Manchester United (zbiorczy) - Strona 111

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 16 sie 2005, 13:35

Panie i Panowie prosze o nienabijanie sie z Widzewiaka ktory wiezy takim gazeta jak...The Sun...The Guardian...Fakt...wiadomosci sportowe na Onecie itp...kazdy ma swoje zrodlo i ma prawo w nie wiezyc badz nie( :lol: )

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 16 sie 2005, 16:34

Nie chce otwierać nowego tematu o FC United, ale mam pewne informacje. Mianowicie FC United pokonało w pierwszym meczu ligowym na wyjeździe Leek CSOB 5:2 :wink: Bramki dal FC United strzelili: Spence'20,'72 , Torpey'30,'80 , Orr'90. Tutaj macie fotki z meczu: http://www.fcumgallery.co.uk/leek/pages/Picture001.htm
Pozdro :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 sie 2005, 20:04

A co wy forumowicze myślicie o FC United :?: Czytam różne komentarze na stronach MU i jakieś dzieicaki nuraja założycieli tego klubu , wyzywaja że to głupi pomysł jak dla mnie to bardzo dob ry pomysł :!: Gardze takim komentrzami :twisted: Ja rozumie załozycieli teego klubu i jestem całym sercem za nimi Glory Glory Man Utd & FC United :P

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 16 sie 2005, 20:11

Rossi pisze:A co wy forumowicze myślicie o FC United :?: Czytam różne komentarze na stronach MU i jakieś dzieicaki nuraja założycieli tego klubu , wyzywaja że to głupi pomysł jak dla mnie to bardzo dob ry pomysł :!: Gardze takim komentrzami :twisted: Ja rozumie załozycieli teego klubu i jestem całym sercem za nimi Glory Glory Man Utd & FC United :P
Dokładnie, jak zwykle się z Tobą zgadzam. Ja kibicuję FC United i życzę im jak najlepiej. W sumie nie ma się co dziwić, sam nie byłem (i nadal nie jestem) za tym by klub przejął Glazer :evil: Dlatego chciałbym aby FC United grali coraz lepiej i co rusz awansowali do coraz to lepszych lig, aż w końcu zapukali do Premiership :wink:
Z biegiem czasu będę starał się zamiesczać newsy na temat klubu założonego przez przeciwników Glazera :twisted:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 20:15

Ja mam pytanie o co dokładnie chodzi z tym FC United?? Kibice ten klub założyli, żeby sprzeciwić się Glazerowi? Bo z tego co słyszałem to tak :). A że nie jestem pewien to się pytam.

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 16 sie 2005, 20:38

TAk...zalozyli go kibice przeciwnie zeby MAlcolm Glazer przejal MU....no i graja w najnizszej lidze...czyli gdyby liczyc ze Premiership to 1 liga ...to oni graja w lidze 11.... :D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 20:43

no to za 11 lat zagrają w Premiership ;) :lol: i pokażą Glazerowi, że źle zrobił wogóle myśląc o przejęciu MU :D

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 sie 2005, 0:11

bagg pisze:no to za 11 lat zagrają w Premiership ;) :lol: i pokażą Glazerowi, że źle zrobił wogóle myśląc o przejęciu MU :D
Być moze dla niektórych to cel życia...wiesz jaką bedzie miał radoche po tych 11 latach? :wink:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2167
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 sie 2005, 9:16

A mnie się ten FC United nie podoba. Jakieś eksponowanie nienawiści jest w ogóle nie na miejscu :? Nie ufam Glazerowi, ale co poradzić... Już się z tym pogodziłam, zwłaszcza, że jak narazie nic złego jeszcze się nie stało.
Poza tym nie mogłabym tak nagle przekreślić całego ManU, całej jego historii, zawodników itd. itd.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 sie 2005, 9:44

futbolowa pisze:A mnie się ten FC United nie podoba. Jakieś eksponowanie nienawiści jest w ogóle nie na miejscu :? Nie ufam Glazerowi, ale co poradzić... Już się z tym pogodziłam, zwłaszcza, że jak narazie nic złego jeszcze się nie stało.
Poza tym nie mogłabym tak nagle przekreślić całego ManU, całej jego historii, zawodników itd. itd.
Ale Ty tak to odbierasz z punktu widzenia biernego kibica tak samo jak ja. Oni również nie przekreślają MU nawet mecz przełożyli bo chcieli w barach zobaczyć transmisje z meczu. My to całekim inaczej rozumiemy a ci ludzie to prawdziwi fanatycy którzy chcą w ten sposób pokazać swoją odrebnosici. W histori jest mase takich przypadkow :!: Całym sercem za Man Utd & FC United :!: :!: :wink:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2167
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 sie 2005, 9:48

Ja nie mówię, że nie kiboicuję FC United ;) To jakiś 'odłam' mojego kochanego ManU, a więc nie mogę tego klubu nie lubić ;)
Jednak całą tą szopkę uważam za niepotrzebny cyrk. Niech lepiej skupią się na większym dopingowaniu ManU, bo się zawodnicy skarżą, że mają słabych kibiców na Old Trafford ;)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 17 sie 2005, 9:55

A załóżmy, że za 11 lat FC United gra z Man Utd ;) komu byście kibicoowali bardziej??

Awatar użytkownika
RTS
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 17 sie 2005, 9:59

jasne że ManU !!! :twisted:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 sie 2005, 10:03

No oczywisie że za MU bo ten klub kocham od malego ale FC United jest dzieckiem(benkartem) MU wiec też trzeba ich kochać :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sie 2005, 10:05

bagg pisze:A załóżmy, że za 11 lat FC United gra z Man Utd komu byście kibicoowali bardziej??
Chyba nie ma kibica ManU, który na to pytanie odpowie, że FC United - po prostu w to nie wierzę 8)

Zablokowany

Wróć do „Anglia”