Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 16 sie 2005, 21:44
_KORKI_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 22:01
polecam taką świetną stronkę google.pl_KORKI_ pisze:dzieki ROROa znasz moze jakas stronke z kturej mozna sciagnac cracka bo nie stety nie mam dostepu do plytki
?
bagg
_KORKI_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 17 sie 2005, 0:38
A jaki miałeś skład w Świcie w ostatnim sezonie??bagg pisze:jak mam być szczery to za to raczej nie zaszalejesz. Poszukaj piłkarzy bez klubuRom$on pisze:A ja właśnie zacząłem batalię Śląskiem Wrocław. Chcę ten klub wyprowadzić na areny Europy. Chcę kupić jakiś piłkarzy tanio a potem drogo sprzedać, żeby klub się wzbogacił. Jakich piłkarzy polecacie biorąc pod uwagę, że mam skromny budrzet transferowy - 35 tys. €.
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 17 sie 2005, 3:26
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 17 sie 2005, 10:46
_KORKI_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 sie 2005, 10:54
wystukaj w www.google.pl Football Manager 2005 crack i na pewno ci cos znajdzie. Wystarczy poszukac_KORKI_ pisze:qrcze moze jednak ktos poda jakas stronke z crackiem do fm 2005 bo mam problem ze znalezieniem go w googlachz gury dzieki i sorry za klopot/......
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 17 sie 2005, 10:58
sprawdź czy Dariusz Wdowczyk jest wolnyLookAsh pisze:Ja sie pochwale moim aktualnym skladem Wisly...
Janukiewicz Baszczynski Glowacki(Lukas) Naldo Golanski - Khanye Guarin Szymkowiak(Mokoena) Tydda - Matusevic Nowak(Zurawski)
Na rezerwie m.in. Radzewicz, Lukasiewicz, Zienczuk, Scorza, Latka, Ederson
Barzdo polecam wszystkim Urugwajczyka(ale z wloskim paszportem) Giovanni Scorze, juz jako 16-latek gra swietnie, mimo ze gra malo to i tak strzela sporo bramek. Po pierwszym sezonie chciala go Barcelona, Porto, a Ajax dawal za niego 8 mln euro, ale ja bylem twardy i nie sprzedalem goPo trzech sezonach moje sukcesy to: puchar uefa(w finale bohaterem byl Nowak), superpuchar europy(swietny mecz Szymkowiaka), polfinal ligi mistrzow. Wiec chyba nie jest zle
Mam takie pytanie... znacie moze jakiegos dobrego asystenta menadzera, bo musze kims Kowalika zastepic. Z gory thx.
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 17 sie 2005, 11:07
SebCristiano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cysu » 17 sie 2005, 11:30
Moglbys napisac jakie masz zainstalowane patche, bo niewiem jakiego Ci trzeba cracka_KORKI_ pisze:qrcze moze jednak ktos poda jakas stronke z crackiem do fm 2005 bo mam problem ze znalezieniem go w googlachz gury dzieki i sorry za klopot/......
Cysu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 17 sie 2005, 11:32
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 17 sie 2005, 11:47
barti-bartek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cysu » 17 sie 2005, 11:50
Da sie tylko musza pograc pare sezonow i wtedy dostana obywatelstwo danego kraju (to zalezy od ligi ile sezonow )barti-bartek pisze:Ja mam taki problem, że mam za dużo zawodników spoza UE. Jak można i czy wogule się da żeby jakiś zawodnik dostał paszport państwa z UE. Jeśli ktoś wie to z góry dzięki
Cysu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 17 sie 2005, 11:51
Zawodnik dostaje paszprot po kilkuletnim oibycie w kraju tzn. musi ładnych parę lat grać dla Twojego klubu.barti-bartek pisze:Ja mam taki problem, że mam za dużo zawodników spoza UE. Jak można i czy wogule się da żeby jakiś zawodnik dostał paszport państwa z UE. Jeśli ktoś wie to z góry dzięki
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 17 sie 2005, 11:51
nie jeszce nei znalazlem:/a co do tego co napisal cysu:mam wersje 5.0 i zainstalowanego uptade robi robson &geediez 2SebCristiano pisze:KORKI znalazles tego cracka bo tez go potrzebuje jesli mozesz to poaj do niego link??prosze wszystkich ktorzy moga mi pomoc o pomoc
_KORKI_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio