Ja też nie ogarniam. Nigdzie nie powiedziałem, że uważam, że Lui powinien kontynuować swoją pracę. Jeśli jednak wybór ogranicza się do Mou vs Lui to wolę doczłapać z tym drugim do końca sezonu i uderzać w stronę Pochettno, albo szkoleniowca o podobnej charakterystyce.Sorry red ale nie ogarniam. Wystarczy, że gość wystawi Ci dwóch dzieciaków do gry i to jest wszystko czego oczekujesz od tej drużyny? MU praktycznie cały sezon prezentuje poziom błazenady na boisku więc mamy dalej się taplać w gównie w imię czego? Tu nie ma żadnego pomysłu, żadnej wizji gry do której zmierzamy. Zespół po dwóch latach gadania o filozofii i wydawania setek milionów jest karykaturą tego czym powinien być Manchester United i to, że dwóch czy trzech dzieciaków zagrało w meczach o stawkę a posiadanie bywa na poziomie 65-70% nijak tego nie zmienia.
Projekty Mourinho może się wypalają po dwóch sezonach ale projekt Van Gaala po dwóch sezonach w ogóle nie wypalił. Portugalczyk to nie jest mój wymarzony kandydat ale mam wrażenie, że ta drużyna w chwili obecnej jest w tak gównianym położeniu, że lepiej prezentowałaby się ze Skorżą na ławce niż z Van Gaalem. Zresztą klepie mnie kto, przede wszystkim trzeba zmienić trenera bo z obecnym zespół stacza się szybciej niż ktokolwiek mógł sobie wyobrazić.