F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 119

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 21:20

Rossi - Ty tu chyba największy spec od talentów jesteś?? 8) z tych co wypisałeś kojarzę najbardziej Dos Santosa - zapowiada się z niego naprawdę wspaniały piłkarz. Jeśli nie uderzy mu woda sodowa do głowy to może drugi Ronaldinho :D? Zadziwia mnie ten Krkic ...niezłą ma chłopak skuteczność. A kto wie co teraz się z Messim dzieje??

Awatar użytkownika
RTS
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 15 sie 2005, 21:22

bagg pisze:A kto wie co teraz się z Messim dzieje??
Ten wart 150 milinów euro chłopak siedzi gdzieś w rezerwach ...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 21:25

RTS pisze:Ten wart 150 milinów euro chłopak siedzi gdzieś w rezerwach
Co ty gadasz Messi trenuje z pierwszym zespole , dostał powałanie do reprezentacji seniorskiej , bardzo dobzre grałw sparingach a czego ty chcesz więcej żeby w wieku 18 lat zastąpił Ronaldinho czy E2 :roll: Przecież jeszcze na to za wczesinie :?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 sie 2005, 21:26

RTS pisze:Ten wart 150 milinów euro chłopak siedzi gdzieś w rezerwach ...
Ale się rozpisałeś :shock:
Messi bardzo dobrze prezentował się w spotkaniach przed sezonowych a teraz będzie musiał cierpliwie czekać na szansę od Mistera. Bardzo ciężko mu będzie zdobyć miejsce w składzie. Na dzień dzisiejszy jest to w zasadzie niemożliwie ale może wchodzić z ławki czasem choć na rezerwie Rijkaard też ma w kim wybierać. Na 90% zagra w rewanżu z Betisem gdzie swoją szansę mają dostać rezerwowi zawodnicy. Zobaczymy co pokaże ale nawet jak zachwyci to tak naprawdę niewiele zmieni w jego sytuacji. Tak czy inaczej jego czas jeszcze nadejdzie.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 21:33

herdek pisze:Ostatnio grali w jakimś turnieju i pokonali w finale swoich rowieśników z Chelsea Londyn

Turniej nazywa się Milk Cupi jest corocznie rozgrywany w Irlandii. Bardzo znay turniej i z marka gra tam chyba 4 roczniki. W finale Bercelona pokonałą chelsea 2:1 ta wygrana to chyba był w roczniku 1988
Oto skłąd Barcy na tym turniju:
1. Imanol Castilla Rubio
2. Robert Franch Illa
3. victor Reyes Cammany
4. Xavier Marques Gomez
5. Jaime Hernandez Lopez
6. Marc crosas Luque
7. Carles Coto Pages
8. Jose Manuel Rueda Sanpedro
9. Diong Mendy
10. Daniel Toribio Gutierrez
11. Alvaro Lopez Garcia
12. Eric Llagostera Soler
13. Jeffren Isaac Suarez Bermuda
14. Jose David Casado Garcia
15. Abraham Rodriguez
16. Daniel De La Torre Suarez
17. Sergio Busquets Burgos
Warto dodać że ta tych zawodach kariery zaczynali :Scholes ,Neville,Duff,Murphy,Brown,Beckham,Richardson, Joe Cole :!:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 15 sie 2005, 21:34

No to prawda chlopak ma ogromny talent ale ma tez jeszcze czas. Jesli chodzi o gre w pierwszym skladzie Barcy to jak narazie ma nikle szasnse ale Mister na 100% da Messiemu okazje na gre i pokazanie sie z jak najlepszej strony. Za pare lat ten chlopak powinien byc podstawowym graczem w "11" Barcy i wraz z E2 tworzyc najgrozniejszy duet w snajperow w lidze hiszpanskiej. Jego przelomowym momentem powinno byc wedlug mnie odejscie Larssona i wtedy bedzie go godnie zastepowal. Ale jak narazie musi poczekac bo Larsson nie zamierza jeszcze konczyc kariery :D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 21:37

Przez to, że Barca ma takich dobrych zawodników tym młodszym ciężko wogóle marzyć o pierwszym składzie. A Barca chciałaby ich wypożyczyć?? Czy woli ich u siebie trenować pod okiem specjalistów? Wiecie coś o tym?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 21:45

bagg pisze:z tych co wypisałeś kojarzę najbardziej Dos Santosa - zapowiada się z niego naprawdę wspaniały piłkarz.

Jak już kiedyś pisałem dos Santos jest w Barcy uważany za wielki talent jest tam razem z rok młodszym bratem :!: Są meksykanam ale ich ojciec nazywa się Zizinho czy jakoś tak i ma korzenie brazylijskie dlatego chłopaki czują sambe :D Z tych filmików co miałem Dos Santos super technik jak na południowac przystało. Gra w reprezentacji Meksyku w turniejach EL MŚ under 17 ( on ma 16 lat) strzelił jedna bramke z tego co pamiętam . Jak ktoś chce go zobaczyć to na eurosporcie bedzie transmisja z samych mistrzostw i można sobie zobacztć Santosa :D

A do talentów z Barcy zaponiałem dodać Christiana Tello chłopak ma dopiero 12 lat ale na turniejach miedzynarodowych pare razy był już królem strzelcó a graly takie teamy jak Inter, MU oczywsicxe nie ma czym sie zachwycać ale dla ciekawych podaje jeżeli ktoś czyta moje posty :D

