Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 46

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 20:40

Dobra a teraz w tym temacie puszczamy typy na mecz Chelsea vs Aresenal więc kto wygra i jaki wynik ..... Ja sądze że :

Chelsea vs Arsenal - oczywiście wygra Chelsea i stawiam na 2-1 ( Crespo , Drogba ) :lol: :lol:

jestem ciekawy waszych typów ....

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 15 sie 2005, 20:46

K@rolas_RSP pisze:Chelsea vs Arsenal - oczywiście wygra Chelsea i stawiam na 2-1 ( Crespo , Drogba )
Oczywiście nie możesz być tego pewien więc nie pisz oczywiście, ok?
K@rolas_RSP pisze::lol::lol:
?
K@rolas_RSP pisze:jestem ciekawy waszych typów ....
Del Piero, Buffon, Nedved, Ibrahimovic, Cannavaro, Thuram, Zambrotta Itd. Teraz Ty zapodaj twoich ziomów.

Mecz napewno bedzie ciekawy, jestem skłonny powiedziec ze wyrównany. Moim zdaniem padnie remis.

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 20:49

hyhy jakiś dziwny typ z Ciebie ....

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 sie 2005, 20:49

No zrobilismy tu temat " Ligue 1 - same perełki :lol: "

Mecz z Kanonierami to bedzie 500 mecz Wengera w roli szkoleniowca Arsenalu wiec zyczmu mu jak najlepiej. Bardzo go szanuje dlatego stawwim w tym klasyku na Kanonierów ale marzy mi sie cool mecz jak derby z popszedniego sezon Arsenal -Tottenham 5:4 to był mecz na który warto czekac całe życie. :lol:

Co prawda do druga kolejka i nadal trudno prorokować ale Jose musi spreżyc gracz jak chce powalczyć. Bo oni chyba jeszcze mistrza świetują. Arsenal wydawał sie zywszy w tej pierwszej kolejce tylko musiał cały prawie mecz grać pozycyjny atak a Wigan próbowało sie odgryzac Chelsea.

Wynik ?? hmmm?? jak postawie to dobiero napisze czekam na moja wrózke by mi u buku wywruzyła :D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 20:49

Tak remis, ale bramkowy. Henry coś pewnie strzeli. A Chelsea nie pozostanie dłużna. Może 1:1 (Crespo - Henry) ewentualnie 2:2. Możliwe gole z wolnych. Taka jest moja prognoza :lol: na ten mecz.

P.S. Nie jestem jasnowidzem. :lol: Tak zgaduje tylko

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 20:52

hyhy to są tylko typy ....... a nie odrazu jakieś wróżki :lol: :lol: czy cuś ...

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 15 sie 2005, 20:55

Moje zdanie na ten temat: Arsenal - Chelsea niech będzie remis. Nie mnie zgadywać jaki padnie wynik, ale bardzo chciałbym aby był to remis. Niekoniecznie bramkowy. Tak by było to z korzyścią dla Man United :wink:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 15 sie 2005, 20:56

Mysle, że Chelsea zagra o niebo lepiej niż z Wigan i wygra to spotkanie 2:1. Bramki dla The Blues strzelą Didier Drogba i Damien Duff. Jednego gola dla Kanonierow strzeli Thierry Henry. Ciekawy jestem jak Jose ustawi drużynę. Czy znów Guddi pójdzie do ataku a Crespo zostanie na lawce. Aby nie. :?

POZDRO

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 sie 2005, 20:57

O może by tak zamiast suchych typów napisać coś jeszcze :roll:
Chelsea na inaugurację rozgrywek Premiership nie popisała się ale 3 pkt zdobyła. Beniaminek z Wigan okazał się wymagającym rywalem ale to głównie słaba gra Chelsea była powodem takiego a nie innego obrotu spotkania. Nie wierzę aby podopieczni Mourinho prędko zagrali tak słabo. Arsenal w meczu z Newcastle także nie pokazał niczego specjalnego ale wygrał dość pewnie. Sroki w zasadzie ograniczyły się do obrony ale nie udało im się zdobyć nawet punktu.
Derby Londynu to będzie zupełnie inne spotkanie. IMHO faworytem jest Chelsea ale w ubiegłym sezonie Arsenal pokazał, że bezpośrednich spotkaniach między tymi dwoma zespołami wcale nie jest bez szans. Aby mówić tutaj o niespodziance (jako niespodziankę traktowałbym wygraną Arsenalu) musi zostać spełnione kilka warunków. Przede wszystkim to podopieczni Wengera muszą zagrać na 100% możliwości. Najbardziej obawiałbym się linii defensywnej a w zasadzie to postaci Senderosa albo Cygana (nie wiem kto wystąpi). Obu tym zawodnikom do klasy światowej brakuje bardzo wiele a potencjał ofensywny Chelsea jest ogromny. Bez względu na to czy na szpicy zagra Drogba czy Crespo, czy zagra SWP czy też usiądzie na ławce pewne jest, że bramkarz Arsenalu będzie miał okazje żeby się wykazać a do czołowych bramkarzy też mu sporo brakuje. Szansą dla Kanonierów jest dobra gra w ofensywie i strzelanie bramek po prostu. Niby taka prosta sprawa ale nie wtedy gdy w środku biega Lampard i Makelele a na środku obrony stoją Terry i Carvalho. Nie mniej jednak Henry i spółka powinni znaleść drogę do pokonania Cecha bo bez tego nie ma co liczyć raczej na korzystny wynik (przynajmniej remis). Jest szansa, że Chelsea nie zagra na 100% swoich możliwości ale taką szansę trzeba jeszcze umieć wykorzystać.
Rozsądek podpowiada mi, że będzie 2:1 dla Chelsea i mimo całej antypatii wobec The Blues taki wynik wydaje mi się bardziej prawdopodobny niż zwycięstwo Arsenalu.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 20:58

K@rolas_RSP pisze:hyhy to są tylko typy ....... a nie odrazu jakieś wróżki :lol: :lol: czy cuś ...
tylko wiesz...piłka to jest nieprzewidywalny sport, więc ciężko przewidzieć mecz...takie typt w sumie bezsensowne są...ale można to jako zabawe traktować :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 21:00

Ja widze w mojej kuli czarną rozpacz chelsea i najazd ruskich na zachód w celu zdobycia Londynu :lol:

Myśle ze Asrenal powalczy i remis bedzie ze wzkazaniem na cheslea. Obie drużyny nie zachwyciły w pierwszych meczach choć asrenal wywarłna mnie większe wrażenie :D Jak zamiast Fabregasa bedzie grał Mr
Bread to bedzie dobrze :D

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 16 sie 2005, 9:08

Dzisiaj Essien przechodzi testy medyczne :D Lyon zaakceptował ofertę Chelsea-26 mln Ł.

Romek długo sie licytował z władzami francuskiego klubu-najpierw wyłożył na stół 18 mln Ł, 21 mln Ł i przed ostatnia 21 mln Ł+Tiago Mendes. Jednak te trzy oferty zostały odrzucone. Ostatnia oferta opiewająca na 26 mln Ł przekonała prezydenta Lyonu do sprzedaży Ghanijczyka. Miejmy nadzieję, że Mikael przejdzie bez problemów testy medyczne i podpisze w ciągu najbliższych 24 godzin kontrakt z z The Blues :D Chciałbym tez dodać, że to jest najwyższy transfer w historii klubu.

:jupi:

POZDRO

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 9:13

To ja bym kolejny prosił kibiców Chelsea o zaprezentowanie najprawdopodbnej taktyki ich ulubuonego zespołu :) bo nie wiem jak ma wyglądać gra tego zespołu. Może taktyka 0-0-11-0 będzie prawdobodobna :lol: przynajmniej ciężko się będzie przeciwnikom przez środek przebić :lol:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 16 sie 2005, 9:18

bagg pisze:przynajmniej ciężko się będzie przeciwnikom przez środek przebić Laughing
no wtedy to nawet górna piłka nie pomoże bo napastnicy będą na spalonym :lol:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 9:28

Pasztet pisze:
bagg pisze:przynajmniej ciężko się będzie przeciwnikom przez środek przebić Laughing
no wtedy to nawet górna piłka nie pomoże bo napastnicy będą na spalonym :lol:
no ale wtedy jest jeszcze zagrożenie ze strony mocno kopiących zawodników. To może wtedy Essien jako iż jest nominalnie def. pomocnikiem będzie się wracał ze środka....może zdąży przed piłką :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”