cloner pisze:bo strzelal troche mniej bramek anizeli Franek czy Zuraw
Ekhm. Ze co
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 sie 2005, 0:19
cloner pisze:bo strzelal troche mniej bramek anizeli Franek czy Zuraw
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 sie 2005, 0:25
no akurat meczu z USA nie widzialemserek408 pisze:cloner pisze:bo strzelal troche mniej bramek anizeli Franek czy Zuraw
Ekhm. Ze co![]()
Cloner Ty widzisz tylko tyle
Ja zdanie o Rasiaku dosc dawno temu sobie wyrobilem. Pamietam jego "fenomenalny" ciag na bramke podczas meczu w Polsce z USA. Jak dla mnie Rasiak poza gra glowa niewiele potrafi. Choc dzis mial jedna ladna akcje
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 16 sie 2005, 0:30
K@rolas_RSP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 sie 2005, 0:30
I tu sie nie zgodze. pamietasz moze jak gral w ataku z Niedzielanem? czy to w Groclinie czy w reprezentacji (zreszta w meczu z Serbia)? chwilami mial takie zagrania ze naprawde bylem pod wrazeniem. a poza tym pamietam tez z poprzedniego sezonu jedna z bramek jaka strzelil dla Derby, ktora pozniej uznano za bramke kolejki.serek408 pisze:Jak dla mnie Rasiak poza gra glowa niewiele potrafi.
Z tym sie zgadzam w 100%. wlasnie o to chodzi, ze on poprostu nie pasuje do tej reprezentacji. Szymek, Franek i Zuraw preferuja bardziej kombinacyjna, szybka gre, a gra z Rasiakiem to raczej wrzutki i strzal glowa albo zgrywanie pilki do partnera.fanfci18 pisze:Moze Rasiak nie jest słaby ale powiem tak.Mamy rozumiejący sie duet napastników(przyp.Franek i Żuraw), Szymkowiaka który swietnie z nimi współpracuje i Rasiak kompletnie do tego nie pasuje
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 sie 2005, 0:31
cloner pisze:no akurat meczu z USA nie widzialem
ja pamietam Rasiaka z meczow wczesniejszych, oraz z tegorocznego sezonu w Lidze angielskiej
wg mnie Rasiak powinien grac w Polskiej reprezentacji
na 100% w meczu z Walia
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 16 sie 2005, 0:36
serek408 pisze:Moim zdaniem powinien wchodzic za Franka podczas stalych fragmentow gry
K@rolas_RSP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 sie 2005, 0:36
skad Ty sie qrde wziales dzieciakK@rolas_RSP pisze:a wegług mnie nie ..... ponieważ bramki potrafi strzelać tylko głową a noge ma jak drewno ... czy on kiedyś strzelił bramke nogą![]()
moim zdanie w ataku polski powinnie grać ... Franek , Brożek albo Franek , Żuraw ....
ano nie idzie, bo nie gra nigdy 90minserek408 pisze:Tak czy siak narazie powinien miec miejsce w kadrze bo nie mamy zbyt wielu tak wysokich , dobrze grajacych glowa zawodnikow. Jednak tylko jako rezerwowy
a ja sie zgodze w 66,67% - oto nie dla Szymkowiaka w reprezentacjiKrzysztof Jarzyna pisze:Z tym sie zgadzam w 100%. wlasnie o to chodzi, ze on poprostu nie pasuje do tej reprezentacji. Szymek, Franek i Zuraw preferuja bardziej kombinacyjna, szybka gre, a gra z Rasiakiem to raczej wrzutki i strzal glowa albo zgrywanie pilki do partnera
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 sie 2005, 0:45
cloner pisze:a ja sie zgodze w 66,67% - oto nie dla Szymkowiaka w reprezentacji
wiem, wiem, on sie bardzo dobrze rozumie z innymi wislakami
ale on gra podobnie jak Kosowski (ciekawe porownanie - prawda ?)
