CM 2001/2002 - Strona 11

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 maja 2005, 19:58

Mikusinski pisze:Ja nie gram w tego typu menagera, wolę nowsze gierki :D :D :D Nie lubię jak mi gra Beckham jeszcze w ManU, albo Ronni w Interze.
Najlepsze jest to ze genialny Rojnaldinho gra jeszcze w PSG i duzo latwiej jest go wyciagnac stamtad niz np z Barcelony. Etoo gra w Mallorce a tez super gra, Louque tez w Majorce - wymiatacz :D:D:D:D

Nic nie pobije tej gry. Na updacie (nie plecam ) wymiata CArlos Tevez :D:D:D

Zapomnialem o Aghahowie - wymiatacz :!: :!: :!: :!:

POZDRO

Awatar użytkownika
17_7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 17_7 » 10 maja 2005, 9:18

ja tez nie lubie updateow, bo duzo niedociagniec jest co do umiejetnosci zawodnikow, bo np. Adriano ma strzaly z dystansu o kilka slabsze niz jakis nieznany gosc :roll:
poczatkowa baza w CM rzadzi :lol:

moglbys podac RoRo tych wymiataczy, skrzydlowych, bo bardzo zadko nimi gram, a teraz by mi sie przydaly

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 maja 2005, 20:30

17_7 pisze:ja tez nie lubie updateow, bo duzo niedociagniec jest co do umiejetnosci zawodnikow, bo np. Adriano ma strzaly z dystansu o kilka slabsze niz jakis nieznany gosc :roll:
poczatkowa baza w CM rzadzi :lol:

moglbys podac RoRo tych wymiataczy, skrzydlowych, bo bardzo zadko nimi gram, a teraz by mi sie przydaly
Nie ma sprawy. Wg mnie to jak masz Robbena to wymiatasz przez kilka sezonow conajmniej. Na skrzydle tez super gra Aghahowa, na prawym Quaresma. No nie wiem, nie pamietam juz za bardzo, musze pograc w te gre bo juz cos szwankuje pamiec, ale naprawde polceam Aghahowe na skrzydlo :wink: Na lewe a na prawe Quaresme, choc nie zawsze sie sprawdza ale przewaznie :D:D

POZDRO

erteel
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: erteel » 10 maja 2005, 23:27

a tak a propos Tsigalki :wink:
on w realu instnieje???
bo w CM 01/02 jest snajperem, a w CM 4 jest bramkarzem :twisted: (także niezłym) więc ogólnie twórcy popełnili wielką gafę..... między napastnikiem i bramkarzem jest duża różnica :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 maja 2005, 8:13

erteel pisze:a tak a propos Tsigalki :wink:
on w realu instnieje???
bo w CM 01/02 jest snajperem, a w CM 4 jest bramkarzem :twisted: (także niezłym) więc ogólnie twórcy popełnili wielką gafę..... między napastnikiem i bramkarzem jest duża różnica :D
W CM4 jest Tsigalko ale to jego brat, jest bramkarzem, spraawdz jak ma na imie bo nie Tsigalko. :P

W CM03-04 Tsigalko jest norlanie napastnikiem chyba ze myle go z Todorovem, ale chyba nie :D

POZDRO

erteel
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: erteel » 11 maja 2005, 22:29

No to dziwne jest bo i tu i tam mają na imię Maxim :P

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 11 maja 2005, 22:39

RoRo pisze:
erteel pisze:a tak a propos Tsigalki :wink:
on w realu instnieje???
W CM4 jest Tsigalko ale to jego brat, jest bramkarzem, spraawdz jak ma na imie bo nie Tsigalko. :P

W CM03-04 Tsigalko jest norlanie napastnikiem chyba ze myle go z Todorovem, ale chyba nie :D

POZDRO
W Cm3 nawet juz bylo ich 2 - Maxim - napastnik i Yurij - Bramkarz wiec spoko - w jakiejs wersji widzialem ze Tsigalko bylo juz w CSKA Sofia - a z tego co pamietam jak nasza mlodziezowka grala baraze z Bialorusią o wejscie do Igrzysk - w sumie sromotnie przegrane - w Przegladzie Sportowym - napisali odnosząc sie do prasy Bialoruskiej ze najwieksze oslabienie to brak Maksyma Cygałko :) - Czyli MAXIMA TSIGALKO :)

Forza Inter !!!

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 11 maja 2005, 22:42

erteel pisze:No to dziwne jest bo i tu i tam mają na imię Maxim :P
Znalazlem foto goscia ;) MAXIM

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 11 maja 2005, 22:47

Albo tu jeszcze lepsze - Cała Moc - Maxima Tsigalko w pełnej okazalosci :)

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 11 maja 2005, 22:51

I tu kolejne - zwroccie na liczbe strzelonych goli w meczach ligowych :) Tak jak juz tu dawno mowilem - jak dla mnie zdecydowanie najlepszy gracz Cm-a a widac ze w kolejnych wersjach se takze radzi :)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 maja 2005, 16:30

Ale to jest CM4 czy CM 03-04 ?? Wydaje mi sie po szacie graficznej ze to czworka a ja w czworke nie gram zby czesto, ale jak sobie sciagne to bede pocinal i zobacze co ten Tsigalko wart :D

Musze miec tylko jakeis patche bo ta gra ma duuuuzo bledow :P Wieceie skad sciagnac patche do CM4 ??

Z gory dzieki i POZDRO

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 sie 2005, 14:56

Mam pytanie....jak chcę odpalić w CM'ie nową grę to mi się wyświetla taki komunikat : "There is not enough availabe system memory to creat a game. Please free up some more and try again". Samą treść tych zdań rozumiem, ale nie wiem do końca o co chodzi bo mam na każdym dysku przynajmniej 1,5 GB wolnego, więc w czym problem? :? A pozatym wiecie może gdzie moge znaleźć spolszczenie do tej gry?

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 sie 2005, 15:20

bagg pisze:Mam pytanie....jak chcę odpalić w CM'ie nową grę to mi się wyświetla taki komunikat : "There is not enough availabe system memory to creat a game. Please free up some more and try again". Samą treść tych zdań rozumiem, ale nie wiem do końca o co chodzi bo mam na każdym dysku przynajmniej 1,5 GB wolnego, więc w czym problem? :? A pozatym wiecie może gdzie moge znaleźć spolszczenie do tej gry?
system memory - pamiec systemowa
hard disc memory - pamiec dyskowa

sproboj wylaczyc wszytkie programy i uruchomic CMA (chyba nie grasz z plyty bezposrednio ?? )

POZDRO

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 sie 2005, 15:29

Nic to nie dało :( ale to dziwne, że nie mam wystarczająco dużo System Memory bo w FM'a 2005 gram i mi śmiga, że aż miło do tego oglądam przez kompa TV i siedze w necie i mi chodzi normalnie....coś podejrzewam, że mam trefną wersję CM'a :( Ale thx RoRo za objaśnienia ;)

erteel
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: erteel » 16 sie 2005, 22:58

chyba sobie znowu zainstaluje i odpalę tą gierkę :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”