Złote Usta - Strona 3

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 sie 2005, 11:59

Pisakk pisze:Mikusinski: postac-legenda tego forum... Po nocach wzdycha do dawnych czasów, kiedy w gabinetach Chelsea nie słyszeli o kimś takim jak Abramovicz, a po boisku biegały takie sławy jak Zola czy Flo.
Mój kandydat.To ostatnie zdanie jest super, ubaw po pachy.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 15 sie 2005, 19:02

Znamy juz dwóch jurorów którzy wraz ze mna wybierać będą 10 najlepszych cytatów każdego miesiąca, z których potem wy wybierzecie ten jeden najlepszy.
Oto oni : Pisakk i Niggaz.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 sie 2005, 21:37

Niggaz pisze:RTS napisał:
wogule chcelsea kupuje piłkarzy a ich wogule nie daje do pierwszej jedynastki przykłady : Tiago , Keżman ( dobrze że odszedł )
-----
Jeszcze trochę przykładów z dedykacją dla użytkownika RTS: Petr Cech, Paulo Ferreira, Didier Drogba, Ricardo Carvalho, Asier Del Horno, Arjen Robben. Dziwny ten Mourinho rzeczywiście. Powinien wystawiać do gry nie 11 a 22 zawodników żeby wszyscy mogli grać.
za ironię :wink:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 15 sie 2005, 21:51

A to mój typ:
bagg pisze:
RTS pisze:
Rossi pisze: A skąd masz wiadomość że Ballack raczej nie przejdzie bo we mnie znó wstąpiła wiara w jego transfe
bo ma podpisać nowy kontrakt z Bayernem Monachium
no i tu zauważamy taką malutką różnicę między czasami w j.polskim. Jak już wiadomo są 3 czasy:
1.cz.przeszły
2.cz. terażniejszy
3.cz. przyszły

Do jakiego czasu zaliczymy Twoje zdanie?? do cz. przyszłego ;) tak właśnie brawo drogie dzieci. A jak wiadomo przyszłość pewna nie jest. Więc dopóki nie zobaczę oficjalnego newsa "Ballack podpisał nowy kontrakt z Bayernem" nie uwierzę Ci, że Ballack za parę dni ma to zrobić. Pozdro

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 sie 2005, 23:25

snipp pisze: To wyraźna pomyłka autora. Chciał on pewnie powiedzieć, że Rasiak od kilku lat jest pniem reprezentacji.

Nie od dziś wiadomo, że Grzesiu to nasza nadzieja. Jest młody, szybki, bajecznie wyszkolony technicznie i ogólnie jest nadzieją Derby na lepsze czasy. Taa.. Grzesiu nadzieją Baranów!

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 sie 2005, 0:44

wiktor1940 pisze:Moim zdaniem klub BVB jest dobry tylko szkoda mi rickena on powinien isc do schalke04.
koles u mnie wygrywa bezapelacyjnie , dla pasjonatow Bundesligi pewnie tez :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 sie 2005, 1:04

piwus pisze:Umiał tak dobrze ich ubsłużyć, że dziennikarze pisali o rozgrywaniu w trójkącie. Oprócz perwersyjnych gier lubił położyć sie na boisku i narzekać, że go paluszek boli.
Kudłate przemyślenia Piwusa na temat rozgrywającego Trabzonsporu :lol:.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 sie 2005, 1:10

Snipp_ pisze:
piwus pisze:Umiał tak dobrze ich ubsłużyć, że dziennikarze pisali o rozgrywaniu w trójkącie. Oprócz perwersyjnych gier lubił położyć sie na boisku i narzekać, że go paluszek boli.
Kudłate przemyślenia Piwusa na temat rozgrywającego Trabzonsporu :lol:.
To jeszcze nic :lol: z tego samego postu:
piwus pisze:Kosowski- najchętniej przykleiłby sobie piłke do nogi, bo przeszkadza mu biegać. Wracać to on się nie lubi. Kiedy nie ma piłki najchętniej siadłby na murawie i liczyłby chmury. Jednak kiedy ją dostanie, hasa po lewej stronie niczym jelonek w lesie. On nie omija rywali, najwyżej moze się o nich potknąć jak staną mu na drodze. Niczym sprinter ma jasno wyznaczony cel; dobiec przynajmniej do wysokości pola karnego, potem niech się dzieje wola nieba. Widac, że wolny czas spedza w kasynach na graniu w ruletkę. Jego dośrodkowania to czysta loteria, albo w trybuny albo komuś na głowę, cóż zdarza się. Tak było za najlepszych czasów w Wiśle, niestety w Kaiserslautern ma zupełnie inne zadania taktyczne. Widac, że na treningu nie poswięcają mu wiele uwagi (Kasperczak przynajmniej mówił "Dobrze, Kamil dobrze, tylko trochę szybciej, bo jak Cię złapią to Ci piłkę zabiorą"). Dzisiaj pomysłem na grę jest szwendanie się po całym boisku pod pozorem wymiany pozycji z Jackiem Krzynówkiem np. Przecież nie od dziś wiemy, że tak znakomity trener jak Janas potrafi przestawić lewego pomocnika na prawego w pół roku. Oprócz szwendania się czasem dobije jakąś piłkę albo dośrodkuje w trybuny - tego się nie zapomina.
:lol: :lol: jak dla mnie na tym mozemy zakonczyc konkurs :lol:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 16 sie 2005, 1:31

Piwus , mistrz ironii :).Kiedyś mnie powalił niby nie śmieszny jego post.

