R jak Rasiak - Strona 12

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy Rasiak powinien grać w reprezentacji Polski?

Tak
54
42%
Nie
74
58%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sie 2005, 15:37

cloner pisze:a ja sie zgodze w 66,67% - oto nie dla Szymkowiaka w reprezentacji
wiem, wiem, on sie bardzo dobrze rozumie z innymi wislakami
ale on gra podobnie jak Kosowski (ciekawe porownanie - prawda ?)
cloner pisze:Lewandowski na srodku obrony (dzis Bak gral baaardzo slabo), a srodek pomocy : tylko Kałużny (tylko musi przejsc do troszke mocniejszej druzyny), a jesli nie to ... Radomski
Mila jest jego zmiennikiem w Austrii W.
:o :shock:
fuera Szymkowiak co gra jak Kosowski :!:
HALA KAŁUŻNY i to tylko KAŁUŻNY :!:
Visca el Radomski

Szymkowiak gra bardzo dobrze zarówno w klubie jak i reprezentacji czego nie można powiedzieć o Kałużnym. Szymek potrafi wywalczyć piłkę, potrafi podać, potrafi strzelić a więc czego chcieć więcej? Czy Kosowski też to potrafi? Kuuuuuuuurde jak ja mogłem tego nie zauważyć :warrior: Od dłuższego czasu postrzegałem Kosowskiego jako takiego osobnika który na boisku czuje się jak w innym świecie. Często sprawia wrażenie zagubionego w tym jakby obcym dla siebie miejscu. Jego pogląd jakoby wystarczyło kopać piłkę przed siebie i biec za nią niestety w praktyce okazuje się błędny. To nie jest tak panie Kosowski. To nie jest Matrix. Łyżka nie istnieje. Podążaj za białym królikiem.

Odnośnie Rasiaka to sam uwielbiam się z niego śmiać i to się nie zmieni nawet jak będzie strzelał regularnie w reprezentacji bo dowcipy o nim najzwyczajniej w świecie śmieszę mnie i nie widzę w tym nic złego. Grzegorz w reprezentacji nie gra tak dobrze jak w klubie bo tam spisuje się naprawdę fenomenalnie i bardzo dobrze. IMHO to nie zmienia faktu, że mamy lepszych zawodników którzy przede wszystkim bardziej pasują do naszego stylu gry w którym Rasiak jest jak drzazga w delikatnej nóżce i jakby na to nie patrzeć to nie pasuje i tyle.

Levandinho natomiast to chyba z tego samego tartaku co Rasiak. Dżepetto musiał maczać w tym swoje palce. Ostatnio doszedłem do wniosku, że Levandinho może za bardzo się stresuje kiedy ja oglądam mecze bo wtedy gra piach i dlatego zdanie mam o nim nie najlepsze i raczej tego nie zmienię. Jego grę na obronie mógłbym jeszcze ewentualnie przeboleć może ale nie na pomocy.
Ostatnio zmieniony 16 sie 2005, 16:02 przez Mentor, łącznie zmieniany 6 razy.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 16 sie 2005, 15:54

cloner niebede komentowal bo za moj komentarz moglbym dostac ostrzezenia:) poprostu masz smieszne 'tezy' z kosmosu chyba:)

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 16 sie 2005, 15:59

cloner pisze:Lewandowski na srodku obrony (dzis Bak gral baaardzo slabo), a srodek pomocy : tylko Kałużny (tylko musi przejsc do troszke mocniejszej druzyny), a jesli nie to ... Radomski
Mila jest jego zmiennikiem w Austrii W.
Ty sledzisz troche lige austriacka, chyba nie. Mila po pierwsze jest ofensywnym pomocnikiem, a Radomski defensywnym. Po drugie to w Austrii lawe ciagle grzeje Radomski, a Mila jak nie ma kontuzji albo nie pauzuje za kartki to gra zawsze w podstawowym skladzie, tylko nie wiem czemu trener go zmienia ciagle gdzies tak w 60 - 70 minucie meczu. moze kondycje ma slaba, nie wiem.

Kaluzny na srodek pomocy :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: Wez nie przesadzaj i co wtedy bedziemy druzyna najwiekszych drewniakow.
na jaki lepszy klub wedlug ciebie zasluguje Kaluzny. Moim zdaniem ten II-o ligowy klub niemiecki to szczyt jesgo mozliwosci i to jeszcze i tak cud, ze lapie sie tam do skladu.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 16 sie 2005, 16:18

maly >> no moze nie tak łagodnie, ale bardzo blisko prawdy:) Kałużny jest dobry, ale na II lige wlasnie.. pokazał sie w rprezie meczem z Austrią bodajze, ale to są pojedncze występki.. a Sobolewski/Lewandowski graja w podstawowych składach najsilniejszych ekip w krajach:) takze niema sensu go powoływac bo to tyko zeby siedział bo niema 20 lat zeby sie oswajac z atmosferą kadry:)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8780
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 sie 2005, 17:34

fanfci18 pisze:A Żurawski w Celticu jeszcze sie pokaze z dobrej strony.
hehe :D moja riposta : Rasiak sie jeszcze pokaze w reprezentacji z dobrej strony :)

Krzysztof Jarzyna pisze:
Mazi pisze: a jak za przeproszeniem spieprzył kilka waznych sytuacji w soich meczach czy to w Pu z groclinem czy i w reprezie to kazdy ejchał po nim
Gdyby wykorzystywal wszystkie sytuacje to nie gralby w Derby tylko w Chelsea albo w Arsenalu.
doskonale to ujales :) pieknie :)

Niggaz pisze:Szymkowiak gra bardzo dobrze zarówno w klubie jak i reprezentacji czego nie można powiedzieć o Kałużnym. Szymek potrafi wywalczyć piłkę, potrafi podać, potrafi strzelić a więc czego chcieć więcej?
moze i gra rowno :D ale ten jego klub to nie jest szczyt marzen, lepiej grac w bundeslidze anizeli w lidze tureckiej :D

Niggaz pisze:Levandinho natomiast to chyba z tego samego tartaku co Rasiak
smiac mi sie chce, jak czytam te wypowiedzi antyfanow :D:D
moge odpowiedziec tak : w Barcelonie tez jest wielu drewniakow :D:D

Mazi pisze:cloner niebede komentowal bo za moj komentarz moglbym dostac ostrzezenia:) poprostu masz smieszne 'tezy' z kosmosu chyba:)
dokladnie, lepiej nie polemizuj z moimi textami, jak sie nauczysz - daj znac :)

maly_1236 pisze:Ty sledzisz troche lige austriacka, chyba nie. Mila po pierwsze jest ofensywnym pomocnikiem, a Radomski defensywnym. Po drugie to w Austrii lawe ciagle grzeje Radomski, a Mila jak nie ma kontuzji albo nie pauzuje za kartki to gra zawsze w podstawowym skladzie, tylko nie wiem czemu trener go zmienia ciagle gdzies tak w 60 - 70 minucie meczu. moze kondycje ma slaba, nie wiem
ano sledze troche lige austriacka :D
a Mila nie gra w Austrii W. jako ofensywny pomocnik :D
nie po to Radomskiego teraz sprowadzali, zeby siedzial na lawie, z tego co mi wiadomo to czesciej gra on w 1.skladzie, anizeli Mila :)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 sie 2005, 17:51

cloner pisze: hehe Very Happy moja riposta : Rasiak sie jeszcze pokaze w reprezentacji z dobrej strony Smile
chyba jak zacznie grac w reprezentacji oldbojów z 50 latkami
pozdr

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 sie 2005, 19:31

cloner pisze:moge odpowiedziec tak : w Barcelonie tez jest wielu drewniakow
Uuu... nie było mnie przy kompie bodaj dwie godziny, i się okazuje, że Barcelona dokonała spektakularnych transferów... kogo tym razem? :lol: :lol: Cloner nie pisz głupot, nie porównuj Rasiaka do Larssona (bo tylko do napastników można Grzesia porównać... o ile się go da w ogóle porównać).

Rasiakowi się mecz z Serbią udał nieco po tym, jak strzelił gola. I koniec. Nikt w tym spotkaniu, oprócz Frankowskiego i Kowalewskiego, nie zagrał bardzo dobrze, więc... raczej koniec dyskusji. ;) Nikt w tym temacie nikogo do niczego nie przekona, bo Fan Club Grzegorza Rasiaka nie jest największy, i nikt go raczej nie wybroni... :)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 16 sie 2005, 20:26

taa w arsenalu a pfffffffffffffffffffffffffffffffff w chelsea a pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff rotfl poganiany lolem:D

rasiak sie pokaze w reprezentacji chyba jak beda grali z 5 latkami:D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sie 2005, 21:55

No nie wiem jaki sens ma taka odpowiedź w nawet gdybym uznał takiego przykładowego Presasa za drewno to by to nic nie zmieniło w sytuacji Rasiaka i reprezentacji Polski więc po co to komu :roll: Rozumiem, że można napisać wszystko bo przecież to "miejsce - Polska, system - samowolka".
Tak więc uwaga będe odpowiadał :!:
kopytko
i ma to tyle samo sensu

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 16 sie 2005, 22:38

"rasiak sie pokaze w reprezentacji chyba jak beda grali z 5 latkami:D"

"kopytko" ma o wiele większy sens niż kopiowanie tekstów poprzedników...

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 16 sie 2005, 23:28

wiecie może sie pokaże ale za 100 lat .. jakoś nie lubie tego zawodnika czasem coś tak strzeli z głowy ale dziwnie sie porusza po boisku i jest troche oślizgły ... no ale może tak ma jakies układy z Janasem i sobie pogra w pierwszej 11 Reprezentacji Polski ....

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 sie 2005, 23:28

fanfci18 pisze:chyba jak zacznie grac w reprezentacji oldbojów z 50 latkami
to samo moge o Zurawskim w Celticu napisac :D:D

Anka pisze:Uuu... nie było mnie przy kompie bodaj dwie godziny, i się okazuje, że Barcelona dokonała spektakularnych transferów... kogo tym razem? Cloner nie pisz głupot, nie porównuj Rasiaka do Larssona (bo tylko do napastników można Grzesia porównać... o ile się go da w ogóle porównać).
uuuuu, nie bylo mnie tyle w domu, a tu juz takie nieporozumienia :D:D
przeciez ja nie porownuje Rasiak do Larssona - nie pisz glupot :!:

mazi pisze:taa w arsenalu a pfffffffffffffffffffffffffffffffff w chelsea a pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff rotfl poganiany lolem:D

rasiak sie pokaze w reprezentacji chyba jak beda grali z 5 latkami:D
co to mial byc za post :?:
czemu mial sluzyc :?:
aaaaa juz wiem :D nabiciu kolejnego posta :D:D

Niggaz pisze:No nie wiem jaki sens ma taka odpowiedź w nawet gdybym uznał takiego przykładowego Presasa za drewno to by to nic nie zmieniło w sytuacji Rasiaka i reprezentacji Polski więc po co to komu Rozumiem, że można napisać wszystko bo przecież to "miejsce - Polska, system - samowolka".
Tak więc uwaga będe odpowiadał
no ja tez za bardzo nie widze sensu w Twojej wypowiedzi :D
no ale rozumiem, przeciez to Polska : system - samowolka :D

Niggaz pisze:kopytko
i ma to tyle samo sensu
kolejny Twoj text bezsensowny :D:D

pozdrawiam

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 sie 2005, 23:54

cloner pisze:
fanfci18 pisze:chyba jak zacznie grac w reprezentacji oldbojów z 50 latkami
to samo moge o Zurawskim w Celticu napisac :D
No nie bardzo możesz, bo Żuraw już swoje pokazał.
cloner pisze:
piwus pisze:Szymkowiak [...] Jak na pomocnka to chyba full servis, bo bronienia od niego nie wymagamy?

hmm, moze nie full, ale sporo, jednakze ja wymagam od kazdego pomocnika powrotu i bronienia sie, bo gdy gramy np. z Serbia (dosc mocny przeciwnik) to potrzebny jest kolejny zawodnik z tylu :!:

A w związku z moją opinią o Szymkowiaku, to napisałem, że bronienia od niego nie wymagamy. Odpisałeś, że powinien się wracać się po piłkę. Oczywiście wszyscy wiemy, że on to zaczął robić, a ja pisałem o bronieniu na bramce, którego ciężko wymagać od pomocnika.

Dokładniejszy cytat powinien brzmieć:
piwus pisze:
Szymkowiak Po piłkę wracał się jak zgubił kasę na ruletkę na swojej połowie. Gubił niezmiernie rzadko. Dzisiaj nie dość, że dalej podaje, to strzela a w reprze widzieliśmy, że nie płacze jak go kopną i wraca się po piłkę. Jak na pomocnka to chyba full servis, bo bronienia od niego nie wymagamy?

Ale co tam. Szymek i tak jest fatalny i nie powinien grac w reprze. Udowodniłeś to tak niepodważalnymi argumentami (podobnie jak swoje porównanie do Kosowskiego), że ponownie nie będe polemizował.

piwus pisze:Ja tu nie widze podobieństw.

Dalej ich nie widzę, bo jak zwykle odpowiedziałeś nie na temat i nie wyjaśniłeś mi w czym Szymkowiak i Kosa są tak podobni. Jak Listkiewicz odpierający zarzuty o tym, ze za dużo czasu spędza poza Polską, jakby ktoś ustawił z tego główny zarzut...

cloner pisze:
Niggaz pisze:kopytko
i ma to tyle samo sensu

kolejny Twoj text bezsensowny :D:D

I dalej zarzucaj innym bezsensowne posty :lol1:.

Dzisiaj kolega powiedział, że Frankowski strzelił hattricka. Z czego jedną bramkę po odbiciu od pnia. Z tym prosze nie polemizować, gdyż jest to powiedziane z przymrużeniem oka. Nawet obu. Właściwie jest to powiedziane z tickiem nerwowym. Jeszcze raz proszę Cloner nie polemizuj z tym, bo mnie przytłaczasz...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 sie 2005, 0:05

cloner pisze:kolejny Twoj text bezsensowny
Prosiłbym bardzo o przytoczenie tych moich bezsensowynch postów. Skoro jesteś w stanie je wyłapać to może potrafisz też zauważyć bezsens własnych wypowiedzi co jest paradoksalnie dużo prostsze niż w przypadku moich wypowiedzi.
Napisałeś, że Szymek nie powinien grać w reprezentacji, napisałeś że gra podobnie jak Kosowski, napisałeś, że lepiej powołać Kałużnego albo Radomskiego aż w końcu wytoczyłeś piorunujący argument, że w Barcy też są drewniaki :shock: Normalnie lol na lolu ale przecież trudno jest dostrzec własny błąd. Rozumiem to w 100%. Masz jakieś zastrzeżenia do tej odpowiedzi :arrow:
Niggaz pisze:No nie wiem jaki sens ma taka odpowiedź w nawet gdybym uznał takiego przykładowego Presasa za drewno to by to nic nie zmieniło w sytuacji Rasiaka i reprezentacji Polski więc po co to komu Rozumiem, że można napisać wszystko bo przecież to "miejsce - Polska, system - samowolka".
Tak więc uwaga będe odpowiadał
Postaram się ostatecznie rozwiać Twoje wątpliwości co do sensu tego postu. Mianowicie: na prostego (bezsensownego) posta - prosta riposta.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sie 2005, 0:05

piwus pisze:No nie bardzo możesz, bo Żuraw już swoje pokazał.
no chyba jednak moge :D bo Rasiak bramki strzela dla reprezentacji, a Zurawski nawet karnego strzelic nie potrafi :D
piwus pisze:bronieniu na bramce, którego ciężko wymagać od pomocnika.
sorry, myslalem, ze chodzi o inne bronienie :)

piwus pisze:I dalej zarzucaj innym bezsensowne posty
niektorym trzeba zarzucac, bo pisza bezsensowne posty :) Ty akurat dosc rzadko

piwus pisze:Dzisiaj kolega powiedział, że Frankowski strzelił hattricka. Z czego jedną bramkę po odbiciu od pnia. Z tym prosze nie polemizować, gdyż jest to powiedziane z przymrużeniem oka. Nawet obu. Właściwie jest to powiedziane z tickiem nerwowym. Jeszcze raz proszę Cloner nie polemizuj z tym, bo mnie przytłaczasz...
ktory kolega powiedzial, ze Franek strzelil hat-tricka :?:
ja moge napisac, ze Franek strzelil tylko z karnego (Zurawski ma z tym problemy), gdyz 1. gol to przypadek, pilka po strzale Sobolewskiego odbila sie od jego nog :D:D

p.s. - bede polemizowac :)

edit :
do Niggaz'a :

tak to wytlumacze :
skoro napisales, ze Rasiak jest drewniany (lub podobnie napisales), to ja odpowiedzialem, ze w Twoim ukochanym klubie Barcelonie - rowniez jest kilku drewnianych pilkarzy :!:

a Ty sie rzucasz, ze pisze bezsensownie :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”