Manchester United (zbiorczy) - Strona 110

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 21:12

Rossi pisze:
bagg pisze:Ballack mógłby nieźle Keana zastąpić słyszałem, że S(m)ith jest szykowany na def. pomocnika. Eh, a to taki dobry napastniik

Masz coś do Alana??? Na def pom się nie sprawdzi ja to mówiłem od poczatku ale na atak znoau nie ma szans więc to b. dobry zawodnik tylko nie znalazł odpowiedniego miejsca na boisku
Nie, nie mam nic do Alana. Lubię go ;) dla mnie się w MU marnuje. Na pewno wiele klubów chciałoby mieć takiego walecznego, szybkiego i skutecznego napastnika/def.pomocnika/(możę niedługo napiszę bramkarza :lol: )
Mógłby spróbować w Arsenalu. W razie odejścia Reyesa(nie mówię, że tak będzię) mógłby być ciekawą alternatywą w ataku. Ale jak się nie skarży to niech robi co chce ;) to jego kariera:)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 21:23

bagg pisze:Mógłby spróbować w Arsenalu
Nigdy :evil:
To już wole aby odszedłdo Kataru i Jacem Bąkiem wymiatał niż grał w asrenalu. Alan nigdzie nie odejdzie to jest pewne więc te dywagacje są niepotzrebne. Ferguson go lubi i napewno coś wymyśli aby nam sie nie zmarnowałw United. Może bok pomocy ale tam chyba nie masz szans :roll: A i jeszcze jak dla mnie Richardson powinien pójsiic na loan bo za dużo sobie nie pogra u nas w tym sezonie szczególniew gdy Rooney jest ustawainy na boku :!:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 15 sie 2005, 21:25

Doszły mnie słuchy, iż nie mamy już szans na pozyskanie brazylijskiego obrońcy - Cicinho. POdobno nie zdąży załatwić wszystkich formalności związanych z włoskim paszportem, który umożliwiał by mu grę na OT. Okno transferowe trwa do 31 sierpnia, zaś wydanie paszportu nastąpi dopiero po dówch tygodniach od czasu złożenia wniosku. Szkoda...A Miguel trenuje z Fulham. Czy się mylę? Jeśli tak to mnie poprawcie...

Pojawiły się również spekulacje o transferze Ballacka do MU. Kwota 10 mln funtów powinna spokojnie wystarczyć. To jest naprawdę wartościowy zawodnik co pokazuje w meczach Bundesligi.

Ooo czyżby futbolowa wróciła na stare śmieci? :wink: Pozdro

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 21:26

Rossi pisze:
bagg pisze:Mógłby spróbować w Arsenalu
Nigdy :evil:
To już wole aby odszedłdo Kataru i Jacem Bąkiem wymiatał niż grał w asrenalu. Alan nigdzie nie odejdzie to jest pewne więc te dywagacje są niepotzrebne. Ferguson go lubi i napewno coś wymyśli aby nam sie nie zmarnowałw United. Może bok pomocy ale tam chyba nie masz szans :roll: A i jeszcze jak dla mnie Richardson powinien pójsiic na loan bo za dużo sobie nie pogra u nas w tym sezonie szczególniew gdy Rooney jest ustawainy na boku :!:
To była tylko moja nic nieznacząca sugestia :lol: Ale masz rację jeśli Smith rzeczywiście lubi/kocha MU(a z tego co wiem tak jest) to do Arsenalu na pewno nie odejdzie.

Awatar użytkownika
RTS
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 15 sie 2005, 21:28

Manumef pisze:.A Miguel trenuje z Fulham. Czy się mylę? Jeśli tak to mnie poprawcie...
trenuje Ballack raczej nie przyjdzie :(

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 21:36

RTS pisze:trenuje Ballack raczej nie przyjdzie

Ale masz posty super wypas :lol:
Miguel trenuje tam ale to nic nie znaczy poprostu tylko che utrzmac forme i bedzie tam trenował popuki dobuty Fifa coś nie ustali w sprawie rozwiązania jego kontraktu z Benficą :!: Ale i tak mu teraz bliżej do Włoch niż do MU :(

A skąd masz wiadomość że Ballack raczej nie przejdzie bo we mnie znó wstąpiła wiara w jego transfer :D

Awatar użytkownika
RTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 15 sie 2005, 21:40

Rossi pisze: A skąd masz wiadomość że Ballack raczej nie przejdzie bo we mnie znó wstąpiła wiara w jego transfe
bo ma podpisać nowy kontrakt z Bayernem Monachium

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 21:46

RTS pisze:
Rossi pisze: A skąd masz wiadomość że Ballack raczej nie przejdzie bo we mnie znó wstąpiła wiara w jego transfe
bo ma podpisać nowy kontrakt z Bayernem Monachium
no i tu zauważamy taką malutką różnicę między czasami w j.polskim. Jak już wiadomo są 3 czasy:
1.cz.przeszły
2.cz. terażniejszy
3.cz. przyszły

Do jakiego czasu zaliczymy Twoje zdanie?? do cz. przyszłego ;) tak właśnie brawo drogie dzieci. A jak wiadomo przyszłość pewna nie jest. Więc dopóki nie zobaczę oficjalnego newsa "Ballack podpisał nowy kontrakt z Bayernem" nie uwierzę Ci, że Ballack za parę dni ma to zrobić. Pozdro

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 21:48

Ale podaj źródło bo jak to napisał The Sun czy coś w tym stylu to nie bardzo chce mi się wieżyc ja nic o tym nie słyszałem więc tobie napewno też nie zaufam :D Juz mial tyle razy podpisac a ciągle zwleka więc albo chce więcej kasy albo czeka na transfer na Old Trafford :D

Awatar użytkownika
RTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 15 sie 2005, 22:14

słyszałem o tym na BBC ...

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 sie 2005, 23:15

podobno mają mu zaoferować 36 mln Euro przez 4 lata i 10 mln za samo podpisanie :wink: tak mówił kołtoń na meczu bayer-bayern 8)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 8:08

Myślę, że jakby Man Utd chciał go kupić to mógłby mu spokojnie większy kontrakt zapewnić :) aaaa....zapomniałem Glazer :? On wyłoży takie pięniądze wogóle?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 sie 2005, 8:14

Ronaldo nie zagra w towarzyskim mecz z Egiptem z powodu kontuzji kostki. To dobrze trener mówił że może i dałby rady się wykurować ale chce go szczędzić bo to tylko towarzyski mecz. Ja licze że z Egiptem Cristiano sobie odpocznie a na sobotni meczz Villa bedzie gotowy :P

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2166
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sie 2005, 10:43

Manumef pisze:Ooo czyżby futbolowa wróciła na stare śmieci? ;) Pozdro
Wiesz, wakacje mnie rozleniwiły ;)

Co do Ballacka - narazie nie ma co spekulować, czy podpisze z nami, czy z Bayernem. Jeżeli dot transferu [nie]dojdzie, wtedy pogadamy kto miał racje ;) Ja cały czas liczę na to, że zasili szeregi ManU :twisted:

A odnośnie Ronaldo - dobrze, że teraz odpoczywa. Mecz właściwie o 'pietruszkę', a więc nie ma potrzeby męczyć chłopaka. Ale jednak mam nadzieję, że na mecz z Villą Ronaldo będzie już w pełni sił :)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 11:00

No Ballack to by było wzmocnienie :) ale wg RTS do tego nie dojdzie ;P :lol: więc już niestety nie ma szans na transfer :lol:

Zablokowany

Wróć do „Anglia”