F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 120

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 22:42

Ale nam może chodzić o różne grupy wiekowe ;) wiem, że Juventini chyba w półfinale przegrali z Romą, ale to w tych najmłodszych przedziałach wiekowych. A Primavera to 21 lat bodajże wygrała taką Ligę.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 22:54

w Primavera w tamtym sezonie ( rocznik 1984 najstarszy) Roma wygrał w finale z Atalanta mecz bylw Lecce i to jest pewne więc Ty sie mylisz na bank :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 22:59

Wiesz sprawdze to jutro bo dzisiaj już nie mam siły. Ale na juvepoland.com jest w tabeli primavery Juve pierwsze z 3 punktami przewagi nad Atalantą

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 23:05

Ale moze tak bylo że tylko pózniej są play off rozgrywane i tak dopiero się wyłania mistzra rozumiesz :?: :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 8:14

Wiem, wiem i właśnie w tych Play-offach Juve chyba wygrało. Z Interem. Sprzwdze zresztą 8)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 sie 2005, 8:25

Ja wczoraj na pewnej strone polskiej Barcelony wyczytałem news o tym młodym Krikicu. I on jest artykuł ktory na Mundo Deportivo pojawaił się
14.02.2004 a ta własinie stronka daje to jako najnowszy news. Normalnie zburzyłem się i skomentowałem a rano patrze mój komentarz usunięty choć nie było tam żadnych przekleństw tylko podałem linka do artykuły i daty jego podania :? I teraz trzeba mi jakieś dojsicie do modow z tej strony żeby ich pojechać :twisted:

quetzalcóatl
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: quetzalcóatl » 16 sie 2005, 13:16

w pierwszym komentarzu gromek informuje, ze news jest "wyszukany", ale w sumie masz trochę racji..
Anyway, wyścigi w zawodach pt. "kto wrzuci więcej newsów" są na tej stronie chyba w punkcie kulminacyjnym.. może być już tylko lepiej.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 sie 2005, 14:25

quetzalcóatl pisze:w pierwszym komentarzu gromek informuje, ze news jest "wyszukany", ale w sumie masz trochę racji..
Anyway, wyścigi w zawodach pt. "kto wrzuci więcej newsów" są na tej stronie chyba w punkcie kulminacyjnym.. może być już tylko lepiej.
ale nie dość że moj komnent wtrzucili to jeszcze zbanowali :shock: pytam sie za co :?: normalnie chciałem zakomunikować że newes ma 1,5 years a tu odrazu tak mnie potraktowali. Jak byś miałnumer gg do któregoś z "szefów" tej stronki to mi podaj tu albo na priv :wink: mosze to wyjsinić :twisted:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 sie 2005, 17:01

Rossi pisze:Ja wczoraj na pewnej strone polskiej Barcelony

Jaka to strona? :lol: Bo mam wtyki we wszystkich polskich stronach o FCB... 8)

Anyway (ach, ten angielski... widać, że jesteśmy w UE :lol: ) cieszy mnie fakt, że Valdes powołany został do reprezentacji kraju... Należy mu się. Oby Casillas nie odzyskał formy. Wtedy bramka pozostaje dla bramkarza Barcy. :twisted:

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sie 2005, 17:19

Anka pisze:Jaka to strona? Bo mam wtyki we wszystkich polskich stronach o FCB...
Pewnie blaugrana ale z gromkiem to sobie na pewno nie podyskutuje :lol:
Ale dziwne, że tak szybko bana dostał. Może założyłeś drugie konto albo napisałeś coś naprawdę niestosownego :?:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 sie 2005, 19:38

Anka pisze: Oby Casillas nie odzyskał formy. Wtedy bramka pozostaje dla bramkarza Barcy. :twisted:

Pozdrawiam.
Hah Casillas nie z takich kontucji wychodził. Teraz nie zagra przez kilka tygodni. Nalige będzie gotowy i Valdes wróci do szeregu czyli 3 bramkarz reprezentacji. Nie wierze w strate formy Casillasa, to były cud a ja wiem coś o cudach -nie ma ich :wink:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 sie 2005, 21:26

Figo11 pisze:Nalige będzie gotowy i Valdes wróci do szeregu czyli 3 bramkarz reprezentacji.

Ech, jak już, to Valdes będzie bramkarzem numer 2, bo Canizares coraz słabiej sobie radzi... z całym szacunkiem dla tego piłkarza, ale jego czas powoli dobiega końca.

Figo11 pisze:Nie wierze w strate formy Casillasa, to były cud a ja wiem coś o cudach -nie ma ich
Wiesz, to są tylko takie moje głośne rozmyślania... bardzo chciałabym, żeby to Valdes był bramkarzem number One ( :lol: ) w reprezentacji, bo naprawdę jest dobry. Gorszy od Casillasa, ale fakt pozostaje faktem. ;) Co do cudów - według mnie są, coś o tym wiem... :)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 16 sie 2005, 22:16

Anka pisze:Figo11 napisał:
Nalige będzie gotowy i Valdes wróci do szeregu czyli 3 bramkarz reprezentacji.

Ech, jak już, to Valdes będzie bramkarzem numer 2, bo Canizares coraz słabiej sobie radzi... z całym szacunkiem dla tego piłkarza, ale jego czas powoli dobiega końca.
Ale jest jeszcze Reina :roll:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 sie 2005, 22:20

xaver pisze:Ale jest jeszcze Reina
Wybacz, ale Reina jest o wiele gorszym bramkarzem od Valdesa. Jeżeli Aragones będzie miał do wyboru Reinę i Valdesa, to wybierze piłkarza Barcelony. ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 sie 2005, 23:15

Tylko dotychczas numer two to był Jose Reina teraz tez jest numer two...A VV zagra w wyjsciowej jedenastce...

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”