Która Polska gazeta o sporcie jest najlepsza? - Strona 3

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 12 sie 2005, 23:06

Dla mnie pilka nozna rzadzi, choc wedlug mnie zbyt malo zajmuja sie tam ligami zagranicznymi. Maja ciekawe artykuly, pisane wedlug mnie najlepiej z posrod wszystkich gazet tej tematyki.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 sie 2005, 23:11

Ja tam lubie Fakt :) Dzieki nim dowiduje sie tego, czego nie dowiem sie nigdzie indziej, np ze Didier Deschamp jest trenerem Juve! Wszedzie indziej pisali blednie, poniewaz trenerem Juve zostal jakis Fabio! Nawet Deschamp dal sie wrobic i pozstal dalej w Monaco. Dziwny jest ten swiat :|

Bayer Fan
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bayer Fan » 15 sie 2005, 14:31

:arrow: Piłka Nożna
:arrow: Przegląd Sportowy
:arrow: Tygodnik Kibica (współpracuję)
Zaczęło sie od Piłki Noznej,do której mam kilka zastrzeżen,ale ogólnie "trzyma fason" potem był Przeglad Sportowy,który kupuje codziennie i Tygodnik Kibica-najlepsze statystyki,gazetka ciekawa i rzetelna.

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 15 sie 2005, 15:28

Zdecydowanie "Piłka Nożna" pierwszy numer kupiłem chyba z dobre 7 lat temu potem przerwa i od 04.2004 do 09.2004 mam all i potem jescze troche. Lubie także PN + . Ostatnio kupiłem Przegląd Sportowy w którym był skard kibica mojej ulubionej ligi czyli ligi angielskiej :D

Cya
Ostatnio zmieniony 15 sie 2005, 15:32 przez Rumeczek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RTS
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 15 sie 2005, 15:30

:
:arrow: To My Kibice
:arrow: TYgodnik kibica
:arrow: Piłka Nożna , PN +

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sie 2005, 12:38

Ja czytam głównie 'Piłkę Nożną' i 'Piłkę Nożną Plus' - dużo treści, mało niepotrzebnych zdjęć/obrazków itp.
'F1 Racing' - nie jest to tak do końca polska gazeta, ale ciii ;) Lubię ją poczytać, bo jest dużo, bardzo dużo interesującyh artykułów. Cena odstrasza, ale jak się ma kiosk... :D 8)
'Tygodnik Żużlowy' - regularnie od paru ładnych lat :) Wszystko o czarnym sporcie :)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 13:04

"Bravo Sport" :lol: tak rzetelne i obiektywne informacje mogą być tylko w tym genialny czasopiśmie. Naprawdę podziwiam tam ludzi, którzy nadal piszą o gwiazdach Realu jak o najlepszych na świecie. tak to jest zdecydowanie najlepsze. No i tak jak wspominał Lakier jeszcze Fakt jest bardzo dobry :lol: a tak na serio. Nie czytam gazet piłkarskich moje ulubione
źródło informacji to Internet....wiem, wiem dziwny jestem...jakiś taki inny :lol:

Awatar użytkownika
rapid
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 16 sie 2005, 13:15

Ja czytam od czasu do czasu tylko gazety... Glownie dowiaduje sie z internetu o wszystkim...
ale jezeli cos to Pilka Nozna lub PS

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 16 sie 2005, 16:39

ja podobnie jak rapid:)

bagg>> taa:> i jak ktos lubi ploty najnowsze moze BS kupic:) kuzyn 7 letni kupił sobie bo była freesbie czy cos tak przyniol i jak czytalem to mi sie smiac chciało:D takie bzedty warte podblokowych plotkar:D

Awatar użytkownika
Fabregas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fabregas » 16 sie 2005, 17:16

Ja lubie "Bravo Sport".

Awatar użytkownika
Skibal
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Skibal » 16 sie 2005, 17:30

Ja czytam Przegląd Sportowy i Sport. Dla niektórych Sport jest lepszą gazetą ale Ja częściej zaopatruje się w Przegląd. Lubię czytać artykuły napisane przez Kołtonia i analizować statystyki z Polskich lig.

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 22 sie 2005, 18:08

Tak sie sklada ze z zawodu jestem dziennikarzem sportowym (dopiero sie rozwijam - ledwo co po licencjacie - i pracuje jak narazie w prasie... - regionalnej - )

Moim skromnym zdaniem (obiektywnym) najlepsza jak to mowimy "latką" jest przeglad sportowy, nie chce mi sie pisac dluuuuuuuuugiego uzasadnienia...

pilka nozna jest NO2 ale daleko jej do przegladu

reszta jest daleeeeeeeeeeeko daleeeeeeeeeeeeeko z tylu

pozdrawiam

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 22 sie 2005, 19:18

"Piłka Nożna" wymiata, kupuje ją od paru lat...... jednak uwazam ze powinni pisac wiecej o naszej krajowej piłce (mimo ze i tak jest okolo 50% o Polskiej piłce :wink: ) cenię "Piłke Nożną" za to ze nie zrobili z siebie takiego szmatławca jakim jest bravo sport ...... PN wciąz trzyma styl mimo ze na rynku ukazuje sie wiele takich smiesznych gazet jak bravo z których mozna sie jedynie dowiedziec o tym z kim kręci obecnie ronaldo :/ PN jest zdecydowanie najbardziej fachowym tygodnikiem w naszym kraju posiadającym znane grono dziennikarzy dzieki którym mają doskonałe artykuły a nie tylko mase zdjec i jaranie sie zawodnikami i klubami które są aktualnie na topie.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 22 sie 2005, 20:23

Piłkę nozną, tak samo jak kolega nowok kupuję od kilku ładnych lat. Mają bardzo ciekawe artykuły, jak i z polskiej z ligi jak i zagranicznej, świeże newsy, wywiady z różnymi postaciami w futbolu, wszystkie "czarne strony" polskiej piłki. Dobrze, ze nie robią żadnych dodatków dla 10 latków jak Bravo Sport. Ta gazeta mnie rozbija, gdy czytam, ze na 100% Szewczenko przejdzie do The Blues a Ballack do Manchesteru.

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 22 sie 2005, 20:25

Bravo = shit
Przegląd sportowy czytam.Fajna gazeta ciekawe artykuły analizy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”