Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 03 sty 2016, 17:48
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 03 sty 2016, 17:49
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 03 sty 2016, 17:51
maxskr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 03 sty 2016, 17:53
Smashing Pumpkins
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 sty 2016, 17:56
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sty 2016, 18:53
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 03 sty 2016, 20:41
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 03 sty 2016, 20:49
Smashing Pumpkins
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 03 sty 2016, 20:49
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 03 sty 2016, 20:55
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 03 sty 2016, 20:59
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 03 sty 2016, 20:59
Nie wiem, czy Neville w ogole na powaznie chce sie bawic w trenerke, czy moze tak jak Leonardo w przeszlosci sprobuje sil, po czym stwierdzi ze to nie dla niego i wroci do studia lub zlapie inna fuche. Dziwne w ogole decyzja VCF by zatrudniac kogos kompletnie bez doswiadczenia i rozeznania w realiach hiszpanskiego futbolu. W dodatku w momencie, w ktorym trzeba bylo zaczac myslec o ratowaniu sezonu. Wyglada na to, ze Anglik nie doczeka lata w Valencii.Morrow pisze:Co się stało z tą Valencią z poprzedniego sezonu
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 03 sty 2016, 21:02
Nie pracujesz w Valencii zbyt długo, a zdążyłeś już wykluczyć możliwość objęcia reprezentacji Anglii czy Manchesteru United. Co skłoniło cię do takiej deklaracji?
To nie była deklaracja, odpowiadałem po prostu na pytanie zadane w wywiadzie. Pracowałem w mediach przez ostatnich cztery czy pięć lat i widziałem wielu ludzi, który zawsze starali się zostawić sobie otwarte drzwi. Ja mówię jak jest. To się nie wydarzy. Nie chciałem kręcić, zamierzałem postawić sprawę jasno.
Praca w Valencii to dla ciebie nowe doświadczenie i część większej całości. Gdzie widzisz siebie w przyszłości?
Nie będę mówił, gdzie chciałbym skończyć. Nie jest to praca menadżera czy trenera. Chcę, żeby to było jasne.
Nie?
Nie. To nie jest mój ostateczny cel. Muszę powiedzieć, że bardzo cieszyłem się tym, co robiłem do tej pory. Zajmowałem się wieloma rzeczami i wiedziałem, że w końcu nadejdzie czas na podjęcie decyzji. Pracowałem dla Sky, reprezentacji Anglii, The Telegraph, zajmowałem się swoim biznesem oraz klubem Salford City. Nie mogłem dłużej zajmować się tym wszystkim. W końcu musiałem coś poświęcić. Myślę, że oferta Valencii nadeszła we właściwym czasie. Przez cztery lub pięć lat doświadczyłem wielu różnych aspektów futbolu. Zawsze chciałem doświadczyć tak wielu rzeczy, jak tylko się dało. Teraz przyszedł czas na wyjście ze strefy komfortu.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 03 sty 2016, 21:09
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 03 sty 2016, 21:12
Morrow
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio