BartiX_FCI pisze:Sparingi...heh...sparingi sa g**** warte..... chodzi mi o wazniejsze mecze typu LM,Serie A, Puchar Włoch a nie sparingi...
dla ciebie sa g**** warte ale własnie w sparingach zgrywa sie z druzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 sie 2005, 20:25
BartiX_FCI pisze:Sparingi...heh...sparingi sa g**** warte..... chodzi mi o wazniejsze mecze typu LM,Serie A, Puchar Włoch a nie sparingi...
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 16 sie 2005, 20:27
a może zrobią niespodzianke ...serek408 pisze:ale nie mocny Exclamation w dodatku gramy u siebie
poczekamy zobaczymyserek408 pisze:Bedzie ciekawie
RTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 20:32
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 sie 2005, 20:38
Buffon to prawdziwa opoka defensywy Juventusu i (bez obrazy), ale bardzo ciesze sie z powodu jego kontuzji. Jak dla mnie to moglby byc kontuzkowany tylko do dnia po meczu z Interembagg pisze:taaa Inter ma bardzo ułatwoine zadanieBez Buffona tak ważny mecz...eh tragedia. Nie dobrze. Ale mimo wszystko liczę na dobrą grę, walkę do końca i oczywiście - WYGRANĄ.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 20:48
no właśnie po 50% a pozatym Juve to kolektyw jak już wspominałem w innym temacieRoRo pisze:Buffon to prawdziwa opoka defensywy Juventusu i (bez obrazy), ale bardzo ciesze sie z powodu jego kontuzji. Jak dla mnie to moglby byc kontuzkowany tylko do dnia po meczu z Interembagg pisze:taaa Inter ma bardzo ułatwoine zadanieBez Buffona tak ważny mecz...eh tragedia. Nie dobrze. Ale mimo wszystko liczę na dobrą grę, walkę do końca i oczywiście - WYGRANĄ.
Nedved tez chyba nie zagra wiec Inter musi sie sprezyc i pokazac ze powalczy o te trofeum wkoncu a nie tylko paplanina przed kazdym sezonem. Juz za kadencji Zaccheroniego Inter wygrywal po dwukroc z Juve wiec teraz tez mamy duze szanse
Cale 50 %
:)
POZDRO
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 sie 2005, 20:55
Nie może być bez obrazy. To co napisałeś jest na tyle debilne, że nie można tego nie skomentowac. Cieszysz się z krzywdy innego człowieka, nawet jeśli gra u jednego z największych rywali powinieneś tak nie mówić, lub chociaż zostawić to sobie. Poza tym bez niego można się martwić o formę azzurich, kto go godnie zastąpi? De Sanctis? Więc, następnym razem zastanów się Interisto zanim coś napiszesz i nie kalecz wizerunku kibiców Interu.RoRo pisze: (bez obrazy), ale bardzo ciesze sie z powodu jego kontuzji.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 sie 2005, 20:58
Nie kalecze wizerunku Interistow kolegoSnipp_ pisze:Nie może być bez obrazy. To co napisałeś jest na tyle debilne, że nie można tego nie skomentowac. Cieszysz się z krzywdy innego człowieka, nawet jeśli gra u jednego z największych rywali powinieneś tak nie mówić, lub chociaż zostawić to sobie. Poza tym bez niego można się martwić o formę azzurich, kto go godnie zastąpi? De Sanctis? Więc, następnym razem zastanów się Interisto zanim coś napiszesz i nie kalecz wizerunku kibiców Interu.RoRo pisze: (bez obrazy), ale bardzo ciesze sie z powodu jego kontuzji.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 16 sie 2005, 21:03
skład Treviso ma naprawde całkiem niezły, to na pewno nie będzie spacerek. Zespół natomiast nie jest jeszcze idealnie zgrany i Inter powinien to wykorzystać.serek408 pisze:I na poczatek TrevisoTrzeba dobrze zaczac , ale nie mozna zlekcewazyc beniaminka. Zespol ktory zastapil inny zdegradowany klub (bodajze Torino
) wiec niewiele o nich wiem. Sklad pewnie maja solidny , ale nie mocny
w dodatku gramy u siebie
6 kolejka Juventus-Inter. 15 kolejka Inter-Milan. Tak wiec jeden hit juz na poczatku na drugi przyjdzie nam poczekac. Juz czuje smak tej Serie ABedzie ciekawie
![]()
Tardelli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 sie 2005, 21:13
W moich oczach tak. wydaje mi się, że nie tylko w moich.RoRo pisze:Nie kalecze wizerunku Interistow kolego
Obeszłoby się bez tych słów. Tfu... Debilnych słów.RoRo pisze: To jest moja prywatna wypowiedz, slowa ktore przyszly mi do glowy ...
Nie podejrzewaj mnie o coś takiego. Nie wiesz jak jest więc zatrzymaj te chore domysły w swojej główce, ok? Widać, że marny z Ciebie kibic, jeżeli chcesz zwycięstwa swojej drużyny kosztem zdrowia jakiegoś człowieka. ja chce, żeby Juventus był najlepszy grając z jak najmniej osłabionym rywalem. Takie buraczana radość z kontuzj nie dla mnie.RoRo pisze:gdyby Adriano zlamal noge, Veron zachorowal na syfa, Martins dostalby goraczki rpzed meczem, a Javier Zanetti skrecilby kostke to nie wierze ze nie bylbys z tego powodu szczesliwy.
Czytam wszystko. Zastanawiam się po co, skoro to takie żałosne, ale przeczytam.RoRo pisze:Czytaj troche ....
Zrozumiałem. Zresztą nie można było go nie zrozumieć. Był głupi sam w sobie.RoRo pisze: jak dla mnie to moze wyzdrowiec godzine po meczu z Interem wiec chyba nei zrozumiales mojego posta
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 16 sie 2005, 21:13
Źródło : InterPoland.com [/quote]Wygrana Interu!
-----------------------
Inter Mediolan wygrał towarzyskie spotkanie w Szwecji z Elfsborg 2:0 po bramkach Cruz 23, Cruz 47'.
ELFSBORG 0-2 INTER (0-1)
Bramki: Cruz 23, Cruz 47'
Żólta kartka: Solari (44')
ELFSBORG: 35 H. Svensson, 23 Strombergh (52' 12 Ujeneza), 14 J. Alexandersson, 5 Andersson (52' 2 Lunden), 4 Karlsson (76' 17 Arvidsson), 15 Klarstrom, 7 Ilola, 16 Samuelsson, 11 Mobaeck, 9 M. Svensson, 6 D. Alexandersson (72' 25 Nilsson)
Coach Haglund
INTER: 1 Toldo; 4 J. Zanetti , 2 Cordoba, 25 Samuel, 16 Favalli (78' 21 Arrieta); 13 Zé Maria (72' Momentè), 14 Veron (59' Choutos), 8 Pizarro (78' 24 Maa Boumsong), 19 Cambiasso (46' 6 C.Zanetti), 15 Solari; 9 Cruz
Coach Mancini
RTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 sie 2005, 21:23
[/quote]RTS pisze:Źródło : InterPoland.comWygrana Interu!
-----------------------
Inter Mediolan wygrał towarzyskie spotkanie w Szwecji z Elfsborg 2:0 po bramkach Cruz 23, Cruz 47'.
ELFSBORG 0-2 INTER (0-1)
ELFSBORG: 35 H. Svensson, 23 Strombergh (52' 12 Ujeneza), 14 J. Alexandersson, 5 Andersson (52' 2 Lunden), 4 Karlsson (76' 17 Arvidsson), 15 Klarstrom, 7 Ilola, 16 Samuelsson, 11 Mobaeck, 9 M. Svensson, 6 D. Alexandersson (72' 25 Nilsson)
Coach Haglund
INTER: 1 Toldo; 4 J. Zanetti , 2 Cordoba, 25 Samuel, 16 Favalli (78' 21 Arrieta); 13 Zé Maria (72' Momentè), 14 Veron (59' Choutos), 8 Pizarro (78' 24 Maa Boumsong), 19 Cambiasso (46' 6 C.Zanetti), 15 Solari; 9 Cruz
Coach Mancini
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 21:26
[/quote]RTS pisze:Źródło : InterPoland.comWygrana Interu!
-----------------------
ELFSBORG 0-2 INTER (0-1)
Coach Haglund
Coach Mancini
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 sie 2005, 21:26
Póki nie napiszesz o nic Cię nie posądze, nie martw się, a napisania byłeś blisko.RoRo pisze:Ze Snippem nie ebde dyskutowal bo zaraz posadzi mnie o to ze tylko marze zeby wszyscy zawodnicy Juventusu poumierali.
Wobec takiego tekstu trudno przejść obojętnie.RoRo pisze:Poszukales sobie zaczepki
Ja wcale nie chce się droczyć. Ja chce Ci uświadomić jakie głupstwo napisałeś.RoRo pisze: ale nie znalazles bo nie bede sie z toba droczyl ...
RoRo pisze:ale "milo" sie gawedzilo
Również pozdrawiam.RoRo pisze:POZDRO
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 sie 2005, 22:26
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 16 sie 2005, 22:31
RoRo pisze:gdyby Adriano zlamal noge, Veron zachorowal na syfa, Martins dostalby goraczki rpzed meczem, a Javier Zanetti skrecilby kostke to nie wierze ze nie bylbys z tego powodu szczesliwy.
[nevermind]
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio