Laska w konia go zrobiła w dość bezwzględny sposób (jak to mają w zwyczaju) i z jego perspektywy raczej bez sensu jest się z kimś takim zadawać jeszcze. Na studiach jest, skoro nerwów przez jedną laskę.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 30 gru 2015, 0:58
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 30 gru 2015, 0:59
Jak Ci się podoba centrumkaczy pisze:Po tym co przez ostatni miesiąc widziałem w Dublinie, stałem się jeszcze większym rasistą i islamofobem. Nie rozumiem jak można było spieprzyć tak piękny kraj.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 30 gru 2015, 1:00
lukas_k
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 30 gru 2015, 1:05
Nie żal mi takich jeleni. Widziały gały co brały.futbolowa pisze:którzy są przez nie regularnie zdradzani
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 30 gru 2015, 1:24
Też odniosłem takie wrażenie, że nie jest mną zainteresowana, ale mimo wszystko nie chciałem kiedyś żałować, że może niepotrzebnie odpuściłem. Jak tak teraz pomyślałem, to ona jest dość specyficzna: na do widzenia buziaka nie da, nawet problemem jest zwykłe przytulenie, jeździmy czasem razem na uczelnię autobusem to też nigdy nie podejdzie, bo niby nie widzi, a jak już z nią rozmawiam w autobusie (w innych miejscach jest normalnie) to często nie patrzy w oczy (mówi, że nie lubi (?)). I to w stosunku do każdego chłopaka tak się zachowuje.Slim91 pisze:To jest zwykła princess która przecenia swoje możliwości(ma wysokie mniemanie o sobie dlatego princess). Nie zadawaj się z takimi. Widać też, że nie jest tobą zainteresowana.
lukas_k
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 30 gru 2015, 1:37
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 30 gru 2015, 6:55
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 gru 2015, 8:12
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 30 gru 2015, 8:48
nie rwij dupy ze swojej grupy jak mówi stare porzekadło ludowejanop pisze:Nie wiem co Wy macie z tym spotykaniem się z laskami z roku/z pracy. IMO im mniej powiązań tym lepiej i bezpieczniej.
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2015, 8:55
Nie zawsze. To znaczy: wiadomo, że jeżeli wiążesz się z określonym typem kobiety, to zawsze istnieje ryzyko, że jej siana z głowy nie wyciągniesz, ale chyba też faceci liczą, że przez lata coś się zmieni. Że bycie dobrym i porządnym dla kobiety coś da. Ja zawsze zakładałam, że one mają jakieś kompleksy i że ich fajni mężowie je z nich wyciągną. Ale one dalej szukają wrażeń, bo widocznie to wciąż za mało. Mnie wielu z tych facetów rzeczywiście jest żal, bo domyślam się, że są po prostu zbyt porządni i zbyt zakochani, żeby odpuścić. No, ale może ja mam zbyt dobre serce i powinnam się śmiać, że są jeleniami, nie wiemSlim91 pisze:Nie żal mi takich jeleni. Widziały gały co brały.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 30 gru 2015, 8:59
No patrz, a ja się z taką ożeniłem (z roku, nie z pracy)janop pisze:Nie wiem co Wy macie z tym spotykaniem się z laskami z roku/z pracy. IMO im mniej powiązań tym lepiej i bezpieczniej.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 gru 2015, 9:00
Masz rację. Wielu z nas jest zbyt miękkich, zbyt dobrych, a trzeba tak jak cruel: ruchać, ruchać aż dupa boli.futbolowa pisze: Mnie wielu z tych facetów rzeczywiście jest żal, bo domyślam się, że są po prostu zbyt porządni i zbyt zakochani, żeby odpuścić. No, ale może ja mam zbyt dobre serce i powinnam się śmiać, że są jeleniami, nie wiem
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2015, 9:16
No właśnieMichał M pisze:No patrz, a ja się z taką ożeniłem (z roku, nie z pracy)
Z tą dupą, to trochę gejowskiecloner pisze:Masz rację. Wielu z nas jest zbyt miękkich, zbyt dobrych, a trzeba tak jak cruel: ruchać, ruchać aż dupa boli.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 30 gru 2015, 9:17
A najważniejsze, to nie dać się zapędzić pod pantofelfutbolowa pisze: ogólnie facet powinien mieć jaja i umieć potrząsnąć swoją kobietą, ale bez przesady.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2015, 9:39
AmenMichał M pisze:A najważniejsze, to nie dać się zapędzić pod pantofel Swoje zdanie trzeba mieć, a w razie potrzeby starać się wypracowywać niezbędne kompromisy
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio