to martwi szczególnie przed rewanzem z PAO ... teraz własnie widzimy jaką stratą dla Wisły jest kontuzja Błaszczykowskiego
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 15 sie 2005, 21:25
nowok

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 15 sie 2005, 22:05
Dosmen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 22:14
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 15 sie 2005, 22:17
A ja widzę jakoś! Para pomocników Krzynówek - Smolarek...nowok pisze:Mysle ze para bocznych pomocników Krzynówek - Kosowski to podstawa, jak narazie nie widze lepszego rozwiązania ...
Zauważ jednak, iż Baszczyński nie grał od dwóch tygodni. To jest ważne. Poza tym - inaczej gra się w reprezentacji, inaczej w klubie.nowok pisze:Baszczynskiego, grał dzisiaj fatalnie ... te jego niepewne interwencje
Ty jeszcze o to pytasz? Ba, odpowiedź jest taka prosta... Kiedyś, w zamierzchłych czasach kamienia łupanego, Kamil Kosowski grał w Wiśle. Wówczas 'Biała Gwiazda' rozbijała takie zespoły, jak Schalke czy Parma... Janas liczy na to, że Kosa powróci do dawnej formy...Dosmen pisze:Czemu Janas jest tak w niego zapatrzony?
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 sie 2005, 22:22
Od tego są treningi żeby trener sprawdzał kto jest w jakiej formie. Wystawianie do meczu zawodnika, który nic nie pokazuje jest nie na miejscu. Wiadomo, że jeśli Kosowski nic nie gra na treningach to nie okaże się przecież nagle gwiazdą w reprezentacji. Niech Janas to przemyśli. Pamiętam też jak go jeszcze wszyscy chwalili w meczu z Anglią kiedy pięknie dograł do Żurawskiego, ale teraz po co pamiętac jak się oglądało jego jeden zły występ.Anka pisze:Ty jeszcze o to pytasz? Ba, odpowiedź jest taka prosta... Kiedyś, w zamierzchłych czasach kamienia łupanego, Kamil Kosowski grał w Wiśle. Wówczas 'Biała Gwiazda' rozbijała takie zespoły, jak Schalke czy Parma... Janas liczy na to, że Kosa powróci do dawnej formy...Dosmen pisze:Czemu Janas jest tak w niego zapatrzony?
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 sie 2005, 22:37
To jeszcze nic. przeciez Kosowski nawet w klubie nie gra a dostaje powolanie. logiczne jest, ze w reprezentacji graja najlepsi, a u nas graja ludzie, ktorzy w klubach graja rzadziej niz w kadrze.Tomusmc pisze:Od tego są treningi żeby trener sprawdzał kto jest w jakiej formie. Wystawianie do meczu zawodnika, który nic nie pokazuje jest nie na miejscu. Wiadomo, że jeśli Kosowski nic nie gra na treningach to nie okaże się przecież nagle gwiazdą w reprezentacji. Niech Janas to przemyśli. Pamiętam też jak go jeszcze wszyscy chwalili w meczu z Anglią kiedy pięknie dograł do Żurawskiego, ale teraz po co pamiętac jak się oglądało jego jeden zły występ.
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: quetzalcóatl » 16 sie 2005, 11:50
quetzalcóatl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 sie 2005, 12:10
Po pierwsze, proponuje slownik, i pod "I" znajdziesz takie trudne slowo, ktore brzmi "IRONIA". przeczytaj kilka razy, a jak nie zrozumiesz, to wroc tutaj, wskaze Ci kilku specjalistow na forum, ktorzy moga ci to wyjasnic "na przykladzie".quetzalcóatl pisze:mówisz Jarzyna, że biegasz w lepszym stylu od Kosowskiego. To zaiście doskonały powód żeby powołać cię do reprezentacji narodowej.
następny z serii "nie lubie Kosowskiego bo jest brzydki"
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: quetzalcóatl » 16 sie 2005, 12:56
quetzalcóatl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 sie 2005, 22:35
Nie szkodzi, nie kazdy jest doskonaly, wiec sie nie lamquetzalcóatl pisze:no tak.
Zglebiłem się nieprawdopodonie, nie domyśliłem się, że Jarzyna ironizuje. Ojej. (( Szkoda.
Zwracam jeno uwagę na szczegół, że supermanem nie jestem i nie potrafię domyślić się wszystkiego.
Ajjj, ze niby ja sie zloszcze?? musze Cie rozczarowac, nie mam takiego zwyczaju, szczegolnie jezeli chodzi o cos tak istotnego jak gra Kamila K.quetzalcóatl pisze:Twoja złość jest równie uzasadniona jak powoływanie Kosowskiego do reprezentacji.
...ale poki co, niech oglada mecze reprezentacji w TV...quetzalcóatl pisze:Ja tu nie bronię postawy Kosy mimo, że wierzę w jego umiejętności i ufam, że przyjdą czasy kiedy będzie przydatny...
Wskaz jedno moje zdanie w ktorym "odebralem mu umiejetnosci". czekam.quetzalcóatl pisze:Nie odbierajcie mu jednak umiejętności, bo te na pewno posiada i nie raz już to udowadniał.
No i tym sposobem doszlismy do meritum. Wlasnie o to caly czas mi chodzi, co niewatpliwie zauwazyles. mam racje?quetzalcóatl pisze:Na razie nie gra w klubie, więc o reprezentacji kraju nawet nie powinien myśleć.
Gdybym nie przyjal takiego zalozenia, to przepisalbym Ci w tamtym poscie definicje slowa "ironia", a nie proponowalbym wertowania slownika. do tego tez potrzebna jest "elementarna inteligencja".quetzalcóatl pisze:Kiedy z kimś rozmawiasz drogi Jarzyna to załóż, że z reguły twój rozmówca dysponuje przynajmniej elementarną inteligencją i nie trzeba mu tłumaczyć do czego służy słownik.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 17 sie 2005, 11:25
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: hp.marcin » 17 sie 2005, 11:48
hp.marcin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 17 sie 2005, 14:00
Carvalho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 17 sie 2005, 14:33
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 17 sie 2005, 14:41
Carvalho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited