, ważna część układanki tego systemu) fieldy (Człowiek instytucja), Salas11 (Urozmaicona postać, kibic Interu, lubi wesprzeć swojego buka, nie jest monotematyczny i można trafić na jego posty w wielu miejscach.)
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Demograficzna katastrofa. Brak wartościowych debiutantów to mocny argument, pokazujący iż po zmianie domeny nie zdołaliśmy odrodzić się na nowo. Jeśli nie zapewnimy sobie stałego źródła napływu nowego kapitału ludzkiego, to dni nasze są policzone. Matematyki nie oszukasz.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Carbon (równie dobrze mogło być MVP, ale jestem przekonany, że z tej nominacji bardziej się ucieszy niż obrazi. Nie podoba mi się jego wyszczekanie i brak szacunku do starszych. Bardzo często usilnie próbuje być w centrum zainteresowania, bez różnicy, w pozytywnym czy negatywnym aspekcie. Za jakiś czas na pewno się ogarnie, ale na dzień dzisiejszy idzie do piekła.)
Ozdob (Czytając jego twórczość w temacie politycznym, udało mi się wychwycić skrytą zaściankowość. Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nigdy (mam na myśli tą wieś mentalną). Jest strasznie irytujący, złośliwy . Twoje prowokacje są tak zgniłe, że dobre chłopaki dostają niepotrzebne bany... Ozdobie --->
Obrazek )
Wilmore (Wyskakuje jak filip z konopi, a kiedy ktoś udowodni mu, że pisze bzdury, znika. Znika, nie odniesie się do wytykanych mu nieprawidłowości, by wrócić za jakiś czas z kolejnym stekiem bzdur. Bardzo słabe postępowanie. Gdyby potrafił jak prawdziwy mężczyzna przyznać się przyznać do błędu to zapewne pominąłbym go w tej kategorii.)
4. Największy piłkarski znawca - blackmore (doceniam jego pomeczowe relacje i analizy w charakterystycznych dla siebie postach)
Kluchman (Wciąż trzyma temat naszej ulubionej drużyny. Ja od jakiegoś czasu udzielam się w nim małostkowo, ale czytam regularnie. Bardzo pomaga w nadrabianiu zaległości po dłuższym czasie bez dostępu do neta)
MichałM (Nie ukrywam, że z wiadomych względów często gościłem w temacie BM, i sporo ważnych informacji uzyskiwałem właśnie z postów Michala)
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Nie tyle, że chciałbym poznać. Po prostu nie miałbym nic przeciwko, gdybym kiedyś na swojej drodze napotkał takiego Magnuma czy Dudka ;) NoName, Boromir, pws i inni też zawsze spoko.
6. Największy dowcipniś - Ubek (Na niego zawsze można liczyć. I nie mówię tu tylko o trafnych wstawkach do 'zwały')
chlopaczek (może nie tyle co dowcipniś czy jajcarz (no w sumie świńskiego żartu nie można mu odmówić), ale na pewno mistrz ironii i samo dystansu. Jego reakcja na zdekonspirowanie żydowskiego pochodzenia była bezcenna :D fakt, było to we wcześniejszych latach, ale mimo półtorarocznej przerwy pozostał ten sam chłopaczek .. i obyśmy znowu nie musieli umieszczać go w kategorii 'kogo najbardziej brakuje' )
Diamen23 (Gdy na panelu panelu ostatnich postów zobaczyłem użytkownika 'petru' to wydawało mi się, że jest to kolejne wcielenie kolegi pochodzącego z ojczyzny Tomachosa. A na pewno nie zdziwiłbym się gdyby właśnie tak było ;d )
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Emdżej (Jeden z najbardziej porządnych ludzi w historii tego forum. Miał tyle problemów zdrowotnych i zniknął niemal bez śladu, że mam tutaj bardzo złe przeczucia. Ale obym się mylił)
MarcoVanBasten (Niby ciągle tutaj z nami jest, jednak nie tak samo jak kiedyś. Ale przynajmniej ten czas który poświęcałby na czynne pisanie, przeznacza dla swojej rodziny. Tak mi się wydaje.)
Petrdcm (To był prawdziwy ziomek którego tu brakuje, nawet pomimo faktu, że przez jego prowokacje z multikontami dostałem kiedyś długiego bana, a większość użytkowników uwierzyła że potrafiłbym być takim prostakiem. Na prawdę traumatyczne przeżycie)
8. Największy dziwak - piotrciess (bardzo dziwny kolo, taki krejzololo),
doktor Jacek (Chciałem pokusić się ogłębszą analizę postaci Jacka z wyłączeniem jego futbolowej pasji, ale okazało się to wiele trudniejsze niż myślałem)
guru (Płakał, że nikt go nie wyróżnia to niech ma, może doceni ten gest i jeszcze zdąży wypełnić ankietę ;))
9. Najlepszy mod - Za wprowadzanie komunistycznych standardów, zamykanie niewygodnych tematów i bezzasadne usuwanie postów, wybiórcze bany, tym razem postanowiłem zbojkotować tą kategorie. Brawo panowie modzi, róbcie tak dalej to w przyszłym roku będę musiał postąpić tak samo.
10. Najlepszy typer - maxskr (zatrzymał mnie w szarży na BPU, więc otrzymuje mój głos) ddemon (zatrzymał mnie w szarży na BPP, więc otrzymuje mój głos) :P
11. Najlepszy avatar - Tu wydaje mi się, że lepiej było by oddawać głosy na najlepszą sygnaturkę. wątek avatarów jest już wyświechtany.
futbolowa (Ten przed modernizacją wyglądał jednak lepiej ;) )
Arek (i jego Jarek)
MazurXIII (Czerwony futrzak na łańcuchu)
12. Wydarzenie roku na forum - Jak zwykle pierwsze wstawki posłużyły za nominację więc nie będę oryginalny --> Obrazek
13. Kto poczynił największy postęp - Chemik (Pamiętam, jak kiedyś nadawał relacje live z pasterki, z biegiem czasu nabrał szlifu i zaczął być bardzo sensowny. Po ostatnim coming-oucie gdzieś się zawieruszył, ale chyba nie zastanawiał się nad tym, że Polska to kraj homofobiczny, gdzie lepiej być mordercą niż gejem. (That's joke) )
Fryderyk Szopen (Faktycznie, kiedyś był gróboskórnym i ordynarnym trolem, który wpadał na forum tylko ze swoją napinką niskich lotów. Teraz da się normalnie czytać jego wypowiedzi. Wzorowa reinkarnacja )
futbolove'a (Można powiedzieć, że teraz to ona jest w posiadaniu klucza do Domku nr.10)