Ktoś napisał i założył zarazem nowy temat :
Czy wiecie jakie zespoły wysyłają najwięcej bezpłatych pamiątek ?
piwus pisze:GKS Katowice
Temat był coś koło tego, ale podoba mi sie to, że nigdy jego słowa nie są bezsensowne.Zdrowie Piwusa :!:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 16 sie 2005, 12:01

Corinthians pisze:NAZWA: Trzewiki Cyców
SKŁAD: nie wiem.... w ataku Rasiak

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 16 sie 2005, 12:24

fanfci18 pisze:Jak wszedł z ławki z Austria w 80(nie pamiętam dokładnie) minucie i za 5 zszedł z czerwienią.Niewiele brakło i Austryjacy by zremisowali.Powszechnie wiadomo ze jest to ziomek Janasa z reprezentacj młodzieżowej która to ów trener miał okazje prowadzić(grali w niej m.innnym oprócz wspomnianego Radomskiego:Kosa, Baszczu, Głowa, Wichniarek i wielu innych)

niggaz pisze:fuera Szymkowiak co gra jak Kosowski
HALA KAŁUŻNY i to tylko KAŁUŻNY
Visca el Radomski

Szymkowiak gra bardzo dobrze zarówno w klubie jak i reprezentacji czego nie można powiedzieć o Kałużnym. Szymek potrafi wywalczyć piłkę, potrafi podać, potrafi strzelić a więc czego chcieć więcej? Czy Kosowski też to potrafi? Kuuuuuuuurde jak ja mogłem tego nie zobaczyć Od dłuższego czasu postrzegałem Kosowskiego jako takiego osobnika który na boisku czuje się jak w innym świecie. Często sprawia wrażenie zagubionego w tym obcym dla siebie świecie. Jego pogląda jakoby wystarczyło kopać piłkę przed siebie i biec za nią niestety w praktyce okazuje się błędny. To nie jest tak panie Kosowski. To nie jest Matrix. Łyżka nie istnieje. Podążaj za białym królikiem.

Odnośnie Rasiaka to sam uwielbiam się z niego śmiać i to się nie zmieni nawet jak będzie strzelał regularnie w reprezentacji bo dowcipy o nim najzwyczajniej w świecie śmieszę mnie i nie widzę w tym nic złego. Grzegorz w reprezentacji nie gra tak dobrze jak w klubie bo tam spisuje się naprawdę fenomenalnie i bardzo dobrze. IMHO to nie zmienia faktu, że mamy lepszych zawodników którzy przede wszystkim bardziej pasują do naszego stylu gry w którym Rasiak jest jak drzazga w delikatnej nóżce i jakby na to nie patrzeć to nie pasuje i tyle.

Levandinho natomiast to chyba z tego samego tartaku co Rasiak. Dżepetto musiał macząc w tym swoje palce. Ostatnio doszedłem do wniosku, że Levandinho może za bardzo się stresuje kiedy ja oglądam mecze bo wtedy gra piach i dlatego zdanie mam o nim nie najlepsze i raczej tego nie zmienię. Jego grę na obronie mógłbym jeszcze ewentualnie przeboleć może ale nie na pomocy.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 16 sie 2005, 18:28

:wink:
Niggaz pisze:Roro
Człowiek o wielu twarzach. Niegdyś stawał w szranki z samym legendarnym Mathiaskiem a konkurencją było nabijanie postów. Niestety stracił swojego konkurenta tym samym powoli przestawał nabijać. Jest także jedną z wielu wyroczni dla małoletnich wielbicieli CM-a bądź też tych idących bardziej z duchem czasu czyli wielbicieli FM-a. Obecnie spostrzegł, że temat o sigach to doskonała okazja na poprawienie licznika o kolejne setki postów. Możliwość ta skłoniła go aż do spróbowanie własnych sił w dziedzinie grafiki komputerowej. Ogólnie RoRo jest tam gdzie się dużo pisze. Marzy pewnie o scudetto dla Interu ale prędzej osiągnie granić 10000 postów niż to się stanie. Ogólnie jednak nic do Niego nie mam :wink:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 17 sie 2005, 0:29

Piwus pisze:Zostawię Cię samego, bo nigdy nie myślałem, że musze udowadniać wyższość Żurawia w reprezentacji nad Rasiakiem...

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 17 sie 2005, 6:51

Niggaz pisze:To żeś mi dosrał mówiąc dosadnie
Nie wiem na jakiej podstawie kwestionujesz moje umiejętności arytmetyczne ale nie wypada chyba nie zgodzić się z opartą na wieloletnich doświadczeniach, własnym przeczuciu, sondażu przeprowadzonym w centrum Warszawy (niepotrzebne skreślić) opinii takiego miszcza jak Ty. Mój światopogląd się załamał. Idę się zastrzelić z łuku

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 sie 2005, 21:37

Pora odswieżyć temat.
wkscukier pisze:
bartek12 pisze:Mozecie polecic kogos do gry w Footballa jakis sredniak byle jaka liga tylko nie Hiszpanska poniewaz jest ogranicznik piłkarzy z Poza UE
Aston Villa, Totenham (polecam), Antalanta,Parma, no i ostatecznie suderland wejdź w lige angielską tam masz mase średniaków i nie ma ograniczeń bo anglia nie jest w UNI EUROPEJSKIEJ
i
zazul pisze:Myśle że licznik postów jest jak najbardziej potrzebny poniewąz :
2 ten kto ma dużo postów należy mu się <szacunek>
3 to zacheca by pisac coraz to więcej postów i stać się z nabijacza graczem pierwszego składu :D
Punkt drugi jest średnio zabawny, raczej martwiący, trzeci nie zrozumiały. Więc co w tym smiesznego? Że niektórzy nabijają nawet w temacie o zlikwidowaniu licznika. Tragikomiczne...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”