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 sie 2005, 0:50
Lewandowski na srodku obrony (dzis Bak gral baaardzo slabo), a srodek pomocy : tylko Kałużny (tylko musi przejsc do troszke mocniejszej druzyny), a jesli nie to ... RadomskiKrzysztof Jarzyna pisze:cloner pisze:a ja sie zgodze w 66,67% - oto nie dla Szymkowiaka w reprezentacji
ale on gra podobnie jak Kosowski (ciekawe porownanie - prawda ?)![]()
no co ty, zartujesz?? to Twoim zdaniem kto ma zagrac na srodku pomocy?? Levandinho z jego opanowanym do perfekcji podaniem do stopera albo bramkarza? czy Mila, ktory sie wywraca jak mocniejszy wiatr zawieje? oswiec mnie
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 sie 2005, 1:01
I właśnie dlatego od pewnego czasu już nie polemizuję z poglądami Clonera...cloner pisze: a ja sie zgodze w 66,67% - oto nie dla Szymkowiaka w reprezentacji![]()
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 sie 2005, 1:05
To znaczy, ze wg Ciebie powinni grac dwoma defensywnymi pomocnikami? bo rozumiem, ze Sobolewski zostaje? ale przeciez trzeba mecze wygrywac, wyniki 0-0 do konca eliminacji moga nie wystrczyccloner pisze:Lewandowski na srodku obrony (dzis Bak gral baaardzo slabo), a srodek pomocy : tylko Kałużny (tylko musi przejsc do troszke mocniejszej druzyny), a jesli nie to ... Radomski![]()
Mila jest jego zmiennikiem w Austrii W.:D:D
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 sie 2005, 10:05
Jak wszedł z ławki z Austria w 80(nie pamiętam dokładnie) minucie i za 5 zszedł z czerwienią.Niewiele brakło i Austryjacy by zremisowali.Powszechnie wiadomo ze jest to ziomek Janasa z reprezentacj młodzieżowej która to ów trener miał okazje prowadzić(grali w niej m.innnym oprócz wspomnianego Radomskiego:Kosa, Baszczu, Głowa, Wichniarek i wielu innych)Krzysztof Jarzyna pisze:a pokaz mi jeden(!) dobry mecz w reprezentacji Radomskiego
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mark_p » 16 sie 2005, 11:15
a ja sie zgodze w 66,67% - oto nie dla Szymkowiaka w reprezentacji
jakaś kultura wypowiedzi obowiązujeskad Ty sie qrde wziales dzieciak
mark_p
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 sie 2005, 11:58
Jak ja sie ciesze , ze Cloner nie jest selekcjoneremcloner pisze:Lewandowski na srodku obrony (dzis Bak gral baaardzo slabo), a srodek pomocy : tylko Kałużny (tylko musi przejsc do troszke mocniejszej druzyny), a jesli nie to ... Radomski
Mila jest jego zmiennikiem w Austrii W.
a ja sie zgodze w 66,67% - oto nie dla Szymkowiaka w reprezentacji
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 sie 2005, 12:21
Masz racje, tez sie zgadzam, ze jako srodkowy obronca moglby sie przydac (z lawki oczywiscie). tylko nie wiem, czy zauwazyliscie, ale nasz wspanialy selekcjoner, chyba chce odkryc w Levandinho ciag na bramke i zmysl playmakera. nie wiem ile ten czlowiek zagral meczow w reprezentacji, ale moge sie zalozyc, ze jako srodkowy obronca to chyba zadnego. dlatego obecnie "Lewandowski - reprezentacja" jest rownoznaczne z "Lewandowski - srodek pomocy", a to sie nie ma prawa sprawdzic. a szczerze mowic nie wierze, zeby to sie nagle zmienilo, dlatego lepiej niech ta reprezentacja gra bez tego brazylijczyka z polskim paszportem.fanfci18 pisze:Co do Lewandowskiego to po głebszym zastanowieniu sie dochodze do wniosku ze jest przydatny dla drużyny.Gdyby był tak słaby jak sie o nim mowi to nie grałby w Szachtarze.Wydaje mi sie ze moze sie przydac jako zawodnik wchodzacy z ławki i broniący wyniku.Przy takim rywalu jak Walia(mam na mysli ich brutalna gre) moze sie przydac.A przy krótkiej ławce jeśli chodzi o środkowych obrońców.
Krzysztof Jarzyna
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio