Piłkarski Freestyle czyli ::To jest to:: :D:D:D - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 sie 2005, 18:06

jackieboy pisze:ale na tej stronce sciagaka sie wam wszystkie klipy piłkarskie ??? bo nie wiem czy to wina mojego neta czy cuś..... :shock:
Ta strona ma slaby serwer i bardzo wolno sie sciaga filmy. Jak chccesz cos sciagnac to wlacz na noc i idz spac :] Ja tak robie :]

BTW

Kto umie LaceFlicka ?? :>

POZDRO

Awatar użytkownika
adriano100
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 15 sie 2005, 20:57

nie wiem co to jest ale pewnie umiem hehe :D :lol: . koncze niedlugo 15 lat i wydaje mi sie ze naprawde wiele potrafie . te najbardziej znane umiem i te mniej popularne tez mam juz opanowane jakos . ale brakuje mi juz pomyslow na nowe tricki . no nic tylko tyle chcialem wam powiedziec

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 sie 2005, 13:38

BUNCH pisze:LaceFlick :?:
No tak chodzilo mi o laceflicka przeciez :] ciekawe podbicie pilki jednym ruchem nogi. Pilke trzewba bardzo podkrecic w cudzyslowie oczywiscie. Ciezkie do opanowania ale mam nadzieje ze sie naucze :]

POZDRO

kurczakov

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kurczakov » 16 sie 2005, 14:16

Ja umiem LaceFilcka :) Wbrew pozorom bardzo latwo jest sie tego nauczyc. Ja doslownie w godzine sie tego nauczylem.
http://www.beyondfootball.com/bfclips/laceflick.wmv to clip jak zrobic tego tricka.
Pozdro.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 sie 2005, 10:48

kurczakov pisze:Ja umiem LaceFilcka :) Wbrew pozorom bardzo latwo jest sie tego nauczyc. Ja doslownie w godzine sie tego nauczylem.
http://www.beyondfootball.com/bfclips/laceflick.wmv to clip jak zrobic tego tricka.
Pozdro.
Dobrze ze jest fachowiec. Widzialem filnmik ale i tak mi nic nie mowi to jaka technika wykonyawc laceflicka. Moglbys podac jakies rady dla ludzi ktporzy nie sa tacy uzdolnieni jak ty ?? Przydaloby mi sie to bo fajnie wychodzi z innymi trickami robiac swojego rodzaju mala kompilacje :lol:
Czekam na odpowiedz i rady :] conajmniej w 10 punktach :twisted: (żart)

Tak na powaznie to moglbys cos napisac :]

POZDRO

Awatar użytkownika
RTS
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 17 sie 2005, 11:01

dalej nic nie rozumiem z tego filmiku

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 17 sie 2005, 11:37

Ja umiem jak narazie ATW, flipa flapa i jakieś tam inne :lol:, także nie mam za bardzo sie czym pochwalić. Próbowałem tego lacefilck'a ale coś mi nie wychodził :P. Też bym sie nie obraził jkaby ktoś dał dokładny opis do tego tricka :).

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 sie 2005, 22:18

Postanowilem odswierzyc troche temat bo mi przygasł :cry: Ostatnio porbowalem (z dobrym skutkiem) tak fajnie przjsc kolesia na hali. Wiecie jak sie przecuza pilke nad swoja glowa od tylu nie ?? Wiadomo o co chodzi. To przy takim przezuceniu robisz obrot o 360 stopni przy okazko pilnujac zeby pilka uderzyla o sciacne a nie przeleciala nad glowa. Jak sie odbije obok zaskoczonego przeciwnika to kleisz na noge i jedziesz dalej :] Zajebiste to jest :D Poprobojcie :]

POZDRO

Carter
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carter » 07 paź 2005, 15:57

Znow trzeba odswiezyc temat :wink:
Ja ostatnio cos proboje ale niezbyt mi wychodzi ale nie spoczelem na laurach i dalej cwicze.
P.S. Jak tam twoj freestayl RoRo ? Cos nowego ?

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 07 paź 2005, 16:36

hmmm ja teraz spróbowałem tricku Ronaldinho (wiecoe ocb najpierw jak prawą nogą w prawo i od razu w lewo i przechodzisz tak typa - mniejsza o to) i próbowałem to robić w powietrzu :D każdemu polecam super trick :D a tego laceflicka ogóle nie potrafie zrobić... a co do tego czy w Polsce nie ma lepszych freestylerów niz zagranicą to się mylisz... popytaj o Barana w Białymstoku mieszka (na mojej ośce) mam okazje czasem z nim grać to naprawdę wszystkich przechodzi jak chce... prawie niema na niego rady... z Hetmanem wygrał CocaCole rok temu:P:D niesamowity gośc... żeby mieć kamere to by chyba pobił takie Touzamiego czy nawet Ronaldinho w trickach :D jest super poprostu :D

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 07 paź 2005, 18:15

A ja jeste cienki chłopak przy was... Ledwie dochodzę do 100 żąglerek..
Umiem podstawowe tricki czyli:
:arrow: To co robi Zidane czyli obkręt na piłce
:arrow: To co robi większośc piłkarzy a głównie Ronaldp czyli jak si ę przekłada nogi nad piłką
:arrow: nie wiem jak sie na ten trick ówi po profesjonalnemu ( u mnie na odiedlu mówimy na to ....Davids :wink: ) czyli jak przyrzuca się piłke nad głową..( nawet to nie zawsze mi wychodzi)

Mam Fife Street więc prubóje robić coś z tamtą...ale kiepawo mi to wychodzi..

Mam 14 lat więc nie zanosi się na to abym w życiu nauczył się piłkarskiego żemiosła... :oops:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 paź 2005, 19:04

prosze o rade.
chcialbym popracowac nad techniką i uczyc sie takich trików.moze nie na takim poziomie jak niektore zamieszczone tu na filmikach ,ale czegos ciekawego.co polecacie na poczatek?

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 07 paź 2005, 19:09

nauczyć się najpierw tricku Ronaldinho ten taki co szybki ruch nogą robi z prawej na lewą stronę :) ja już dopracowałem sobie i mam nadzieję teraz gry we Włókniarzu Białystok :P:] jak się uda to będę szedł dalej... mam 15 lat i może przede mną troche kariery :)

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 07 paź 2005, 19:12

NO ja ostatnio się nauczyłęm Hocus-Pocus :-)
A ten trick "Dawidsa", to to nazywa się 'motylek', albo 'rainbow', ale jeżeli to mam na myśli.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”