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 15 sie 2005, 21:48

bagg pisze:Przez to, że Barca ma takich dobrych zawodników tym młodszym ciężko wogóle marzyć o pierwszym składzie. A Barca chciałaby ich wypożyczyć?? Czy woli ich u siebie trenować pod okiem specjalistów? Wiecie coś o tym?
Barca nie zawsze miała dobrych zawodnikow, i czasami nastolatkowie z rezerw też dostawali szanse.Teraz Barca ma tłuste lata i naszczęście nie potrzebuje narazie zapożyczać gwiazd z Barcy B czy C. A że Messi jest bardzo dobry a pokazał to w MŚ U-20 w których jak wiemy był najlepszym zawodnikiem. I Leo narazie trenuje z pierwszym składem a Ryjek ( czyt.Rijkaard) szuka dla niego odpowiedniej pozycji w swojej taktyce.. Sam Laporta powiedział że jak Messi nie sprawdzi się w Pierwszym Teamie to wróci do rezerw. A co do wypożyczenia do Inter Masimmo Morattiego bardzo chciałby chociaż wypożyczyć młodego Argentyńczyka.Ale to (byćmoże) nastąpi dopiero jeśli da plamy w pierwszym zespole (oby nie)
A pszy okazji.
Sobotnie zwycięstwo FC Barcelony w meczu z Betisem było na tyle wysokie, że mało kto daje jakiekolwiek szanse drużynie z Sewilli. Także piłkarze i trenerzy nie liczą na rozgromienie świetnie spisującej się Barçy na jej własnym stadionie. Z tego powodu, wszystko wskazuje na to, że Betis ostatecznie rezygnuje z dalszej walki o SuperPuchar Hiszpanii. Oczywiście piłkarze z Andaluzji wyjdą na murawę, ale kibice zgromadzeni na stadionie będą oglądać rezerwowy skład przyjezdnych.

Głównym powodem takiej decyzji jest fakt, że trzy dni po mecz z Barceloną, Betis czeka rewanżowy pojedynek z Monaco, z którym Hiszpanie walczą o udział w fazie grupowej Ligi Mistrzów. Pierwszy mecz na stadionie Ruiz de Lopera zakończył się skromnym zwycięstwem gospodarzy 1:0. Na wtorkowy mecz trener Serra Ferrer chce mieć wszystkich swoich czołowych zawodników w pełni sił, co byłoby wykluczone, gdyby zagrali oni przeciwko Barçie.

Możemy się także spodziewać, że i Barça nie wystąpi w swoim najsilniejszym składzie. Cztery dni po pojedynku z Betisem, podopiecznym Rijkaarda przyjdzie zmierzyć się z Juventusem w walce o Puchar Gampera. Co prawda spotkanie z ekipą z Sewilli będzie pierwszym oficjalnym meczem na własnym stadionie, dlatego też kibice oczekiwać będą pewnego zwycięstwa.

[źródło: Sport]

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 21:51

Rossi pisze:
bagg pisze:z tych co wypisałeś kojarzę najbardziej Dos Santosa - zapowiada się z niego naprawdę wspaniały piłkarz.

Jak już kiedyś pisałem dos Santos jest w Barcy uważany za wielki talent jest tam razem z rok młodszym bratem :!: Są meksykanam ale ich ojciec nazywa się Zizinho czy jakoś tak i ma korzenie brazylijskie dlatego chłopaki czują sambe :D Z tych filmików co miałem Dos Santos super technik jak na południowac przystało. Gra w reprezentacji Meksyku w turniejach EL MŚ under 17 ( on ma 16 lat) strzelił jedna bramke z tego co pamiętam . Jak ktoś chce go zobaczyć to na eurosporcie bedzie transmisja z samych mistrzostw i można sobie zobacztć Santosa :D

A do talentów z Barcy zaponiałem dodać Christiana Tello chłopak ma dopiero 12 lat ale na turniejach miedzynarodowych pare razy był już królem strzelcó a graly takie teamy jak Inter, MU oczywsicxe nie ma czym sie zachwycać ale dla ciekawych podaje jeżeli ktoś czyta moje posty :D
Dos Santosa ja znam z FM'a trochę ;) i tam jest bardzo dobry. Chciałem sprawdzić czy naprawde też jest taki dobry. :D no i widać, że się bardzo dobrze zapowiada. Ale barcy młodzików tak bardzo nie zazdroszcze, gdyż Juve na talenty też nie narzeka :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 22:06

bagg pisze:gdyż Juve na talenty też nie narzeka

O chyba przesadziłeś ja nie znam żadnego dobzre zapowiadjącego sie młodzka z Juve a jak ty znasz to prosze oświeci mnie :D Juve to nie jest kopalnia talentów co to to nie :D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 22:10

Volpato, Masiello, Chiumento. Wiem nie są to może jakieś super znane nazwiska, ale Primavera Juve odnosi sukcesy na całym świecie. Mniejsze lub większe ;P

P.S. nie wiem jeszcze do ilu lat dla Ciebie jest talent dopuszczalny ;)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 22:34

No z tą primavera to nie był bym taki pewny w tatym sezonie widziałęm pare ich meczy ale mnie nie zachwycili doszli chyba do 1/8 i tam pzregrali z Romą która trumfowałą w całych rozgrywkach :D Okaka ruzlezz :D To dopiero talencior z włoch co tam grajkowie z Juve :D poglądaj primavere romy to zobaczysz co to talenty :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 22:35

O ile dobrze wiem to Primavera Juve wygrała ligę, ale mogę się mylić:) w finale bodajże Inter pokonali.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 22:39

No napisałęm ci wyżej że chłopaki z Juve nie dali rady Roma wszystkich zdeklasowała w finale wygrali Atalanta!!

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”