R jak Rasiak - Strona 13

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy Rasiak powinien grać w reprezentacji Polski?

Tak
54
42%
Nie
74
58%
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 sie 2005, 0:14

Zostawię Cię samego, bo nigdy nie myślałem, że musze udowadniać wyższość Żurawia w reprezentacji nad Rasiakiem...
Ale jeszcze na koniec:
cloner pisze:ktory kolega powiedzial, ze Franek strzelil hat-tricka:?:
Chcesz adres?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8764
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sie 2005, 0:16

piwus pisze:Zostawię Cię samego, bo nigdy nie myślałem, że musze udowadniać wyższość Żurawia w reprezentacji nad Rasiakiem...
Ale jeszcze na koniec:
cloner pisze:ktory kolega powiedzial, ze Franek strzelil hat-tricka:?:
Chcesz adres?
tak, chce adres :)

a czemu nie odpowiedziales na ten text :
ja moge napisac, ze Franek strzelil tylko z karnego (Zurawski ma z tym problemy), gdyz 1. gol to przypadek, pilka po strzale Sobolewskiego odbila sie od jego nog

pozdro

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 sie 2005, 0:22

Że nikt Ci nie broni. Kolega żartował i prosiłem by z tym nie polemizować. A co do bramki po kiksie Sobola, to zawsze mówi sie po takim golu, ze piłka szuka Franka w polu karnym. Ale własne zdanie możesz mieć, nie sądziłem, że muszę to pisać.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 sie 2005, 0:22

cloner pisze:tak to wytlumacze :
skoro napisales, ze Rasiak jest drewniany (lub podobnie napisales), to ja odpowiedzialem, ze w Twoim ukochanym klubie Barcelonie - rowniez jest kilku drewnianych pilkarzy

a Ty sie rzucasz, ze pisze bezsensownie
Primo - Owszem napisałem, że Rasiak jest drewniany bo techniki nie on po prostu nie posiada za grosz a to, że strzela bramki w klubie to bardzo dobrze. Drewniany nie zawsze oznacza bardzo słaby. Ale najważniejsze jest to, że ja napisałem o Rasiaku, że jest drewniany w temacie ... o Rasiaku a Ty wyskoczyłeś z Barcą nagle.
Secundo - Wybrałeś z mojej wypowiedzi akurat ten fragment i posądzasz mnie o bezsensowne pisanie a w moim poście było coś więcej niż tylko ta drewniana kwestia i były tam też różne argumenty na temat aktualnej (wtedy) dyskusji.
Tercjo - Ty zarzuciłeś mi to pierwsz chyba ale już mniejsza o to bo widzę, że argumenty się nie pojawią z Twojej strony a już na pewno nie związane z tematem 'R jak Rasiak' więc wypada mi tylko liczyć na korzystniejszy obrót wydarzeń w ewentualnych innych dyskusjach.

finito

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sie 2005, 0:27

Niggaz pisze:Primo - Owszem napisałem, że Rasiak jest drewniany bo techniki nie on po prostu nie posiada za grosz a to, że strzela bramki w klubie to bardzo dobrze. Drewniany nie zawsze oznacza bardzo słaby. Ale najważniejsze jest to, że ja napisałem o Rasiaku, że jest drewniany w temacie ... o Rasiaku a Ty wyskoczyłeś z Barcą nagle.
Secundo - Wybrałeś z mojej wypowiedzi akurat ten fragment i posądzasz mnie o bezsensowne pisanie a w moim poście było coś więcej niż tylko ta drewniana kwestia i były tam też różne argumenty na temat aktualnej (wtedy) dyskusji.
Tercjo - Ty zarzuciłeś mi to pierwsz chyba ale już mniejsza o to bo widzę, że argumenty się nie pojawią z Twojej strony a już na pewno nie związane z tematem 'R jak Rasiak' więc wypada mi tylko liczyć na korzystniejszy obrót wydarzeń w ewentualnych innych dyskusjach.
hmm, ciekawa wypowiedz :D:D
skoro Ty mozesz obrazac Rasiaka i pisac, ze jest drewniany, to ja wyskoczylem z Barcelona ;) i napisalem to co napisalem :D
argumenty sie nie pojawia ?? a na jaki temat mam Ci rzucic argumenty :D
wypada liczyc ?? tylko najpierw musisz sie nauczyc liczyc :D

a inne dyskusje pewnie beda, bo na tym forum 90% lubi Wisle, Barcelone, i nie lubi Legii, Rasiaka, itp. :D

pozdrawiam i dobranoc (wroce jak sie rozjasni)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 sie 2005, 0:41

cloner pisze:argumenty sie nie pojawia ?? a na jaki temat mam Ci rzucic argumenty
1. Dlaczego uważasz, że Szymkowiak nie powinien grać w kadrze?
2. Dlaczego uważasz, że Szymkowiak gra jak Kosowski?
3. Dlaczego uważasz, że w kadrze zamiast Szymkowiaka powinien grać Kałużny albo Radomski?
cloner pisze:wypada liczyc ?? tylko najpierw musisz sie nauczyc liczyc
To żeś mi dosrał mówiąc dosadnie :o :shock: :lol:
Nie wiem na jakiej podstawie kwestionujesz moje umiejętności arytmetyczne ale nie wypada chyba nie zgodzić się z opartą na wieloletnich doświadczeniach, własnym przeczuciu, sondażu przeprowadzonym w centrum Warszawy (niepotrzebne skreślić) opinii takiego miszcza jak Ty. Mój światopogląd się załamał. Idę się zastrzelić z łuku :pogrzeb:

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 17 sie 2005, 11:14

cloner ty chyba czytac nieumiesz:) napisalem ze jakby Rasinho zostawił dosrodkowanie Franka piłka i tak by wleciała do bramki chyba:) a przypadkiem to jest Rasiak.. było widocznie widac(jelsi wiesz co to znaczy) ze Franek wykonał STANOWCZY ruch noga w strone bramki gdzie poleciała piłka po jej dotknięciu...

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 sie 2005, 11:22

Mazi pisze:napisalem ze jakby Rasinho zostawił dosrodkowanie Franka piłka i tak by wleciała do bramki chyba
W tym zdaniu slowo klucz to "CHYBA". rozumiem, ze mozna kibicowac klubowi, uwielbiac zawodnikow itd. ale trzeba miec chociaz troche obiektywizmu!!! juz to raz napisalem, ale potorze jeszcze raz - wytlumacz mi JAKIM SPOSOBEM TA PILKA WPADLABY, SKORO RASIAK TRĄCIŁ JA GLOWA Z WYSOKOSCI KLATKI PIERSIOWEJ, STOJAC 5-6 METROW OD BRAMKI?!
rozumiem, ze mozna go nie lubic, ale prawda jest taka, ze (przypadkiem czy nie) ale strzelil gola. i na pewno jest w tym wiecej jego zaslugi niz Frankowskiego.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 17 sie 2005, 11:31

taa:> jakby piłka leciała dwa centymetry w lewo czy prawo to by sie nieruszył do niej:) a wpadłaa by takim sposobem ze by puscili jakby rasiak sie odsunal bo by sie niespodziewali ze pusci i gol:P:D na kazde pytanie jest odpowiedź:D

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 sie 2005, 11:48

Mazi pisze:taa:> jakby piłka leciała dwa centymetry w lewo czy prawo to by sie nieruszył do niej:)
Radze nie jesc obiadu w czasie meczu, bo schabowy przyslania Ci caly swiat. obejrzyj powtorke i zobaczysz, ze sie ruszyl (ale niespodzianka, prawda?!). no tak, ale zaraz wyjedziesz, ze wiatr zawial albo chcial sie schylic po 5 zetow bo akurat znalazl, wiec nie ma sensu polemizowac.
Mazi pisze:a wpadła by takim sposobem ze by puscili jakby rasiak sie odsunal bo by sie niespodziewali ze pusci i gol
No widzisz ale Rasiak jest takim slabiakiem, ze nawet sie nie zdarzyl odsunac. no popatrz, zastrzelmy go, taka ladna akcje Franka zepsul...
Mazi pisze:na kazde pytanie jest odpowiedź
glupia bo glupia ale jest...

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 17 sie 2005, 11:50

haha:> wyjąłes mi te słowa z ust:P

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 17 sie 2005, 14:50

Rasiak grał z Serbami jak młody buk! :smile2: :hardkor:

Co by tu nie mówić bramka, którą strzelił była całkiem ładna, ale Rasiak jest zbyt mało ruchliwy i strasznie wolny. Co nam po nim przyjdzie w meczu z Anglikami? No chyba, że Rasiak zakwitnie na nowo...

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 17 sie 2005, 15:42

Pisakk>>> on może juz tylko spruchnieć:D

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sie 2005, 17:33

Niggaz pisze:1. Dlaczego uważasz, że Szymkowiak nie powinien grać w kadrze?
2. Dlaczego uważasz, że Szymkowiak gra jak Kosowski?
3. Dlaczego uważasz, że w kadrze zamiast Szymkowiaka powinien grać Kałużny albo Radomski?
1 - nie powinien, poniewaz uwazam, ze w Polska kadra powinna grac z dwoma defensywnymi pomocnikami (Szymkowiak jest ofensywny)
2 - duzo biega, duzo podaje, niestety najczesciej niecelnie, ale musze sie przyznac porownanie mi troszke nie wyszlo
3. - bo Kaluzny i Radomski to defensywni pomocnicy :)
zreszta dzisiaj Radomski bedzie grac w 1.skladzie :)

Mazi pisze:cloner ty chyba czytac nieumiesz:) napisalem ze jakby Rasinho zostawił dosrodkowanie Franka piłka i tak by wleciała do bramki chyba:) a przypadkiem to jest Rasiak.. było widocznie widac(jelsi wiesz co to znaczy) ze Franek wykonał STANOWCZY ruch noga w strone bramki gdzie poleciała piłka po jej dotknięciu...
jesli ja mam problemy z czytaniem, to Ty masz problemy (ale duzo wieksze) ze wzrokiem :D:D

Mazi pisze:taa:> jakby piłka leciała dwa centymetry w lewo czy prawo to by sie nieruszył do niej:) a wpadłaa by takim sposobem ze by puscili jakby rasiak sie odsunal bo by sie niespodziewali ze pusci i gol:P na kazde pytanie jest odpowiedź
nie wiem ile masz lat, do profilu nie chce mi sie zajrzec :D
ale piszesz jakbys mial maxymanie 12 ;) (nie obrazajac 12-latkow)

Pisakk pisze:Co by tu nie mówić bramka, którą strzelił była całkiem ładna, ale Rasiak jest zbyt mało ruchliwy i strasznie wolny. Co nam po nim przyjdzie w meczu z Anglikami? No chyba, że Rasiak zakwitnie na nowo...
ano bramka bardzo ladna :)
moze i byl wolny, ale gola strzelil ladnego, walczyl, biegal, wraca do formy :!:

zakwitnie na nowo ?? zeby to sprawdzic, on musi grac :!: (a tego 99% uzytkownikow nie wytrzyma) :D:D

Mazi pisze:on może juz tylko spruchnieć
Ty juz dawno spróchniales :D:D

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 sie 2005, 17:46

Ale zes chłopie pojechał odnośnie Szymkowiaka.
cloner pisze:1 - nie powinien, poniewaz uwazam, ze w Polska kadra powinna grac z dwoma defensywnymi pomocnikami (Szymkowiak jest ofensywny)
Ostatni mecz Polski z Azerbejdżanem oglądałeś?(przyp.0-3 od strony gospodarza).Trzy akcje wypracował Szymkowiak.Myslisz ze którys z dwojki DM Kałuzny, Radomski byłby w stanie tak podac.To chyba nie jestes w pełni rozumu.Gdybysmy grali proponowanym prze ciebie ustawieniem byłoby 0-0(góra 0-1 po męczarniach gol w 89 minucie, samobójczy).Wariant z Szymkiem sie sprawdził wiec po co na siłe udoskonalac cos jest dobre.Szczeście w nieszczęsciu ze nie ty wystawiasz skład bo juz po pierwszych 3 meczach juz mielibyśmy awans z głowy.
pozdrowienia
ps.ty chyba sobie jaja robisz lub prowokujesz

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”