FMy - Strona 191

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
_KORKI_
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 16 sie 2005, 21:44

dzieki RORO :D a znasz moze jakas stronke z kturej mozna sciagnac cracka bo nie stety nie mam dostepu do plytki :cry: ?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 22:01

_KORKI_ pisze:dzieki RORO :D a znasz moze jakas stronke z kturej mozna sciagnac cracka bo nie stety nie mam dostepu do plytki :cry: ?
polecam taką świetną stronkę google.pl :lol: ;) poszukaj a na pewno znajdziesz. Tylko raczej na anglojęzycznych stronach.

Awatar użytkownika
_KORKI_
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 16 sie 2005, 22:05

eheheh dzieki :D :D :D

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 17 sie 2005, 0:38

bagg pisze:
Rom$on pisze:A ja właśnie zacząłem batalię Śląskiem Wrocław. Chcę ten klub wyprowadzić na areny Europy. Chcę kupić jakiś piłkarzy tanio a potem drogo sprzedać, żeby klub się wzbogacił. Jakich piłkarzy polecacie biorąc pod uwagę, że mam skromny budrzet transferowy - 35 tys. €.
jak mam być szczery to za to raczej nie zaszalejesz. Poszukaj piłkarzy bez klubu ;)
A jaki miałeś skład w Świcie w ostatnim sezonie??

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 17 sie 2005, 3:26

Ja sie pochwale moim aktualnym skladem Wisly...

Janukiewicz Baszczynski Glowacki(Lukas) Naldo Golanski - Khanye Guarin Szymkowiak(Mokoena) Tydda - Matusevic Nowak(Zurawski)

Na rezerwie m.in. Radzewicz, Lukasiewicz, Zienczuk, Scorza, Latka, Ederson

Barzdo polecam wszystkim Urugwajczyka(ale z wloskim paszportem) Giovanni Scorze, juz jako 16-latek gra swietnie, mimo ze gra malo to i tak strzela sporo bramek. Po pierwszym sezonie chciala go Barcelona, Porto, a Ajax dawal za niego 8 mln euro, ale ja bylem twardy i nie sprzedalem go :) Po trzech sezonach moje sukcesy to: puchar uefa(w finale bohaterem byl Nowak), superpuchar europy(swietny mecz Szymkowiaka), polfinal ligi mistrzow. Wiec chyba nie jest zle :D

Mam takie pytanie... znacie moze jakiegos dobrego asystenta menadzera, bo musze kims Kowalika zastepic. Z gory thx.

Awatar użytkownika
_KORKI_
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 17 sie 2005, 10:46

qrcze moze jednak ktos poda jakas stronke z crackiem do fm 2005 bo mam problem ze znalezieniem go w googlach :D z gury dzieki i sorry za klopot/......

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 sie 2005, 10:54

_KORKI_ pisze:qrcze moze jednak ktos poda jakas stronke z crackiem do fm 2005 bo mam problem ze znalezieniem go w googlach :D z gury dzieki i sorry za klopot/......
wystukaj w www.google.pl Football Manager 2005 crack i na pewno ci cos znajdzie. Wystarczy poszukac :] Mi sie zawsze tak znajduje potrzebny crack :)

POZDRO

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 17 sie 2005, 10:58

LookAsh pisze:Ja sie pochwale moim aktualnym skladem Wisly...

Janukiewicz Baszczynski Glowacki(Lukas) Naldo Golanski - Khanye Guarin Szymkowiak(Mokoena) Tydda - Matusevic Nowak(Zurawski)

Na rezerwie m.in. Radzewicz, Lukasiewicz, Zienczuk, Scorza, Latka, Ederson

Barzdo polecam wszystkim Urugwajczyka(ale z wloskim paszportem) Giovanni Scorze, juz jako 16-latek gra swietnie, mimo ze gra malo to i tak strzela sporo bramek. Po pierwszym sezonie chciala go Barcelona, Porto, a Ajax dawal za niego 8 mln euro, ale ja bylem twardy i nie sprzedalem go :) Po trzech sezonach moje sukcesy to: puchar uefa(w finale bohaterem byl Nowak), superpuchar europy(swietny mecz Szymkowiaka), polfinal ligi mistrzow. Wiec chyba nie jest zle :D

Mam takie pytanie... znacie moze jakiegos dobrego asystenta menadzera, bo musze kims Kowalika zastepic. Z gory thx.
sprawdź czy Dariusz Wdowczyk jest wolny ;)

Awatar użytkownika
SebCristiano
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 17 sie 2005, 11:07

KORKI znalazles tego cracka bo tez go potrzebuje jesli mozesz to poaj do niego link??prosze wszystkich ktorzy moga mi pomoc o pomoc :twisted:

Cysu
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cysu » 17 sie 2005, 11:30

_KORKI_ pisze:qrcze moze jednak ktos poda jakas stronke z crackiem do fm 2005 bo mam problem ze znalezieniem go w googlach :D z gury dzieki i sorry za klopot/......
Moglbys napisac jakie masz zainstalowane patche, bo niewiem jakiego Ci trzeba cracka

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 17 sie 2005, 11:32

wiesz co KORKI zajzuj 2 stronki albo 3 wczesniej bo dałem CRACKA!! :twisted:

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 17 sie 2005, 11:47

Ja mam taki problem, że mam za dużo zawodników spoza UE. Jak można i czy wogule się da żeby jakiś zawodnik dostał paszport państwa z UE. Jeśli ktoś wie to z góry dzięki :D

Cysu
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cysu » 17 sie 2005, 11:50

barti-bartek pisze:Ja mam taki problem, że mam za dużo zawodników spoza UE. Jak można i czy wogule się da żeby jakiś zawodnik dostał paszport państwa z UE. Jeśli ktoś wie to z góry dzięki :D
Da sie tylko musza pograc pare sezonow i wtedy dostana obywatelstwo danego kraju (to zalezy od ligi ile sezonow )
Ostatnio zmieniony 17 sie 2005, 11:52 przez Cysu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 17 sie 2005, 11:51

barti-bartek pisze:Ja mam taki problem, że mam za dużo zawodników spoza UE. Jak można i czy wogule się da żeby jakiś zawodnik dostał paszport państwa z UE. Jeśli ktoś wie to z góry dzięki :D
Zawodnik dostaje paszprot po kilkuletnim oibycie w kraju tzn. musi ładnych parę lat grać dla Twojego klubu.

Swoją drogą napisz Baqq jaki miałeś wtedy skłąd w świcie bo jestem cholernie ciekawy!!

Awatar użytkownika
_KORKI_
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 17 sie 2005, 11:51

SebCristiano pisze:KORKI znalazles tego cracka bo tez go potrzebuje jesli mozesz to poaj do niego link??prosze wszystkich ktorzy moga mi pomoc o pomoc :twisted:
nie jeszce nei znalazlem:/a co do tego co napisal cysu:mam wersje 5.0 i zainstalowanego uptade robi robson &geediez 2

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”