BTW: Po dziś dzień mam koszmary w związku z tym meczem. Taką SA się kochało, 1990-2008 to były lata, piłkarze, ehh.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 09 lis 2015, 18:03
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fekalia » 09 lis 2015, 18:09
A co masz do Pelle, skoro dobrze się spisuje? 6 bramek w lidze, 2 w LE, 1 w FA Cup. W reprezentacji 8 meczów, 4 bramki.ozob pisze:Na szpice Manolo albo Zaza i mogloby to fajnie wspolgrac.
fekalia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziwannadziks » 09 lis 2015, 20:47
Mówisz i maszfekalia pisze:Nie są to piłkarze z pierwszych stron gazet ,ale smutne, że rok temu ich nie znałeś. Może pokusisz się o nadanie pseudonimów obecnym reprezentantom?dziwannadziks pisze:gdyby człowiek wyłączył tv i internet na rok, za cholere nie widziałby kim są Okaka, Pelle, Zaza, Gabbiadini, Eder - WTF?
dziwannadziks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 09 lis 2015, 21:24
ycu
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 lis 2015, 22:45
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 lut 2016, 11:23
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 04 lut 2016, 11:38
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 04 lut 2016, 11:48
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 04 lut 2016, 14:14
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 04 lut 2016, 14:39
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fekalia » 04 lut 2016, 15:25
Florenziego bałbym się wystawić w 4 obrońców na EURO. Nie ogarnia jeszcze tego dostatecznie i nie wiadomo czy kiedykolwiek będzie, jego miejsce to wahadło, bok w 4-4-2, lub 4-3-3. A Berardi na chwilę obecną nie zasługuje na EURO. Jeżeli Conte miałby się zdecydować wziąć kogoś z reprezentacji młodzieżowej to (nie licząc Romagnolego) powinien to być zaliczający bardzo dobry sezon Federico Bernardeschi, który podobnie jak Florenzi może wystąpić na boku w trzech ustawieniach w dodatku po OBY DWÓCH stronach.ozob pisze:Buffon - Florenzi, Bonu, Chiellini, Darmian - Veratti, De Rossi, Marchisio - Berardi, Zaza, Insignie.
Nie pieprz. Ostatnio Conte stosuje ustawienie 4-4-2, wcześniej trzy mecze eliminacyjne wychodził ustawieniem 4-3-3. Uroiłeś sobie coś w głowie, że Conte = tylko 3-5-2 i powtarzasz to wszędzie jak baran.ozob pisze: Ale i tak bedzie 3-5-2.
Ostatnio ciągle gra atakiem Eder-Pelle, nie wiem skąd Ci się wziął Immobile.League pisze:pewnie będzie grał atakiem Immobile Pelle.
Immobile ostatni mecz eliminacyjny w kadrze zagrał w marcu 2015, później dostał jeszcze szanse w meczu towarzyskim w czerwcu. W kolejnych 7 meczach nie dostał już żadnej. Odkąd odszedł do Hiszpani w kadrze nie rozegrał ani minuty. Weryfikujcie swoje domysły.League pisze:Immobile kaleczył w niemczech i hiszpanii a Antonio z niego główną gwiazdę uczynił.
Nie tyle wyleciał, co faktycznie dostał - hmmm, nazwijmy to "karę" przy jednych powołaniach za powrót do Neapolu przy wcześniejszych, przy jakimś drobnym urazie (jakoś tak było, Conte miał żal, że nie został do końca zgrupowania z kadrą). Myślę, że Conte przy następnych powołaniach go nie ominie, Lorenzo wreszcie gra na miarę talentu.rekinho pisze:a insigne nie wyleciał z kadry z powodów wychowaczych?
Zabawnie to wygląda, że umieściłeś Lealiego w gronie młodych, walczących o 3. skoro Perin i Sportiello są rok starsi. Scuffet nie ma jeszcze szans na EURO. Myślę, że pewniakami są Buffon i Perin, trzecim jeszcze niedawno powiedziałbym, że Sirigu, ale on stracił miejsce w PSG i nie poszedł nigdzie niestety na wypożyczenie w zimę. Może go to sporo kosztować. Consigli czy Sportiello to faktycznie fajne opcje, ale Conte ma jakąś słabość do Padelliego.mete pisze:Natomiast na trzeciego zabrałbym jakiegoś młodego bramkarza, który w przyszłości będzie walczył o jedynkę i tu widzę 3 kandydatów - Donnarumma, Leali oraz Scuffet
Bardzo sensownie wygląda taka trójka. Nie umiem pojąć, jak ostatnio Conte mógł ominąć Frello, skoro Verratti i Pirlo z różnych przyczyn się wyautowali, a on jest w świetnej formie.mete pisze:Verratti Jorginho Marchisio
Jedenastki podawać nie będę, bo nie wiem jakim ustawieniem Conte chce wyjść i jakie będzie testował przy najbliższych powołaniach. Ale na pewno można śmiało powiedzieć, że materiał ludzki ma bardzo dobry, prócz snajpera. Obrona to oczywiście trójka z Turynu. Taki De Rossi będzie chyba teraz grał na stałe w Romie na pozycji Bonucciego i on załatwia Conte i obronę i pomoc. Astori też wygląda przyzwoicie w tym sezonie, więc już jego widok mnie tak nie boli jako rezerwowego, mam nadzieję, że nie spojrzy na Ranocchię, bo przygodę z Sampdorią zaczyna (niestety) żenująco. Ja bym w sumie zabrał Romagnolego, niby nie ma sensu podkradać go kadrze U-21, bo i tak będzie rezerwowym, ale chłopak gra na tyle dobrze, że powołanie i wyjazd na taką imprezę może na niego dobrze wpłynąć, a i w przypadku konieczności nikt nie będzie drżał widząc, że wchodzi na boisko. Dobra, nie chce mi się - jak coś się rozwinie to chętnie porozmawiam.mete pisze:A tak przy okazji jak na ten moment sobie wyobrażacie pierwszą jedenastkę na pierwszy mecz?
fekalia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 04 lut 2016, 19:41
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fekalia » 04 lut 2016, 22:40
fekalia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 05 lut 2016, 9:13
ozob
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio