Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 16 sie 2005, 13:35
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 16 sie 2005, 16:34
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 sie 2005, 20:04
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 16 sie 2005, 20:11
Dokładnie, jak zwykle się z Tobą zgadzam. Ja kibicuję FC United i życzę im jak najlepiej. W sumie nie ma się co dziwić, sam nie byłem (i nadal nie jestem) za tym by klub przejął GlazerRossi pisze:A co wy forumowicze myślicie o FC UnitedCzytam różne komentarze na stronach MU i jakieś dzieicaki nuraja założycieli tego klubu , wyzywaja że to głupi pomysł jak dla mnie to bardzo dob ry pomysł
Gardze takim komentrzami
Ja rozumie załozycieli teego klubu i jestem całym sercem za nimi Glory Glory Man Utd & FC United
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 20:15
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 16 sie 2005, 20:38
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 20:43
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 sie 2005, 0:11
Być moze dla niektórych to cel życia...wiesz jaką bedzie miał radoche po tych 11 latach?bagg pisze:no to za 11 lat zagrają w Premiership![]()
i pokażą Glazerowi, że źle zrobił wogóle myśląc o przejęciu MU
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 sie 2005, 9:16
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 sie 2005, 9:44
Ale Ty tak to odbierasz z punktu widzenia biernego kibica tak samo jak ja. Oni również nie przekreślają MU nawet mecz przełożyli bo chcieli w barach zobaczyć transmisje z meczu. My to całekim inaczej rozumiemy a ci ludzie to prawdziwi fanatycy którzy chcą w ten sposób pokazać swoją odrebnosici. W histori jest mase takich przypadkowfutbolowa pisze:A mnie się ten FC United nie podoba. Jakieś eksponowanie nienawiści jest w ogóle nie na miejscuNie ufam Glazerowi, ale co poradzić... Już się z tym pogodziłam, zwłaszcza, że jak narazie nic złego jeszcze się nie stało.
Poza tym nie mogłabym tak nagle przekreślić całego ManU, całej jego historii, zawodników itd. itd.
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 sie 2005, 9:48
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 17 sie 2005, 9:55
bagg
RTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 sie 2005, 10:03
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sie 2005, 10:05
Chyba nie ma kibica ManU, który na to pytanie odpowie, że FC United - po prostu w to nie wierzębagg pisze:A załóżmy, że za 11 lat FC United gra z Man Utd komu byście kibicoowali bardziej??
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio