Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 29 gru 2015, 19:15
emski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 gru 2015, 19:34
To prawda - banow nie daje, bo nie umiem. A kasowanie postow? Oj tam, moze raz mi sie palec omsknal.masacra pisze:9. Najlepszy mod - Dr.Dootball1, moge się mylic ale chyba on jako jedyny nie kasował postów i rozdawał banów za temat o polityce
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 gru 2015, 19:39
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 gru 2015, 20:17
To prawda, mniej ostatnio piszę, ale to też dlatego, że mam mniej czasu na śledzenie na bieżąco tego co się dzieje w tych mniejszych klubach, więc siłą rzeczy moja orientacja spadła. Spokojnie mógłbym też sporo pisać w tematach angielskich a ograniczam się do czytania. W nowym roku spróbuję się poprawić, ale nic nie obiecuję. Co do FM-a w sumie nie miałem pewności, czy ktoś to czyta a opisywanie też zajmuje trochę czasu, więc w pewnym momencie przestałem. Może błąd, bo byłoby o czym dalej pisać, oj byłoby. Odwiedziłem kilka następnych klubów z różnych lig i kolejną reprezentację, były sukcesy i rozczarowania, ale w sumie to więcej chyba tych pierwszych. Byłem blisko wygrania Ligi Mistrzów z dwoma różnymi klubami, ale w drugim przypadku przegrałem finał ze swoją byłą drużyną... W jednym sezonie odpadłem z trzech różnych rozgrywek po rzutach karnych... Może jak gdzieś w marcu zacznę grać w nowego FM-a to spróbuję raz jeszcze podejść do tematu i wytrzymać trochę dłużej.EnJoy pisze:RealFan - świetne podejście do analizowania futbolu, teraz już tego nie robi, ale w temacie PD pisał wiele nawet o jakichś kasztanach z Levante czy innej Grenady, czytając jego posty znacznie wzbogacałem wiedzę o hiszpańskiej piłce.No i oczywiście jego wątek w temacie FM też się zajebiście czytało (tak, wszystko czytałem)
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 gru 2015, 2:06
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 30 gru 2015, 2:08
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 gru 2015, 2:35
A jak piszę ileś tam postów, żeby przypomnieć, to odpisują, że jestem dziwakiem, bo przecież nikt głupi nie jest, każdy zagłosuje. A ja tylko wspominałem, że różnie może być, potem może braknąć czasu. W każdym razie za rok sobie sami organizujcie, ja się bawić w przypominanie, a potem też liczenie nie zamierzam, skoro odzew coraz mniejszy.Magnum pisze:Ja chciałem zagłosować ale w moim hotelu w Miami nie działa forum a z komórki za dużo by pisac
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 gru 2015, 2:59
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2015, 9:29
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 gru 2015, 9:51
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 gru 2015, 19:37
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 31 gru 2015, 11:42
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pinkerton » 01 sty 2016, 2:50