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 28 gru 2015, 21:42

Witam :witam:

Na wstępię chciałem przeprosić za wszystkie literówki w nickach jakie zrobię, ale piszę z głowy poganiany przez nadgorliwych użytkowników. To nie wyraz braku szacunku... tylko lenistwa. :whistle:

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - zwyczajowo już chyba Morrow, fieldy i chyba trzeba wyróżnić piotrciesa
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - nie wiem, nie wypowiadam się
3. Najsłabsze ogniwo forum - pas
4. Największy piłkarski znawca - Morrow, fieldy, niech będzie Dr Football za tę piłkarską pedofilię
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - hmh chyba fieldy, Morrow, chłopaczek
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek, pws, ubek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- pws, Chłopaczek, jeszcze kilku starych użytkowników, ale że miejsce na jednego to sobie daruję. Ale pamiętamy!
8. Największy dziwak - przychodzi mi na myśl jako pierwszy Carbon, a w pozytywnym sensie: blackmore, Dr Football,
9. Najlepszy mod - nie wiem w sumie, nie miewam z nimi większych styczności. Strzelam, że fieldy
10. Najlepszy typer - nie mam zielonego
11. Najlepszy avatar - RealFan, fieldy
12. Wydarzenie roku na forum - wojna w tematach politycznych, kącik złamanych serc
13. Kto poczynił największy postęp - nie żeby nie był wcześniej widoczny lub szczególnie się poprawił, ale blackmore wyrasta na jednego z bardziej aktywnych użytkowników w moich oczach.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2059
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 gru 2015, 0:13

Kategorie:
1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Morrow - raczej standardowo, najbardziej merytoryczna dyskusja jest z nim, zawsze kulturalna, wyważona, ponadto człowiek o wielu zainteresowaniach oraz opiniach na różne tematy.
Piotrek - dobra dusza tego forum, przynajmniej dla mnie, nawet jeśli chodzi o sprawy prywatne czy też tak zwane około życiowe.Wydaje mi się, że na żywo też byśmy się polubili.Mete - praktycznie działa tylko w Milanie, ale dzięki niemu też mam sporo info o Milanie, często bardzo dobre opinie, ma swoje zdanie.Wiem, że też intresuje się silką, sportami walki.Ważny element tematu Milanu (nie tylko on bo jest chociażby Seba,Rezus,Gila czy inni też).
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - brak, nikt się nie wyróżnił w tym roku.
3. Najsłabsze ogniwo forum - carbon - jeszcze dziecko więc może zmądrzeje (z naciskiem na może), ale poziom głupoty wylewany z jego postów mnie przerasta, oby młodzież w Polsce była mądrzejsza bo inaczej ciężko widzę przyszłość.
Ozob - irytują mnie jego jednozdaniowe posty, które niby coś insynuują, niby chcą coś wywołać, ale argumentu nie ma żadnego.Często prowokacyjny.
4. Największy piłkarski znawca - Szopen - fajne się czyta jego teorie, duża wiedza o piłce, o jej historii.RealFan - świetne podejście do analizowania futbolu, teraz już tego nie robi, ale w temacie PD pisał wiele nawet o jakichś kasztanach z Levante czy innej Grenady, czytając jego posty znacznie wzbogacałem wiedzę o hiszpańskiej piłce.No i oczywiście jego wątek w temacie FM też się zajebiście czytało (tak, wszystko czytałem)
Sammyy - rzadziej pisze, ale zawsze ciekawie, szczególnie fajnie o Sagres, oby w 2016 było tego więcej.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - wielu chciałbym stąd poznać, nie będę wymieniać z nicku.
6. Największy dowcipniś - piotrek - dowcipas nr 1 tego forum.Sickstick też jest spoko, zabawne są urban story z opolskiego CH.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- chłopaczek, emdżej, Armin (czemu już nie pisze :()
8. Największy dziwak - carbon
9. Najlepszy mod - maciek,piotrek
10. Najlepszy typer - AKer
11. Najlepszy avatar - żaden mi się nie podoba
12. Wydarzenie roku na forum - wiadomo, nieudane sprawy :love: ...
13. Kto poczynił największy postęp - futbolowa - raczej bym to traktował w ramach comeback, świetnie, że w tym roku wróciła, ważna postać tego forum, wyważona i stonowana, mam wrażenie, że tego tu te forum potrzebowało.
sickstick - nie pamiętam go z 2014, w tym był bardzo aktywny, ciekawie pisał i nawet dowiedziałem się, że Arsenalowi kibicuje.Minusem na jego postać kładzie się to jednak, że nie zaliczył tej małolaty...poza tym bardzo spoko.

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 29 gru 2015, 14:01

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doktorek, Duch, Blackmore
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - nikt
3. Najsłabsze ogniwo forum - Carbon
4. Największy piłkarski znawca - Blackmore, Doktorek, Szopen
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Duch, Ddemon, Doktor
6. Największy dowcipniś - piotrcies i ubek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- emdżej
8. Największy dziwak - Carbon
9. Najlepszy mod - Maciek
10. Najlepszy typer - Aker
11. Najlepszy avatar - Oczywiście krowa realfan
12. Wydarzenie roku na forum - zamknięcie tematu politycznego

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1675

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 29 gru 2015, 19:24

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Kamil232, Arek i Mazur. Trzech ziomków z tematu politycznego, gdzie sie najwięcej udzielam. Niestety z powodu ubowskich metod tutejszej administracji ten pierwszy udziela sie z przerwami.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Nie pamiętam ale pare multikont z politycznego mozna byłoby tu wstawic.
3. Najsłabsze ogniwo forum - ozob za marniutkie prowokacje w temacie o polityce
4. Największy piłkarski znawca - Nie przeglądam całego forum to ciezko mi sie tu okreslić. Niech będzie, że Szopen, coś tam o historii futbolu wie chociaz w niektórych przypadkach jest to wiedza dosyc zastanawiająca.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Franz, Kamil, Arek
6. Największy dowcipniś - niewiem w sumie ale wiekszośc daje ubeka i piotka to niech się ciesza chłopcy
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Franz
8. Największy dziwak - Wilmore, za unikanie odpowiedzi na trudne pytania, Red85 za wpadanie do tematu o polityce tylko jak wyczuje, że szukuje się gównoburza
9. Najlepszy mod - Dr.Dootball1, moge się mylic ale chyba on jako jedyny nie kasował postów i rozdawał banów za temat o polityce
10. Najlepszy typer - niewiem
11. Najlepszy avatar - emotka Boromira
12. Wydarzenie roku na forum - gównoburza w temacie o polityce
13. Kto poczynił największy postęp - League bo w róznych tematach daje ciekawe linki

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 gru 2015, 3:33

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Dr Football, ubek, piotr. Pierwszy nadaje niepowtarzalnej barwy temu forum dzięki wielu, wielu rzeczom - nie mówię tu tylko o opowieściach o dziurze w dupie czy masce sadomaso. :wink: Ubek również jest jednym z filarów forum - aktywność wielka, tu suchar, tu mądre slowo, tu przyjacielski strzał w pysk na opamiętanie i ogarnięcie się. A Piotr za wielka aktywność i duży wklad w życie forumka.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - 404.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Kamil. Przekroczył pewna granicę jakiś czas temu.
4. Największy piłkarski znawca - wstyd sie przyznać ale dawno nie czytałem na forum wątku piłkarskiego oprócz AFC i bardzo okazjonalnie innego wiec nie wiem.co kto wie :Lol:
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - mnogo kandydatów. Niech będzie będzie Fieldy, Duch i Cru na potrzeby ankiety. Tych co poznałem lub poznam za niedługo tu nie wrzucam.
6. Największy dowcipniś - piotrcies
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- nikogo. Ci co odeszli najwyraźniej nie byli tacy niezbędni.
8. Największy dziwak - Carbon, OZOB, Kamil
9. Najlepszy mod - fieldy bo rządzi sprawiedliwie i sie w tańcu nie nep4o/\ |/|
10. Najlepszy typer - ktos tu jeszcze typuje?
11. Najlepszy avatar - fieldy, odkąd dowiedziałem.się skąd to zdjęcie
12. Wydarzenie roku na forum - Zadyma polityczna
13. Kto poczynił największy postęp - futbolowa za kosmiczny powrót.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 936
Kibicuję: Juventus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 30 gru 2015, 17:39

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Dr Football, Loczek, zawsze trzeźwe spojrzenie na temat
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Fekalia, data rejestracji może nie 2015, ale świetny powrót i rzeczowa wiedza,
3. Najsłabsze ogniwo forum - League, nie czaje typa,
4. Największy piłkarski znawca - Fekalia
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - rekona, chyba dlatego, że kojarzę go ze Ślizgu i mieszka niedaleko,
6. Największy dowcipniś - wszyscy spięci jak na studniówce przed polonezem, ciężko kogokolwiek wymienić,
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - raczej czego, rzeczowego portalu, albo usunięcia tego portalu i rozbudowania forum czyli brakuje mi tak na prawdę osób/osoby, które nakierowałyby to forum na dobrą drogę, jest to jedyne forum piłkarskie na którym siedzę i uważam, że stoi na dość wysokim poziomie, przede wszystkim w tematach około włoskich widzę poziom o wiele wyższy niż na forach poświęconych Juve.
8. Największy dziwak - Dr Football, w tym kontekście pozytywnym, a nie negatywnym,
9. Najlepszy mod - żaden mi nie zaszedł za skórę, więc ciężko z tych złych wybrać najlepszego, wszyscy ok, jak dobry arbiter, przerywa grę tylko wtedy kiedy nie gramy fair,
10. Najlepszy typer -
11. Najlepszy avatar - idąc tokiem rozumowania świetnego napastnika jakim jest Zlatan. Ja, wloski :D.
12. Wydarzenie roku na forum - setny upadek strony głównej i portalu,

Zablokowany

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”