Re: Plebiscyt Forumowy 2015

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2059
Kibicuję: AC Milan

Re: Plebiscyt Forumowy 2015

Post autor: Enjo » 29 gru 2015, 0:13

Kategorie:
1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Morrow - raczej standardowo, najbardziej merytoryczna dyskusja jest z nim, zawsze kulturalna, wyważona, ponadto człowiek o wielu zainteresowaniach oraz opiniach na różne tematy.
Piotrek - dobra dusza tego forum, przynajmniej dla mnie, nawet jeśli chodzi o sprawy prywatne czy też tak zwane około życiowe.Wydaje mi się, że na żywo też byśmy się polubili.Mete - praktycznie działa tylko w Milanie, ale dzięki niemu też mam sporo info o Milanie, często bardzo dobre opinie, ma swoje zdanie.Wiem, że też intresuje się silką, sportami walki.Ważny element tematu Milanu (nie tylko on bo jest chociażby Seba,Rezus,Gila czy inni też).
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - brak, nikt się nie wyróżnił w tym roku.
3. Najsłabsze ogniwo forum - carbon - jeszcze dziecko więc może zmądrzeje (z naciskiem na może), ale poziom głupoty wylewany z jego postów mnie przerasta, oby młodzież w Polsce była mądrzejsza bo inaczej ciężko widzę przyszłość.
Ozob - irytują mnie jego jednozdaniowe posty, które niby coś insynuują, niby chcą coś wywołać, ale argumentu nie ma żadnego.Często prowokacyjny.
4. Największy piłkarski znawca - Szopen - fajne się czyta jego teorie, duża wiedza o piłce, o jej historii.RealFan - świetne podejście do analizowania futbolu, teraz już tego nie robi, ale w temacie PD pisał wiele nawet o jakichś kasztanach z Levante czy innej Grenady, czytając jego posty znacznie wzbogacałem wiedzę o hiszpańskiej piłce.No i oczywiście jego wątek w temacie FM też się zajebiście czytało (tak, wszystko czytałem)
Sammyy - rzadziej pisze, ale zawsze ciekawie, szczególnie fajnie o Sagres, oby w 2016 było tego więcej.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - wielu chciałbym stąd poznać, nie będę wymieniać z nicku.
6. Największy dowcipniś - piotrek - dowcipas nr 1 tego forum.Sickstick też jest spoko, zabawne są urban story z opolskiego CH.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- chłopaczek, emdżej, Armin (czemu już nie pisze :()
8. Największy dziwak - carbon
9. Najlepszy mod - maciek,piotrek
10. Najlepszy typer - AKer
11. Najlepszy avatar - żaden mi się nie podoba
12. Wydarzenie roku na forum - wiadomo, nieudane sprawy :love: ...
13. Kto poczynił największy postęp - futbolowa - raczej bym to traktował w ramach comeback, świetnie, że w tym roku wróciła, ważna postać tego forum, wyważona i stonowana, mam wrażenie, że tego tu te forum potrzebowało.
sickstick - nie pamiętam go z 2014, w tym był bardzo aktywny, ciekawie pisał i nawet dowiedziałem się, że Arsenalowi kibicuje.Minusem na jego postać kładzie się to jednak, że nie zaliczył tej małolaty...poza tym bardzo spoko.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”