Wyniki będą lada chwila:)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 sty 2016, 9:38
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 sty 2016, 11:18
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 sty 2016, 11:24
Aktualnie jest otwarty, na prośbę Pinkertona. Ostatni spóźnialscy mogą dodać głosy.Chlopaczek pisze:Haha Piotrek jaki koles pierwsze co zrobil w nowym roku to zamknal temat.
Taka tradycja. Zresztą ja żeby potem nie musieć siedzieć nad wszystkimi wynikami, część podliczyłem wcześniej. A potem, jeśli temat byłby otwarty dłużej, pewnie sporo użytkowników edytowałoby posty, zmieniało typy i to, co zrobiłem wcześniej, by się zdezaktualizowało, bo bym nie doszedł, kto co zmienił. Ot, kwestia wygody;]Chlopaczek pisze:Dla mnie takie cos troche mija sie z celem. Tak jakby konczyc dyskusje o meczu wraz z ostatnim gwizdkiem sedziego albo glosowanie na bramke roku pod koniec listopada. Podsumowanie roku predzej powinno zostac otwarte 1 stycznia niz wtedy zamykane. Niech nawet bedzie otwarte do lutego czy marca co to komu szkodzi? Kazdy by sobie zaglosowal spokojnie jezeli by go naszlo. Ale nie 5 4 3 2 1 Szczesliwego Nowego Roku jeb temat zamkniety (:
Ależ owszem. Nie po to tyle piany biłem o to, byście głosowali, by teraz olać i liczyć miesiąc wyniki niczym fieldy. Jeszcze przed południem będąChlopaczek pisze:No chyba ze faktycznie widze Piotrka tak wzielo na liczenie ze jeszcze dzisiaj beda wyniki (:
piotrcies
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 sty 2016, 11:27
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 sty 2016, 11:29
I teraz wychodzi ze powinienem zaglosowac? Spadaj. Poczekam az zamkniesz temat i wpadne tu z pretensjami ze kneblujecie usta i ze wlasnie mialem glosowac <right side mode on>piotrcies pisze:Aktualnie jest otwarty, na prośbę Pinkertona. Ostatni spóźnialscy mogą dodać głosy.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 sty 2016, 11:37
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 sty 2016, 11:56
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 sty 2016, 12:00
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pinkerton » 01 sty 2016, 12:00
Pinkerton
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 01 sty 2016, 12:24
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 sty 2016, 12:50